Gå til innhold

chrissernh

Medlemmer
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om chrissernh

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 09. jan. 1996
 1. TRÆNING, en toppers liste til trening :cool:
 2. lagde nettopp en treningsliste TRÆNING
 3. har Plasma BCAA 2:1:1 Instant, smaker nøytral - bitter..
 4. Jeg tar 5-10 g BCAA og styrter det ned rett før jeg går på trening. Hver eneste gang så holder jeg på å kaste det opp.. Jeg klarer ikke smaken på det Er det noen så vet om noen greie ting å blande det med for å få vekk den grusomme smaken? Har prøvd med fun light, vann, sammen med andre kosttilskudd, har tilogmed prøvd å bare kaste en scoop i munnen å svelge det med litt vann (anbefales ikke). Syns det er håpløst..
 5. 4 timer bare? når står du opp om morgenen og når legger du deg?
 6. Jeg vet ikke helt når på dagen det er best å spise mens man bruker Leangains. Har fått med meg at det er vanligst med 3 måltider til dagen. Nå, i sommerferien, våkner jeg som regel opp i 12 tiden, og legger meg i 1-2 tiden. Når skolen begynner så står jeg opp 7 og legger meg rundt 11. Er det noen som vil hjelpe meg til å finne tider på dagen det er mest ideelt å spise, og hvis dere gidder, noe jeg kan spise også? Takker for svar!
 7. Jeg lurer bare på om det er skadelig, kompisser samles avogtil og så er det en vannpipe tilstede. Så lurer på om det er noe veldig å bekymre seg over
 8. Masse snakk om at vannpipetobakk ikke er skadelig, og kan være skadelig etc. Jeg vet at vanlig vannpipetobakk er skadelig, men er nikotinfri vannpipetobakk skadelig? Og hvis ja, på hvilke måter?
 9. Jeg spiller fotball. Klarer meg fint uten å få kramper på treninger, men når vi spiller kamp så får jeg kramper bak på leggene nesten hver kamp. Det er en pest og en plage.. Når jeg tar kastene så detter jeg sammen av krampene jeg får i leggene. Spørsmålet mitt er; er det noe jeg kan spise/gjøre for å bli kvitt dette?
 10. chrissernh

  vann åsånt

  Har ett helt generelt spørsmål angående daglig inntak av vann. Har hørt at du skal ha så og så mye vann til dagen, men går det like fint hvis dette vannet er blandet med saft?
 11. jeg tåler alt jeg, og jeg spiser kylling, egg, fisk osv osv
 12. Nå har jeg mistet all motivasjon angående mat.. Jeg lurer på om noen har noen gode oppskrifter eller noe som kan piffe opp maten?
×
×
 • Opprett ny...