Gå til innhold

Gundersen™

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 663
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Gundersen™ vant dagen sist 28. august 2013

Gundersen™ hadde mest likt innhold!

Om Gundersen™

 • Rang
  Fitnessblogger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Med serien 490kg i knebøy, 350kg i benkpress og 390kg i markløft, ble Carl Yngvar Christensen igår verdensmester i styrkeløft. Han ble også best av samtlige på poeng og derfor "Champ of Champions". Han var over 150kg foran nestemann og setter vekter vi andre bare kan drømme om. I tillegg gjør han det med en overbevisning som tilsier at det er mer i vente fra denne enorme (på mange måter) 24 åringen. Jeg bøyer meg i støvet!
 2. Manchester City vant over mitt kjæreste Manchester United idag. 1-0 ble resultatet på Etihad og i tillegg fikk Chris Smalling et rødt kort. Herlig.
 3. 190kg på ca. 83kg kroppsvekt så langt, og fortsatt relativt irritert over bommen på 200. Den sitter så fort formen toppes - det er jeg helt overbevist om!
 4. La oss være litt selvforherligende og vise andre hvilket løft vi er mest stolt av. Dette enten det dreier seg om et konkurranseløft, eller et foretatt på trening. Det kan være alle typer løft, men da dette innlegget blir postet i gruppen "Styrkeløft", er det kanskje i kategoriene knebøy, benkpress eller markløft som vil bli trukket fram. Det er ikke sikkert ditt beste løft er det tyngste du har gjort, men at det har en spesiell historie. Forklar hvorfor løftet du trekker ut er ditt beste, og legg gjerne ved film. Personlig er 250kg løftet i benkpress i klasse -83, mitt største løfteøy
 5. Så, hvem skal tilbringe dager og netter foran pcen i håp om å vinne de gjeveste trofeene i internasjonal fotball nå som nyeste versjon av Football Manager 2015 snart er i butikkene? Fikk nettopp lastet ned betaen og gleder meg som en unge til å teste ut nyeste versjon. Hvis du skal spille - hvilket lag skal du starte med, og hvilke spillere står høyest på ønskelista?
 6. Som tittelen på tråden antyder - hvilken coverlåt syns dere er den beste? Angi gjerne hvem som har orginalen, og legg gjerne ved link. Jeg syns Shinedown sin Simple man er helt på høyden med orginalen til Lynyrd Skynyrd. Og Everclear sin versjon av Southern girls (Cheap Trick) er episk! Sabbra cadabra av Metallica er i mine ører bedre enn orginalen fra Black Sabbath. Når vi først er inne på Metallica, så syns jeg jo deres versjon av Astronomy er bedre enn den som Blue Öyster Cult orginalt gav ut.
 7. Det kan godt hende det måtte blitt Everclear sin coverversjon av Cheap Trick sin Southern girls.
 8. En nødvendig diskusjon å ta hvis Norge skal opp på et høyt internasjonalt nivå, og forbli der. Da kan ikke tilfeldigheter være avgjørende, men bl.a. godt treningsarbeid fra relativt ung alder. – Du blir ikke god i enkelte idretter hvis du ikke trener 25-30 timer i uken. Dette med kvalitet og kvantitet er noe forbanna piss. Det er klart du må ha kvalitet på treningen, men du tåler god kvalitet hvis du har god mengde i bunn. Det tar det litt tid å trene opp, sier Kaggestad. http://www.tv2.no/a/6142356
 9. Rett og slett en vanvittig knebøystyrke!
 10. Er det bare jeg som ler av slikt...? Bildet er av Sean Connery hvis det er oppklarende...
 11. Mannen startet på 370kg i førsteløft, høynet til 377,5kg og ble ravende gal før tredje og siste løft. Høynet til 400 i et forsøk på gullet, og lyktes så til de grader. Galskap, rett og slett!
×
×
 • Opprett ny...