Gå til innhold

pakksakene

Medlemmer
 • Innholdsteller

  157
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. 4 egg, 2 rundstykker. pleier å ha litt nøtter,havregryn, proteinshake å et par egg.
 2. hahaha haha Supaturk : You dont care what people say? zyzz : fuck it, im shredded
 3. Skulle laget en tv serie om dette, hvor Jørgen fikk en personlig trener (en som har peiling). Min mening er at han ville gått ned MYE på kort tid, om dette ikke er tilfelle så vil jeg jo ha tatt feil, men mener det helt til det er noe bevis på at han faktisk har gjort en insats.
 4. Har ikke sagt jeg ikke spiser sunt ?
 5. Kommer nok til å spise etter biorytme eller PF neste gang
 6. Grunnen til at jeg koblet det til PSMF er at du sier man bør ligge høyt på protein, men ikke noe om karb og fett. Er jo greit å vite hvor mye karb å fett man bør ligge på, har tenkt litt på 50% protein 30% karb 20% fett...
 7. bytt det ut med vanlige push ups om du ikke klarer strech push ups
 8. nja mye proteiner, har f.eks testet ut psmf, funka jo bra det. men ble en del tap av muskelmasse.
 9. Beste diet for å beholde styrke å muskelmasse? kan godt ta lang tid å gå ned, jeg har god tid. Biorytme?
 10. Det er det lyle mcdonald har kommet frem til i boken rapid fatloss edit det var 12-15 reps. Har du lest boken om psmf? Du nevner også at det er dårlig svar uten "empiri". Da kan jeg fortelle at jeg lå på det antallet reps når jeg gikk på diet fra 119, til 89 på 5 månder uten å miste mye muskelmasse. (såpass må man forvente når man går så fort ned.) Beholt også styrken.
 11. Hip thrust : http://bretcontreras.com/wp-content/uploads/barbell-hip-thrust1.jpg Glute bridge : http://bretcontreras.com/wp-content/uploads/Explosive-Hip-2.png slik jeg har forstått det hvertfall
 12. Om man ligger i veldig lavt kcal underskudd type psmf diet, så bør man hvertfall ligge på rundt 8 reps, for å ikke tære for mye på muskelmassen, å ha 2-3 reps å gå på. Men på en mer moderat diet, så vil det sikkert fungere bra med lav reps på diet. Det varrierer jo også fra person til person hvordan de reagerer på treningen, og treningsmengden. Men til trådstarter, så er det nok ikke noe måte å "punkt" slanke seg på. Hvordan ser treningsprogrammet ditt ut? å hvordan spiser du?
 13. 300g karbonadedeig + 150g fullkorn pasta =)
 14. Du kan jo prøve å ta kontakt med Eirik Sandvik, han har veldig god peiling på skadeforebyggende trening
×
×
 • Opprett ny...