Lily Skrevet 14. september 2011 Forfatter Skrevet 14. september 2011 Jupp, for da får de en stor tørr kant mellom hver gang de spise ost! I tillegg så klarer man ikke få noe ut av osten når man kommer for langt ned, og da må man kaste mer! ...såsant man ikke bruker restene også da... Siter
Keegil Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Samtidig har vi de som høvler osten fra den smale siden, men som ikke skjønner at man iblant burde rotere osten 180 grader for å sørge for at den skal holde seg vannrett, og at man burde veksle mellom å høvle på venstre og høyre side så man ikke får en stor kant på den ene siden. Folk! AnitaCharlotte, Treningsglad jente!, Rannveig og 4 andre 7 Siter
Andrea Rostad Halsan Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Samtidig har vi de som høvler osten fra den smale siden, men som ikke skjønner at man iblant burde rotere osten 180 grader for å sørge for at den skal holde seg vannrett, og at man burde veksle mellom å høvle på venstre og høyre side så man ikke får en stor kant på den ene siden. Folk! Fint å se at jeg ikke er den eneste som er perfeksjonist når det kommer til osteskjæring. moniix 1 Siter
Kira Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Særinger:D Jeg spiser varm maiskolbe og masse mais i salaten, men jeg liker ikke mais i varm mat som f.eks gryteretter. Samme med gulerøtter. Kokte gulerøtter eller raspa gulerot er kjempe godt, men raspa gulerot i varm mat...jøkk! Prøvde meg på noe "sop-i-hop mat" sist uke, med karbonadedeig, raspa gulerøtter, raspa paprika og tomater. Grusom konsistens! Krifelt91 1 Siter
Lily Skrevet 14. september 2011 Forfatter Skrevet 14. september 2011 Jeg har et inntrykk at alle liker bernaisesaus - noe jeg ikke kan fatte og begripe! Og ja, jeg hatet det FØR jeg fikk noen form for kaloriforbi! Samme med sennep - jeg hater sennep! Egentlig ganske rart, fordi jeg kommer fra samme område som Bergbys sennep kommer fra og den sennepen begynner å bli ganske populær:) Digger fuglen din Kira! S.O.T 1 Siter
Kira Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Haha, takker Lily:cool: Katten din ligner veldig på den ene min, bare litt andre farger:) Siter
Andy Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Ser vi er to mot to når det kommer til osten (dog enig med silje marie ang brunosten), men det med knekkebrødet må du nok gi deg på Lily, der er vi 2 mot 1 Jeg har aldri skjønt hvorfor alle skal ødelegge tacoen med å ha det hersens krydderet på.. IdaL007, Tilla7 og Keegil 3 Siter
Gjest Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Dønn seriøs! Samme med nachos, mye bedre uten krydderet! Siter
IdaL007 Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Fint å se at jeg ikke er den eneste som er perfeksjonist når det kommer til osteskjæring. aaa, jeg også! Spiser ikke ost engang, men jeg bare MÅ fikse den! Siter
Lily Skrevet 14. september 2011 Forfatter Skrevet 14. september 2011 aaa, jeg også! Spiser ikke ost engang, men jeg bare MÅ fikse den! Spiser ikke ost - det er sært det! Siter
IdaL007 Skrevet 14. september 2011 Skrevet 14. september 2011 Spiser ikke ost - det er sært det! Jeg ELSKER ost!!! Men jeg tåler det ikke. Life is a bitch, but it´s ok:P Siter
Lily Skrevet 14. september 2011 Forfatter Skrevet 14. september 2011 Da så Ost er liksom bare en matvare som "alle" liker, da den kommer i så himla mange varianter. Lurer dog på hva jeg skulle gjort hvis jeg hadde hatt laktose- eller kaseinintoleranse:huh: Appropo ost - det fikk meg til å tenke på tubeost eller smøreost på tube. Kjeder jeg meg ved matbordet og ser en tubeost som er klemt litt sporadisk på, da må jeg fikse den. Alt innholdet må klemmes mot tuppen, og den andre enden må rulles opp. Gjelder alle tuber egentlig... Anreka 1 Siter
Chris Skrevet 15. september 2011 Skrevet 15. september 2011 Godt å se at det jeg tidligere trodde var sære matvaner faktisk er helt normalt ! - Må ete opp alt maten jeg lager, uansett om det er alt for mye. Har ikke kastet mat siden tidlig 90 tallet! - Kan ikke ha noe snop eller lignende liggende tilgjengelig i leiligheten, da går det ned på høykant - Spise en periode dressing til alt, brødskriver, stekte grønnsaker og alle varmretter. Brekker meg med bare jeg tenker på dressing nå! Eier ikke magemål, var i sommer på ferie på mer sydlige breddegrader hvor en av resturantene hadde en burger challenger som besto å av 2x300 grams burger med salat og pomfrites. Gikk lett ned på høykant og jeg avslutta med the big chocolate challenge til desserte, til og med servitørene var imponert og jeg fikk en pils i premie IdaL007, CaraMella og fat4life 3 Siter
ninnen Skrevet 16. september 2011 Skrevet 16. september 2011 CC med Bær er noe av detJeg er nok ikke mer sær enn de fleste andre her inne når det kommer til hva jeg putter i munnen men jeg trenger særdeles lite variasjon når det kommer til hva jeg spiser. Jeg finner noe jeg liker og spiser det og gjerne bare det i opp til flere måneder. Litt variasjon blir det vel alltid (hvis ikke annet så bare fordi jeg føler jeg må) men siden begynnelsen av juni har jeg omtrent bare spist cc og bringebær til frokost. I flere måneder har middag eller gjerne både lunsj/middag bestått av ovnsbakt kyllingfile med egenlagd coleslaw. Jeg synes av og til det kan bli liiitt slitsomt når man har folk på besøk og besøket varer lenger enn en måltid fordi da må man begynne variere Wasa husman med smør, gulost og kaviar er også en favorit. Dess mer sjeldent jeg spiser det dog... bes Samme her. CC med Bær og sukrin er bare sykt godt, sleng oppi noen rosiner Nam! Siter
Sofie Skrevet 16. september 2011 Skrevet 16. september 2011 Her har du fasiten: - Den flate siden - Den store flaten - Kommer an på hva en foretrekker. En mellomting imo. - Kommer an på hva en foretrekker. Tilleggssvar: - Skinka skal alltid ligge under osten hvis du skal ha begge deler på brødskiva. - Dopapiret skal alltid henge med åpningen ut fra veggen Du har feil hva gjelder knekkebrødet men ellers var det godt svart Siter
S.O.T Skrevet 17. september 2011 Skrevet 17. september 2011 Elsker eple med smelta peanuttsmør på! Likedan cottage cheese, virkelig dagens høydepunkt! Med varme bringebær på, eller blåbær.. Mmm sulten Siter
Christine:) Skrevet 21. september 2011 Skrevet 21. september 2011 Mye "sært" her ja:) Få slange meg på jeg òg: Favoritten når det kommer til ostesmørbrød er: KAVIAR, pang på med osten, inn i ovnen:thumbsup: Spellomper som varmes i microen så lenge til de blir harde eller litt seige,nam;) Siter
Lily Skrevet 22. september 2011 Forfatter Skrevet 22. september 2011 Særingen selv slår til med nye særiteter: Speltlomper med magerostnaturell, brunost, gele og sukrin -nam! [ATTACH]303[/ATTACH] Siter
S.O.T Skrevet 22. september 2011 Skrevet 22. september 2011 Særingen selv slår til med nye særiteter: Speltlomper med magerostnaturell, brunost, gele og sukrin -nam! [ATTACH]303[/ATTACH] Åh, fikk lyst på jeg.. Som en ulv for tia, alt er digg! Siter
Lily Skrevet 22. september 2011 Forfatter Skrevet 22. september 2011 Det var faktisk veldig godt! Jeg brukte sukkerfri gele, som er akkurat like god som vanlig gele - i hvert fall så syntes jeg det! Nesten litt farlig god, for jeg har spist 5 stk til nå...nam nam:) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.