Gå til innhold

moniix

Medlemmer
 • Innholdsteller

  504
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om moniix

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 03. mars 1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://instagram.com/moniix

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Instagrammer foodporn!

 2. Var jo noen her inne som la ut et deilkat bilde av en biffsalat! NAMNAM! Den var dandert så nydelig at den måtte jeg prøve! Roastbiff, Sylteagurk, Sennep, Rødløk, Salat og hmm.. noe til! Jeg var suupersulten å glefsa i meg..SPØTT, æsj.. Den gikk rett i søpla. Blir så skuffa når sånt skjer!
 3. Reiser til varmere strøk!! Skal nyte både biff, saus og alkohol!

 4. WEheeHEY!! :thumbsup: Så for meg 3 uker ferie å... ja, vet ikke hvor mye mail
 5. Tusen tusen takk! Dette passer YPPERLIG nå som jeg har ferie å skal ute å reise. :thumbsup::thumbsup:
 6. Jeg lurer på hvor jeg kan få litt tips å sånn hen. Har hatt samme resultater i over en måned. Har på en måte stagnert litt Fant ikke på vektnedgangs forumet hvor jeg kunne få hjelp. Lurer litt på hva jeg gjør feil når jeg føler jeg gjør alt rett :cool:
 7. Er dette tråden der vi skaffer oss gode rabatter eller? Jeg er Omsorgsarbeider, Å jobber i hjemmesykepleien! :thumbsup: Har søkt Vernepleien nå til høsten :thumbsup:
 8. Ahh, Takk for bra svar :thumbsup:
 9. Alright! Jeg har hele tiden bare trent først kardio på elipse/Mølle. Etterfugt med styrke. ca 5 dager i uken. Så snakket jeg med pt den jeg går angående om han kunne sette opp en splitt til meg. Det ble en 2 splitt, men kan brukes som en 3 splitt. Han mener at jeg trener alt for mye. Styrke 3 ganger i uka er MER enn nok. Og at jeg heller kan ta en siste dag til evt langkjøring på mølle. Vil jeg se bedre resultater av dette en hva jeg gjorde tiligerere? Føler jeg trener MYE mindre. Mister jo 2 dager med styrke! Men han mener at hvis man skal ned i fettprosent og trene litt muskler så må musklen
 10. Haha, Som jeg ler! Er visst en vandrer jeg også! En type vandrer som En little engine that could prater om! Klarer ikke helt å sette meg rett ned etter jeg har svetta etter ett sett, må gå å styrte i meg litt vann å riste litt på meg. Å hyle innvendig. Da har jeg og Min lille boble som jeg lever i. Det kan nok muligens ses av andre. Har aldri tenkt over at jeg er en vandrer. En svett en sådan, uten moteklær! :thumbsup:
 11. Havregryn og melk! Frokost før trening og jobb!
 12. Glemte å skrive etter det Det er visst 8 skiver. 4 på hver (1,25)
 13. Si meg, har du ikke logg?;p Eller er den godt gjemt? ;)

  1. Blondina

   Blondina

   Joda, jeg har da en logg, men det spørs om den er godt gjemt ja :p Jeg har ikke oppdatert på evigheter, så det er nok derfor den er vanskelig å finne :phttp://forum.fitnessbloggen.no/threads/tan-fit-og-a-i-snitt.3153/ :)

×
×
 • Opprett ny...