Jump to content

Andrea Rostad Halsan

Members
 • Content Count

  1308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Andrea Rostad Halsan last won the day on October 26 2012

Andrea Rostad Halsan had the most liked content!

About Andrea Rostad Halsan

 • Rank
  Fitness blogger
 • Birthday 05/15/1993

Contact Methods

 • Website URL
  http://artisticfitness.blogg.no/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Levanger gym is the shit vettu! Jeg har jobba litt både på Care og på gymmen, og er veldig glad i begge stedene i grunn. Care har vel kanskje mest å tilby mtp utstyr, timer etc, men selv trives jeg best på gymmen. Litt annet miljø der, og (heldigvis) litt mindre folk. Om du kun er interessert i å trene med vekter uansett, så ville jeg nok gått for det Du kan jo stikke innom og ta en prøvetime. Hører rykter om at de har gjort litt oppgraderinger mens jeg har vært borte også, så gleder meg til å komme hjem og ta ei økt igjen
 2. Skrev en liten artikkel som et slags svar på saken.. Jeg synes folk har en tendens til å være rimelig bastante og se litt svart-hvitt når de uttaler seg om trening, kosthold og fitness om dagen, så jeg har prøvd å belyse saken fra flere sider. Les den gjerne her.
 3. Synes da ikke det så så ille galt ut. Er litt å jobbe med, men er litt vanskelig å se skikkelig på filmen. Kommer snart hjem, så da skal vi nok få skikk på deg!
 4. Kan godt stille opp jeg også, men konkurranseformen er nok på god vei bort nå
 5. Dette var for både forbedømmings- og finalebikini. Betalte i utgangspunktet 4200,- men ettersom de ble sendt fra Sverige måtte jeg betale en god del i moms og tollavgift i tillegg.
 6. Oioi.. Jeg kan vel prøve å komme med et lite svar da, selv om jeg ikke helt har turt å regne nøyaktig på dette selv enda. Det koster jo litt, det gjør det. Men sånn er det jo uansett hvilken sport man satser på, eller andre hobyer for den saks skyld. Her er iallefall noen av mine utgifter: Medlemskap på Kaliber (inkludert oppfølging på dietten): 399,- /mnd Reisepenger for å komme på formsjekk: 500-1000,- /mnd Mat: 7-800,- /uka Lissens og medlemskap i NKF: 650,- Kosttilskudd: 6-700,- /mnd Bikini: ca.6000,- Sko: 500,- Farging til konkurranse: 1050,- (x2, ettersom det blir to konkurranser på meg) Hår: ? Sminke: ? Smykker: ? Team-drakt: 800,- Overnatting under Norway Open: 850,- (har ikke bestilt hotell til NM enda, så vet ikke hva det vil koste) Reise til Oslo under NM: ? Treningsavgift: Jeg trener gratis ettersom jeg jobber på begge stedene jeg trener, men de fleste må vel beregne å måtte betale medlemskap.. Men om du vurderer å stille antar jeg du allerede trener ;P I tillegg har jeg unnet meg noen timer med behandling hos naprapat og massasjeterapeut, til sammen 2340,- Nå har jeg helt sikkert glemt noe, men håper det gir en liten indikasjon på hvor mye man må forvente å legge i iallefall. Pengene går fort! Jeg er glad jeg hadde en liten sparekonto i bakhånd som var tiltenkt denne perioden. Men enkelte ting vil man jo bruke penger på uansett, sånn som mat og treningsavgift. I stedet for å bruke 600,- på f.eks alkohol i mnd, så bruker jeg det på kosttilskudd osv.. Med litt prioriteringer går det rundt
 7. Du er ikke alene om den iallefall. Sikkert mest psykisk, men føler det går lettere uten sko!
 8. Ser om jeg får litt liv her inne igjen jeg. Er vi tre stk på forumet som skal av gårde til våren? Jeg gleder meg iallefall enormt!
 9. Når du sier "prøvd det meste," hva mener du da? Har du prøvd knebøy, markløft og utfall?
 10. Robert er nok ikke helt tilgjengelig for tida, men ta en titt her: Online personlig trening : Kaliber Treningsstudio Jeg kan gå god for at Gunnar iallefall!
 11. 13 DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA D srsly?
 12. Dagens frokost bestod av sjokolade, sjokoladekake og ristet brød med nugatti. :thumbsup:
 13. Det er sant, men om jeg skulle ungått alle som ikke kledde seg slik jeg selv synes er penest, så hadde jeg gått glipp av mange flotte personligheter. Jeg prøvde vel egentlig bare å si at jeg ikke helt ser poenget med denne tråden, ettersom jeg ikke synes det er noen grunn til å bry som det som står her. Alle vil jo aldri være enig om hva som er fint og ikke uansett, så da får man bare holde seg til sine egne preferanser.
×
×
 • Create New...