Gå til innhold

Andrea Rostad Halsan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av Andrea Rostad Halsan

 1. Levanger gym is the shit vettu! Jeg har jobba litt både på Care og på gymmen, og er veldig glad i begge stedene i grunn. Care har vel kanskje mest å tilby mtp utstyr, timer etc, men selv trives jeg best på gymmen. Litt annet miljø der, og (heldigvis) litt mindre folk. Om du kun er interessert i å trene med vekter uansett, så ville jeg nok gått for det Du kan jo stikke innom og ta en prøvetime. Hører rykter om at de har gjort litt oppgraderinger mens jeg har vært borte også, så gleder meg til å komme hjem og ta ei økt igjen
 2. Skrev en liten artikkel som et slags svar på saken.. Jeg synes folk har en tendens til å være rimelig bastante og se litt svart-hvitt når de uttaler seg om trening, kosthold og fitness om dagen, så jeg har prøvd å belyse saken fra flere sider. Les den gjerne her.
 3. Synes da ikke det så så ille galt ut. Er litt å jobbe med, men er litt vanskelig å se skikkelig på filmen. Kommer snart hjem, så da skal vi nok få skikk på deg!
 4. Kan godt stille opp jeg også, men konkurranseformen er nok på god vei bort nå
 5. Dette var for både forbedømmings- og finalebikini. Betalte i utgangspunktet 4200,- men ettersom de ble sendt fra Sverige måtte jeg betale en god del i moms og tollavgift i tillegg.
 6. Oioi.. Jeg kan vel prøve å komme med et lite svar da, selv om jeg ikke helt har turt å regne nøyaktig på dette selv enda. Det koster jo litt, det gjør det. Men sånn er det jo uansett hvilken sport man satser på, eller andre hobyer for den saks skyld. Her er iallefall noen av mine utgifter: Medlemskap på Kaliber (inkludert oppfølging på dietten): 399,- /mnd Reisepenger for å komme på formsjekk: 500-1000,- /mnd Mat: 7-800,- /uka Lissens og medlemskap i NKF: 650,- Kosttilskudd: 6-700,- /mnd Bikini: ca.6000,- Sko: 500,- Farging til konkurranse: 1050,- (x2, ettersom det blir to konkurranser p
 7. Du er ikke alene om den iallefall. Sikkert mest psykisk, men føler det går lettere uten sko!
 8. Ser om jeg får litt liv her inne igjen jeg. Er vi tre stk på forumet som skal av gårde til våren? Jeg gleder meg iallefall enormt!
 9. Når du sier "prøvd det meste," hva mener du da? Har du prøvd knebøy, markløft og utfall?
 10. Robert er nok ikke helt tilgjengelig for tida, men ta en titt her: Online personlig trening : Kaliber Treningsstudio Jeg kan gå god for at Gunnar iallefall!
 11. 13 DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA D srsly?
 12. Dagens frokost bestod av sjokolade, sjokoladekake og ristet brød med nugatti. :thumbsup:
 13. Det er sant, men om jeg skulle ungått alle som ikke kledde seg slik jeg selv synes er penest, så hadde jeg gått glipp av mange flotte personligheter. Jeg prøvde vel egentlig bare å si at jeg ikke helt ser poenget med denne tråden, ettersom jeg ikke synes det er noen grunn til å bry som det som står her. Alle vil jo aldri være enig om hva som er fint og ikke uansett, så da får man bare holde seg til sine egne preferanser.
 14. Hurra for mangfold! Selv har jeg alltid brydd meg katta om hva andre måtte mene om hvordan jeg kler meg og ser ut forøvrig, jeg gjør som jeg vil og om andre ikke liker det så er det rett og slett synd for dem, -ikke mitt problem. Greit at man kan følge visse "regler" som å kle seg etter størrelse og kroppsfassong etc, men ellers synes jeg bare det er supert med folk som ikke desperat prøver å presse seg inn i A4-malen. Ettersom ingen er like på innsiden, hvorfor skal vi da være like på utsiden?
 15. Hahah, har veldig lyse bryn, så hadde nok bare vært litt slurvete med blyanten
 16. Er enig i at de ikke bør blir for store slik at øreflippen ser unaturlig stor ut. Mine er 12mm nå, og vil ikke ha dem større. Akkurat passe nå synes jeg
 17. Neeei, ikke si sånt da! Jeg som var så fornøyd her..
 18. Oh happy day! Kom tilfeldigvis over ei bukse som så ganske brukbar ut da jeg tok turen innom kjøpesenteret i dag, og fant ut at jeg skulle gi den en sjanse i prøverommet. Det er nesten grunn til å feire; mykt stoff, behagelig å ha på, sitter som et skudd, og best av alt -ingen glipp i ryggen/over rumpa! Og til en meget overkommelig pris på 299,- Det er nok min første bukse fra Bikbok.. TWENTYFIVE:SEVEN heter den, og jeg måtte ha str.M.
×
×
 • Opprett ny...