Regzine Skrevet 30. november 2012 Skrevet 30. november 2012 APPELSINFROMASJ 1 boks mager kesam Fun light appelsin 5 gelatinplater 3 ss vann Kanel og sukrin Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann, varm så opp litt vann i en kjele. Bland mager kesam og ønsket mengde fun light. Smak til, jo mer saft du bruker, desto sterkere appelsinsmak. Press vannet av gelatinplatene, de skal nå være helt bløte, og spes lett ut med litt varmt, ikke kokende vann. Ca 3 ss varmt vann brukes til å spe ut gelatinplatene. Bland gelatinen inn med kesamen, dryss over med litt sukrin og sett røren kjølig i noen timer før servering. Server med sukrin og kanel, og gjerne litt ferske appelsiner og valnøtter. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Siter
JonONordli Skrevet 30. november 2012 Skrevet 30. november 2012 "Imu skrev: Sjokoladekake 25 g kokosmel10 g mandelmel20 g sjokoladeprotein15 g kakao10 g sukrin1 ts bakepulver75 g kesam1 ts kaffepulver1 dl vann3 eggehvitter, stivpiskede10 dråper stevia dark chocolatelitt salt Stekes ved 180°C i 30-40 min. Peanøttkrem 25 g peanøttmel2 ss melk2 ss sukkerfri peanøttsiruplitt salt Sjokoladekrem 20 g sjokoladeprotein15 g kakao20 g sukrin1 ts kaffepulver2 ss varmt vann4 dråper stevia english toffeelitt salt (ja, jeg er fæl til å putte salt i alt, men hever virkelig smaken på sjokolade!) Åfyttify!!! Lætt at det blir et forsøk på denne om ikke så alt for lenge! Legendary! Siter
Augis Skrevet 5. desember 2012 Skrevet 5. desember 2012 Lagde en "julemølje" av cc og mandelmel i dag, som jeg skal ha til lunsj. 250 g cc 1 ss mandelmel, avfettet 1 ss mandelmel, med fett 1 ss sjokoprotein (du kan også bruke kakaopulver, men da ville jeg moderert meg til 1/2 ss) 1 klype allehånde eplekakekrydder (kanel kan også brukes) 3-4 dråper vaniljestevia (eller vaniljeessens + søtning) 1 ss valnøttolje Tok en prøvesmak, og det var rimelig digg. Skal etes sammen med et rødt, saftig juleeple Tips: Rosiner og hakkede mandler er garantert godt oppi også, om du vil øke karb- og kaloriinnholdet litt. Siter
Chiringla Skrevet 11. desember 2012 Skrevet 11. desember 2012 havreboller med sjokolade: 50 gr brelett 3 dl havregryn 2 ss sterk kaffe 1 dl sukrin vanilje pulver/esses formes til små kuler som skal stå kaldt noen timer (minst) før de nytes:) Kan evt prøve med dadler/yacon sirup for å erstatte smøret Siter
Johanne22 Skrevet 11. desember 2012 Skrevet 11. desember 2012 "wheysted skrev: Haha, unnskyld! Det har kanskje noe med at jeg ikke har spist noe ordentlig sukker på lenge så smaksløkene mine er litt forvirret? Her går det hvertfall ned på høykant.. men men, alt går jo i grisen, så. Jeg syns det er søtt! Altfor søtt med fun for min del, mammas hjemmelagde saft er bedre. Eller bare bær Siter
wheysted Skrevet 11. desember 2012 Skrevet 11. desember 2012 "Johanne22 skrev: Jeg syns det er søtt! Altfor søtt med fun for min del, mammas hjemmelagde saft er bedre. Eller bare bær Det er helt sikkert bedre Siter
Johanne22 Skrevet 11. desember 2012 Skrevet 11. desember 2012 "wheysted skrev: Det er helt sikkert bedre Jeg glemte å legge til et smil Hehe Siter
wheysted Skrevet 11. desember 2012 Skrevet 11. desember 2012 "Johanne22 skrev: Jeg glemte å legge til et smil Hehe Hehe. Har nå gått helt vekk fra cottage cheese + fun light. Har ikke kjøpt fun light på evigheter. Er så slitsomt å pante flasker. Johanne22 og missprotein 2 Siter
OhMickey Skrevet 11. desember 2012 Skrevet 11. desember 2012 "Augis skrev: Lagde en "julemølje" av cc og mandelmel i dag, som jeg skal ha til lunsj. 250 g cc 1 ss mandelmel, avfettet 1 ss mandelmel, med fett 1 ss sjokoprotein (du kan også bruke kakaopulver, men da ville jeg moderert meg til 1/2 ss) 1 klype allehånde eplekakekrydder (kanel kan også brukes) 3-4 dråper vaniljestevia (eller vaniljeessens + søtning) 1 ss valnøttolje ...julemøjle Siter
Regzine Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 Raw chocobites, eller julekuler siden det snart er jul, lages av 500 g stenfrie dadler, 200 g valnøtter og 5 ss navitas naturals raw Cocoa powder. Ha alle ingrediensene i en foodmaster og kjør til det blir en jevn og fin masse. Dersom du ikke vil ha biter av valnøtter i kulene dine, finaler du dem først. Lag så små kuler av deigen, noen av kulene kan rulles i raw kokosmasse. Oppbevares kjølig. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Hanna89, Helluuu og fitfreak93 3 Siter
Regzine Skrevet 22. desember 2012 Skrevet 22. desember 2012 Brente mandler : •smelt 2ss yaconsirup og 3 ss sukrin gold i en liten kjele. Tilsett en kopp mandler. Kok opp under omrøring, og la det koke i ca 10 min. Husk å røre om med jevne mellomrom, men vær forsiktig da sirupen er varm og spruter litt. Legg mandlene så til tørk på et bakepapir, unngå for mye sirup som renner rundt mandlene, sørg også for at mandlene ikke kommer borti hverandre (da blir de vanskelig å skilles). NYT NYT NYT! Johanne22 1 Siter
Lonepone Skrevet 22. desember 2012 Skrevet 22. desember 2012 Nom nom nom julegodt! Lilo, Hanna89 og Karoline84 3 Siter
OhMickey Skrevet 22. desember 2012 Skrevet 22. desember 2012 "Lonepone skrev: [ATTACH=full]80035[/ATTACH] [ATTACH=full]80036[/ATTACH] Nom nom nom julegodt! Omg ! Juletårn Lonepone 1 Siter
Regzine Skrevet 23. desember 2012 Skrevet 23. desember 2012 "Lonepone skrev: [ATTACH=full]80035[/ATTACH] [ATTACH=full]80036[/ATTACH] Nom nom nom julegodt! utrolig stilig!! Lonepone 1 Siter
Lonepone Skrevet 23. desember 2012 Skrevet 23. desember 2012 "Regzine skrev: utrolig stilig!! Ja ganske tøft Jeg kom på at man kan bruke det som spiselig dekorasjon til feks nyttårsbordet Regzine 1 Siter
Regzine Skrevet 30. desember 2012 Skrevet 30. desember 2012 Hva med hjemmelaget riskrem som dessert til neste middagsbesøk, eller kanskje dessert til nyttårsmiddagen? Denne er laget av geisha grøtris som er kokt på vann og lettmelk (som anvist på pakke). Grøten må så kjøles ned før vi tilsatte pisket krem, og frøene fra en vaniljestang. (Grøten kan stå kjølig i flere dager før du lager riskrem). Pyntet med valnøtter, og servert med moste bringebær og moste jordbær som er tilsatt litt vaniljestevia/vaniljeessens. Så enkelt kan du styre unna hel- og halvdabrikater, som er tilsatt store mengder sukker og andre tilsttningsstoffer, og dermed gjøre jule-/nyttårsfeiringen litt sunnere. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Hanna89 1 Siter
maybe Skrevet 30. desember 2012 Skrevet 30. desember 2012 Har laget Snickers med oppskrift fra sprudlendesunn. Ble kjempegode:) Regzine 1 Siter
Trrrtrrr Skrevet 23. november 2013 Skrevet 23. november 2013 DYTT, NÅ ER DET SNART JUL :D:D Isa24 1 Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 24. november 2013 Skrevet 24. november 2013 dadler. edit; når dere lager kakao, ha litt chilli i (fersk) når dere koker/varmer opp. Det er sååååå godt. (bortsett fra da jeg hadde for mye chilli og et sår på leppen.) Siter
Aurelius Skrevet 24. november 2013 Skrevet 24. november 2013 Fudgekonfekt; kok opp 300g sukker til karamell, tilsett 600g fløte, og 300g smør, når det har roet seg, vei opp, ha i miksebolle og mens du kjører på kjøkkenmaskin, tilsett halvparten av vekten i sjokolade, og pisk til fluffy og smooth. Helles i form, frys, kutt, og enten rulles i kakao eller smeltet sjokolade, bør helst lagres på frys, bløte greier i romtemperatur dette her (: FitFish og Trrrtrrr 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.