Jump to content

Lonepone

Members
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

About Lonepone

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/10/1989
 1. Til alle de som sliter med kattepus tegningene.. her har dere svaret. Høhø!
 2. Ja, det er dessverre ikke så uvanlig. Men får vel prise seg lykkelig for at deg ikke er en selv!
 3. [ATTACH]105067[/ATTACH] i gårkveld hakket jeg kyllingfilet og la den sammen med ananas og chili i en boks. (Superenkel marinade) i dag spiste jeg supermør kylling med salat og magerkesam <3 Perfekt kveldsmat for meg i hvertfall!
 4. 12 pull ups <3

 5. Haha ja uff!! Ser ikke problemet! Det er vel bare å gå forbi godisen!!
 6. Før var jeg skikkelig partyløve.. Ut på byen hver dag hele sommeren og alle andre ferier også. Pleide å være i Danmark stort sett alle ferier når jeg bodde hjemme. Dette var jo gøy, men med årene har jeg fått andre prioriteringer. Jeg liker å føle meg bra, derfor er det teit å bruke en hel dag på å føle seg crap, etter en tur på byen. Så litt etter litt sluttet jeg å drikke noe særlig hvis jeg skal regne 2012 og 2013 tilsammen har jeg sikkert vært godt beruset 5 ganger i løpet av denne tiden. I starten fikk jeg en del meninger og sure kommentarer slengt i fjeset.. Hvor de kunne si: driit i treninga, du skal ha det gøy sammen med oss... Eller: Lone gidder ikke være sammen med oss lenger, hun tror hun er bedre enn oss.. Lite kult. Har etterhvert valgt at de som maser på denne måten ikke er venner. De er bekjente. Det er ikke de jeg bruker fritiden min på lenger. De gode vennene derimot, blir glad for å se meg uansett setting! Vi har mange fantastiske stunder sammen UTEN alkohol, vi spiser ofte frokost sammen, enten hjemme hos noen eller på hotell. Vi lager middag, te og filmkveld sammen. Og en gang i bland tar vi en fest sammen, det er god stemning fra start, ingen som maser på noen! Bytur kan være kjempegøy, hvis man er i god stemning og godt selskap, så hvorfor ikke? Men man MÅ jo ikke gå på byen! Det finnes så mye annet å finne på
 7. Påskefrokost ekstra gul for anledningen
 8. Lonepone

  Fråtsing

  Hvis jeg skal komme med noe her... Så har jeg samme problem.. Derfor har jeg aldri godteri i hus, det er INGENTING som heter en grønn dag/ helg. vanlig kosthold uansett dag... Bortsett fra når jeg er ute å spiser med venner, i bursdag, kake på jobb. (det er ikke ofte) Det er lettere å kontrollere seg foran andre, og derfor bedre at utskeielser skjer sammen med andre. Jeg vet at jeg spiser nok mat. Jeg spiser mye!! Er rett og slett superglad i mat og derfor er det lett å spise for mye. Jeg tror mange trenger å endre syn på det "å kose seg". Bør finne nye ting å kose seg med. Hvis jeg er søtsugen, er det som regel fordi jeg kjeder meg.. Da er det best å komme seg ut blandt gode venner for å få fokus på annet. Jeg lager også ofte en hel kanne med te som jeg sitter å koser meg med på kvelden. (Flyr på do halve natta) Heldigvis har jeg funnet ut av at jeg liker en god biff middag bedre enn kake og godteri. Det gjelder nok bare å finne sin greie! for meg var det viktigste å fjerne helgedager som kosedager. Selvfølgelig sprekker jeg også. Men mye, mye mer sjelden enn før.
 9. Hva med å kjøpe 10-20 bittesmå egg. Legg en lapp med en ledetråd til neste egg i alle sammen. Så blir det påskeeggjakt Det siste egget kan Evt være litt større og hvis det da inneholder 1 kinobillet og snop til kinoen. Så er jo det helt konge... Jeg ville i hvertfall blitt glad (drittunge for alltid)
 10. Drikkeflaske Proteinpulver Liten boks med mandler To par sko- flate til beindag og løpesko. Treningshansker Hoppetau Deo Hengelås
×
×
 • Create New...