Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet
Ser den:) stor? Hvor? Pris? Brukte du mye tid i forveien på å finne ut hva du ville ha?

Masse spørsmål du kommer med :p

Er på venstre midje, begynner fra hoften og slutter litt under skulderbladet, så har størrelse ja ^^,

Kostet 8 tusen kr, fikk litt avslag :rolleyes: tok den i Sandnes hos en som jobbet tidligere fra Leading Light.

Har tenkt på å ha den siden eg var 15-16 år gammal, så ja d kan du si, tok første dagen eg kunne, bursdagen min d jo :eek: haha

Annonse

Skrevet

Så føkkings glad idag. Sprekker av glede.

I siste 6 uker har jeg trent mer seriøst enn noen gang og resultatene er rett og slett overveldende. Tok en titt bakover idag og bare ".......seriøst, Ojive. Wow." Og etter å ha satt planer fremover idag, så er jeg bare helt utrolig gira for hva fremtiden vil bringe. Så gira at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

I tillegg gikk jeg forbi speilet på badet idag og bare:

friday-damn-scene-o.gif

:D :D :D

6 føkkings uker. Tør ikke tenke på hva skjer til nyttår f.eks. Kommer til å gå supernova.

Annonse

Skrevet

På svømmetrening i dag (4-5 timar etter intens boksetime med PT) klarte eg 100 butterfly på 1,30. Tok i, men maksa ikkje. :D Og det var med gangsperr i skuldre, lats og all anna muskulatur i øvre rygg.

Skal våga å seia det høgt nå: målet for Masters-NM 2015 (mars, Oslo) blir under 1,20 på 100 butterfly og under 34,5 på 50 (pers frå når eg var 15 eller 16).

Skrevet

Eksperimentering på kjøkkenet x2 vellykket :joyful:

1. Kjøpte for en måneds tid en hel rå kylling på halv pris pga dato. Fram til i går har den ligget på vent i fryseren. I dag fikk den bli forvandla til "pulled chicken".

Fresa løk, hvitløk, paprikapulver og hvitvinseddik i ei jerngryte. Deretter la jeg den "parterte" kyllingen oppi og fylte med vann til kyllingen var dekket. Hadde på lokket og kledde det inn med aluminiumsfolie for å få det tettere. Satte deretter hele gryta i stekeovnen på 75-80 grader i tre timer.

Resultatet var herlig saftig kylling som det bare var å plukke fra hverandre og putte i en boks i fryseren til senere bruk.

Fikk totalt ca. 550 g med kjøtt fra kyllingen. Noe som slett ikke var ille med tanke på at jeg betalte 32,- for den (y)

Fra

[ATTACH]150166[/ATTACH]

Via

[ATTACH]150168[/ATTACH]

Til

[ATTACH]150167[/ATTACH]

2. Prøvde meg på hjemmelaga fettfritt potetgull. Skivet poteter og la dem i vann med salt og litt eddik i en halvtimes tid. Tørka av dem og la dem på ei bakepapirkledd plate og dryssa dem med litt salt før de ble putta i ovnen på 125 grader i ca. 45 minutter. Profit :D Snadder potetgull med omtrent 70 kcal per 100 g.

post-23783-14440987765577_thumb.jpg

post-23783-14440987768392_thumb.jpg

post-23783-14440987771508_thumb.jpg

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...