wingeer Skrevet 24. januar 2013 Skrevet 24. januar 2013 For en følelse av sommer og grill midt på vintern; liquid smoke i kjøttet før steking Kan kjøpes i det o store utland, eller på ebay... Jeg har kjøpt det på Meny også. Siter
Lloyd Skrevet 24. januar 2013 Skrevet 24. januar 2013 Jeg har kjøpt det på Meny også. Hvor mye? Siter
wingeer Skrevet 24. januar 2013 Skrevet 24. januar 2013 Øøøh. Det husker jeg ikke ... 40-50kr, kanskje? Lloyd 1 Siter
Synan Skrevet 25. januar 2013 Skrevet 25. januar 2013 Fortell.meg.mer! Det er bare en liten flaske med en lysebrun flytende greie som smaker og lukter røyk Finnes i forskjellige smaker, og gjørs seg særs godt i burgere og hjemmelaga bbq-saus. Kan anbefale denne feks; [ATTACH]85667[/ATTACH] Jeg har kjøpt det på Meny også. Der kan man se, ofte er ting enklere enn man tror Lloyd 1 Siter
Thombr86 Skrevet 25. januar 2013 Skrevet 25. januar 2013 Neifan, fikk lage meg middag selv i dag, så derfor ble de en stor bøs burger! Kan ta ingrediensene først .. Bear with me! 400g Karbonadedeig68g Egg (1 egg)30g Norvegia i terninger6g rød fersk Chili6g rød Jalapeño60g Rødløk6g Hvitløk (3 fedd)23g Potetmel65g hakket og stekt Bacon10g Ketjap Manis6g Kikkoman11g Dijonsennep2 dråper skummelsaus fra Pepperking.com691g total burgervekt Sleng på et hjemmebakt burgerbrød, salat og en dasj hamburgerdressing, og du har 1550 kcal i en burger (makroer for de som bryr seg: 73g Fett, 95g Karb, 123g Proteiner) Ingen god burgerpost uten bilder ^^ Værste er at jeg spiste den opp på 15-20 min... Asta, wingeer, Keegil og 2 andre 5 Siter
Nicolai Hildre Skrevet 25. januar 2013 Skrevet 25. januar 2013 Dayum, dayum, DAYUM! phatlegs og Aurelius 2 Siter
phatlegs Skrevet 27. januar 2013 Skrevet 27. januar 2013 For de som liker gourmet. Jeg tok ikke bilde..da...ja, du ville smeltet. Så godt var det. Nøkkelen ligger i osten. Dro på mathallen i oslo (du kan få det i osteforretninger ellers i landet også) og ordnet meg noe cheddar, først en hvit vellagret cheddar, og så en oransje burgercheddar som var litt mildere. Videre gikk turen bort til Tine sin bod hvor de har oster fra lokalmeierier i Norge. Der hadde de en liten ost, perfekt til raklett og smelting...Det skal sies at jeg overhodet ikke hadde planer om å kjøpe ost her også, men hva skal man si..søte blonde jenter som kan sin ost..daaayum, da handler jeg likevel. Noe jeg ikke angrer på. Lag gjerne et fingerstort hull midt i kjøttet før du steker slik at kjøttet beholder den flate, runde deilige formen, uten at den "hever". Slakterkjøtt er utrolig mye bedre å jobbe med enn karbonadedeigen fra butikken. Den er ikke tilsatt noe, og er ren nylig oppkvernet okse med 3% fett. Shitloads of kvernet pepperkorn, chili og hvitløk. Gjerne litt griljermel (brødsmuler) for å gjøre blandingen ennå fastere. Eggeplommer - ikke hele egget, (takk Keegil, godt tips). Ovnstekt bacon - selvsagt, da blir den ekstra crispy og gjennomstekt slik at du slipper at den krøller seg. Rødløk, div. salat godsaker. I går forsøkte jeg meg med litt ananas oppi det hele for en twist av Hawaii, overhodet ikke feil, men det krasjer litt. Neste uke blir det American style med litt hickory smoked pepperbacon og hjemmelagde løkringer. ...faen så lite jeg må spise kommende uke for å fortjene det måltidet! Men det blir bra! haha Lilo, Keegil, Synan og 1 annen 4 Siter
Nicolai Hildre Skrevet 27. januar 2013 Skrevet 27. januar 2013 For de som liker gourmet. Jeg tok ikke bilde..da...ja, du ville smeltet. Så godt var det. Nøkkelen ligger i osten. Dro på mathallen i oslo (du kan få det i osteforretninger ellers i landet også) og ordnet meg noe cheddar, først en hvit vellagret cheddar, og så en oransje burgercheddar som var litt mildere. Videre gikk turen bort til Tine sin bod hvor de har oster fra lokalmeierier i Norge. Der hadde de en liten ost, perfekt til raklett og smelting...Det skal sies at jeg overhodet ikke hadde planer om å kjøpe ost her også, men hva skal man si..søte blonde jenter som kan sin ost..daaayum, da handler jeg likevel. Noe jeg ikke angrer på. Lag gjerne et fingerstort hull midt i kjøttet før du steker slik at kjøttet beholder den flate, runde deilige formen, uten at den "hever". Slakterkjøtt er utrolig mye bedre å jobbe med enn karbonadedeigen fra butikken. Den er ikke tilsatt noe, og er ren nylig oppkvernet okse med 3% fett. Shitloads of kvernet pepperkorn, chili og hvitløk. Gjerne litt griljermel (brødsmuler) for å gjøre blandingen ennå fastere. Eggeplommer - ikke hele egget, (takk Keegil, godt tips). Ovnstekt bacon - selvsagt, da blir den ekstra crispy og gjennomstekt slik at du slipper at den krøller seg. Rødløk, div. salat godsaker. I går forsøkte jeg meg med litt ananas oppi det hele for en twist av Hawaii, overhodet ikke feil, men det krasjer litt. Neste uke blir det American style med litt hickory smoked pepperbacon og hjemmelagde løkringer. ...faen så lite jeg må spise kommende uke for å fortjene det måltidet! Men det blir bra! haha /thread I came. Årets erotiske novelle uten tvil. Solbakken og phatlegs 2 Siter
Lilo Skrevet 27. januar 2013 Skrevet 27. januar 2013 Med speilegg på toppen. Surret i bacon og toppet med brie. Med vintage cheddar og spinat. Mmmm... Burger! Wartoy, Roppe84, phatlegs og 6 andre 9 Siter
phatlegs Skrevet 28. januar 2013 Skrevet 28. januar 2013 Med speilegg på toppen. Surret i bacon og toppet med brie. Med vintage cheddar og spinat. Mmmm... Burger! Perfeksjon! Lilo 1 Siter
Velvet Skrevet 28. januar 2013 Skrevet 28. januar 2013 aiai, tenk om jeg hadde vært glad i eller flink til å lage mat? da hadde jeg vært burgerfeit da. Siter
Thombr86 Skrevet 28. januar 2013 Skrevet 28. januar 2013 Tingen er.. det er jo ikke vanskelig! Mat er jo enkelt å jobbe med, bare en tørr å begynne et sted. Burgere er jo kort og greit kjøttdeig, gode smaker og litt bindevev stekt i panne Siter
Thombr86 Skrevet 28. januar 2013 Skrevet 28. januar 2013 Haha, ja, kan ta tid om man skal gjøre det skikkelig, men man trenger ikke være flink eller glad i å gjøre det for å få det bra. Men guud så værdt det! Om du tar kjøttdeig, 1 egg, bittelitt potetmel og krydder etter smak, så har du en fin starter-burger som tar 2 min å lage, og ca samme tid å steke Kna ihop alt sammen med henda i en bolle klapp nogenlunde flatt i næven, så rett i en varm panne med litt fett i. Steketid varierer på tykeklse, og om du vil ha den medium eller well-done. Kokkelering er veldig "learning by doing", om du ikke driter deg loddrett ut, så skal det mye til for å ruinere ett måltid Solbakken, phatlegs og Lloyd 3 Siter
Keegil Skrevet 29. januar 2013 Forfatter Skrevet 29. januar 2013 Dagens Bøse Burgere™: Har virkelig fått sansen for den knallgule amerikanske sennepen (S&W Premium American Mustard)! Bruker den både på det øverste brødet og inni burgerdeigen. Lloyd, Therese, Pinglekringla og 3 andre 6 Siter
Asta Skrevet 29. januar 2013 Skrevet 29. januar 2013 GI MEG BURGER! Tror nok det må bli burger til helgen i alle fall Siter
HCK Skrevet 29. januar 2013 Skrevet 29. januar 2013 Dagens Bøse Burgere™: [ATTACH=full]86598[/ATTACH] Har virkelig fått sansen for den knallgule amerikanske sennepen (S&W Premium American Mustard)! Bruker den både på det øverste brødet og inni burgerdeigen. That does it, det blir burger imorgen... Er det forøvrig Hattings fiberrike burgerbrød? Siter
Lloyd Skrevet 30. januar 2013 Skrevet 30. januar 2013 That does it, det blir burger imorgen... Er det forøvrig Hattings fiberrike burgerbrød? Er nok det ja. Er flittig bruker av det, så kjenner det igjen. Siter
Keegil Skrevet 1. februar 2013 Forfatter Skrevet 1. februar 2013 Episk! Kyllingkjøttdeig eller kvernet kyllingfilet? Siter
Lars85 Skrevet 1. februar 2013 Skrevet 1. februar 2013 600g karbonadedeig fra cc mat, 200g skogsbacon, heinz ketchup, bifftomat, løk, cheddar, brød, bbq saus som smakstilsetning. 2 egg og ei t-skje potetmel. 3 burgere ble det... Stopper behovet for forrett, dessert og snop:p Solbakken, Lloyd, eeee og 3 andre 6 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.