Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Lenge siden det var liv her nå. Etter gårsdagens whiskyprat, dro jeg innom polet i dag og fikk i en japansk whisky. Nærmere sagt en yamazaki. Har høye forhåpninger når den kommer fra verdens beste destilleri.

http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/verdens-beste-whisky-er-ikke-skotsk/a/23328942/

[ATTACH=full]154658[/ATTACH]

Ser ikke helt hvilken du har der, men hadde en 12 år gammal en "Suntory Limited" eller noe sånt fra Suntory Yamazaki.

Likte den. Var "sprø" hvis crisp kan oversettes fint, og lukta overraskende mye av ananas og sitrus. Ikke mye røyk i smaken, men litt på slutten.

Fortsetter under...

Lenge siden det var liv her nå. Etter gårsdagens whiskyprat, dro jeg innom polet i dag og fikk i en japansk whisky. Nærmere sagt en yamazaki. Har høye forhåpninger da den kommer fra verdens beste destilleri.

Gled deg! Passe misunnelig.

Annonse

  • 4 uker senere...
Yamazakien var forøvrig vanvittig god. Kommet halvveis i flaska. Kun et lite glass i mitt eget selskap her og der. Noen andre gode whiskyer å anbefale? wingeer Raptorial

okveine er sånn kornsprit-med-røyk-og-myrsmak-kar. Han vet sikkert råd her og.

Annonse

Yamazakien var forøvrig vanvittig god. Kommet halvveis i flaska. Kun et lite glass i mitt eget selskap her og der. Noen andre gode whiskyer å anbefale?

Litt i den samme gata har du Taketsuru 12 år (vinmonopolet link). Beste japanske blend jeg har drukket tror jeg, med mindre man snakker om Hibiki 17 år som er over dobbelt så dyr men så porno at jeg omtrent ikke har ord :D

Jeg skal lage Boeuf Bourguignon, og det stod mellom bog eller høyrygg når jeg skulle handle. Bogen var på tilbud pga dato og derfor adskillig billigere. Dog er det også mye mindre fett i bogen enn i høyryggen og jeg lurer derfor på hvordan resultatet vil bli etter 3-4 timer i ovn på 150 grader. Any thoughts, Aurelius ?

Jeg skal lage Boeuf Bourguignon, og det stod mellom bog eller høyrygg når jeg skulle handle. Bogen var på tilbud pga dato og derfor adskillig billigere. Dog er det også mye mindre fett i bogen enn i høyryggen og jeg lurer derfor på hvordan resultatet vil bli etter 3-4 timer i ovn på 150 grader. Any thoughts, Aurelius ?

Tror nok bogen kommer til å være meget fin

Jeg skal lage Boeuf Bourguignon, og det stod mellom bog eller høyrygg når jeg skulle handle. Bogen var på tilbud pga dato og derfor adskillig billigere. Dog er det også mye mindre fett i bogen enn i høyryggen og jeg lurer derfor på hvordan resultatet vil bli etter 3-4 timer i ovn på 150 grader. Any thoughts, Aurelius ?

Jeg har ikke noe vettugt å si annet enn Boeuf Bourguignon er føkkings umulig å uttale, så jeg sier heller Biff Burgund ;)

Eller for å bidra litt til gourmettråden så kan jeg anbefale osten gruyére på det sterkeste. Digg som den er, helt konge som smelteost. Prøv f.eks. over potetstappe. Ehrmahgehrd.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...