Raptorial Skrevet 1. desember 2014 Skrevet 1. desember 2014 Lenge siden det var liv her nå. Etter gårsdagens whiskyprat, dro jeg innom polet i dag og fikk i en japansk whisky. Nærmere sagt en yamazaki. Har høye forhåpninger når den kommer fra verdens beste destilleri. http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/verdens-beste-whisky-er-ikke-skotsk/a/23328942/ [ATTACH=full]154658[/ATTACH] Ser ikke helt hvilken du har der, men hadde en 12 år gammal en "Suntory Limited" eller noe sånt fra Suntory Yamazaki. Likte den. Var "sprø" hvis crisp kan oversettes fint, og lukta overraskende mye av ananas og sitrus. Ikke mye røyk i smaken, men litt på slutten. Myr 1 Siter
Steffen! Skrevet 1. desember 2014 Skrevet 1. desember 2014 er det meningen at man skal spise frøene som er inni chilien? Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 1. desember 2014 Skrevet 1. desember 2014 er det meningen at man skal spise frøene som er inni chilien? Tjah,om vil du ha hår på kassa, så? Siter
Raptorial Skrevet 1. desember 2014 Skrevet 1. desember 2014 er det meningen at man skal spise frøene som er inni chilien? For effekten av chili, ja. Hvis det kun er smaken man er ute etter, nei. Siter
wingeer Skrevet 1. desember 2014 Skrevet 1. desember 2014 Lenge siden det var liv her nå. Etter gårsdagens whiskyprat, dro jeg innom polet i dag og fikk i en japansk whisky. Nærmere sagt en yamazaki. Har høye forhåpninger da den kommer fra verdens beste destilleri. Gled deg! Passe misunnelig. Myr 1 Siter
Inger-Lise Skrevet 2. desember 2014 Skrevet 2. desember 2014 Hurra, endelig liv i denne tråden igjen! Riktignok drikker ikke jeg alkohol og er derfor lite opptatt av drikkeinnslagene her, men håper ny aktivitet genererer matprat igjen og? Siter
Inger-Lise Skrevet 2. desember 2014 Skrevet 2. desember 2014 Noen som har hørt om / smakt gresskarkjerneolje btw? Siter
Raptorial Skrevet 7. desember 2014 Skrevet 7. desember 2014 http://hobbykokken.no/2014/08/22/smorchips/ Ganske awesome. Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 7. desember 2014 Skrevet 7. desember 2014 http://hobbykokken.no/2014/08/22/smorchips/ Ganske awesome. Not bad! Hadde jeg hatt tilgang på juicer og vakuummaskin:/ Har en jævlig nice oppskrift på potetglass. Siter
Raptorial Skrevet 4. januar 2015 Skrevet 4. januar 2015 Egentlig relativt ganske, på mange måter, gull. Myr og wingeer 2 Siter
Myr Skrevet 4. januar 2015 Forfatter Skrevet 4. januar 2015 Yamazakien var forøvrig vanvittig god. Kommet halvveis i flaska. Kun et lite glass i mitt eget selskap her og der. Noen andre gode whiskyer å anbefale? wingeer Raptorial wingeer og Raptorial 2 Siter
Aurelius Skrevet 4. januar 2015 Skrevet 4. januar 2015 Yamazakien var forøvrig vanvittig god. Kommet halvveis i flaska. Kun et lite glass i mitt eget selskap her og der. Noen andre gode whiskyer å anbefale? wingeer Raptorial okveine er sånn kornsprit-med-røyk-og-myrsmak-kar. Han vet sikkert råd her og. Myr og okveine 2 Siter
okveine Skrevet 4. januar 2015 Skrevet 4. januar 2015 Yamazakien var forøvrig vanvittig god. Kommet halvveis i flaska. Kun et lite glass i mitt eget selskap her og der. Noen andre gode whiskyer å anbefale? Litt i den samme gata har du Taketsuru 12 år (vinmonopolet link). Beste japanske blend jeg har drukket tror jeg, med mindre man snakker om Hibiki 17 år som er over dobbelt så dyr men så porno at jeg omtrent ikke har ord Myr 1 Siter
Raptorial Skrevet 5. januar 2015 Skrevet 5. januar 2015 Sprayflasker koster mindre enn 20. Trenger ikke mye whisky. Siter
Kavring Skrevet 7. januar 2015 Skrevet 7. januar 2015 Jeg skal lage Boeuf Bourguignon, og det stod mellom bog eller høyrygg når jeg skulle handle. Bogen var på tilbud pga dato og derfor adskillig billigere. Dog er det også mye mindre fett i bogen enn i høyryggen og jeg lurer derfor på hvordan resultatet vil bli etter 3-4 timer i ovn på 150 grader. Any thoughts, Aurelius ? Aurelius 1 Siter
SlayerDad Skrevet 7. januar 2015 Skrevet 7. januar 2015 Jeg skal lage Boeuf Bourguignon, og det stod mellom bog eller høyrygg når jeg skulle handle. Bogen var på tilbud pga dato og derfor adskillig billigere. Dog er det også mye mindre fett i bogen enn i høyryggen og jeg lurer derfor på hvordan resultatet vil bli etter 3-4 timer i ovn på 150 grader. Any thoughts, Aurelius ? Tror nok bogen kommer til å være meget fin Kavring 1 Siter
okveine Skrevet 7. januar 2015 Skrevet 7. januar 2015 Sprayflasker koster mindre enn 20. Trenger ikke mye whisky. Super soaker med 12års single malt Aurelius og SlayerDad 2 Siter
Tronaldo Skrevet 7. januar 2015 Skrevet 7. januar 2015 Jeg skal lage Boeuf Bourguignon, og det stod mellom bog eller høyrygg når jeg skulle handle. Bogen var på tilbud pga dato og derfor adskillig billigere. Dog er det også mye mindre fett i bogen enn i høyryggen og jeg lurer derfor på hvordan resultatet vil bli etter 3-4 timer i ovn på 150 grader. Any thoughts, Aurelius ? Jeg har ikke noe vettugt å si annet enn Boeuf Bourguignon er føkkings umulig å uttale, så jeg sier heller Biff Burgund Eller for å bidra litt til gourmettråden så kan jeg anbefale osten gruyére på det sterkeste. Digg som den er, helt konge som smelteost. Prøv f.eks. over potetstappe. Ehrmahgehrd. Myr, Aurelius og Stine smurfine 3 Siter
Raptorial Skrevet 7. januar 2015 Skrevet 7. januar 2015 Burgunderbiffen av bog bør bli bra. Ellers er jeg delvis enig med tronaldo, dog mener jeg at det er stavemåten som er umulig å huske... Mens uttale er ålreit wingeer og Stine smurfine 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.