Gå til innhold

Steffen!

Medlemmer
 • Innholdsteller

  297
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steffen!

 1. når jeg var sånn ca 100kg så gikk jeg ned ca 1kg/uke på 3000kcal(riktignok veldig fysisk jobb) begynn med å fjerne en kostholdssynder(f.eks kaloriholdig drikke) også ta det derifra. 40kg overvekt kommer ikke av et par poteter for mye til middag.
 2. fordi at 4x40g= 160g protein + evnt mellommåltid her og der gir rundt 2g/kg det er ikke likegyldig hvordan man fordeler proteininntaket, 2g/kg jevnt fordelt på 4-5 måltider viser å gi bedre respons på proteinsyntese enn samme mengde fordelt på masse småmåltider.
 3. 4 hovedmåltider a 40g protein, innta ett hovedmåltid etter trening, pass på å få i deg fett, juster kalorier etter mål. sunnhetspoeng for grønnsaker, fet fisk, og generelt sett variert kosthold.
 4. Steffen!

  Nattverd

  sikkert dritmye kalorier men gratulerer, du har funnet et spørsmål google ikke kan svare på!
 5. Er det noen som har gode råd til hvordan jeg kan takle følelsen av skam? det største hindringen din er nok at du bryr deg om hva folk synes, og lar det begrense dine mål og livsutfoldelse. se denne videoen ca 6min
 6. Steffen!

  Ned 30 kg

  jeg mener det kommer til å være ganske tøft å holde seg til en slik plan over lengre tid(man skal leve selv om man slanker bort fett). det jeg egentlig har vanskelig for å forstå er forholdet mellom kcal og protein, måltidene blir ekstremt #fitness, og ikke noe særlig å se fram til. hvis man har 30kg overvekt, så har man gjerne hatt noen grove syndere i kostholdet i lengre tid(jeg har vært der selv). når man kutter de ut over natten og går på en minst-mulig-diett så kan man ofte gå ned opp mot 1,5-2kg i uka, i begynnelsen. hvis du holder deg til denne dietten, så tenker jeg de
 7. Steffen!

  Ned 30 kg

  denne måltidsplanen suger for å være helt ærlig. hvis du trenger 200g protein, så kan du ha hyppig vektnedgang på betydelig mer enn 1600kcal. vet du hvor mye kalorier du trenger for å vedlikeholde vekten? snittmåltidet skal altså være 400kcal og 50g protein, 4 ganger om dagen. 200-300g mager proteinkilde, + 1ss olje + en neve grønnsaker + 1,5 potet eller 30-50gris/pasta. 4 ganger om dagen i sikkert flere måneder.
 8. hvis man spør om noe er billigere enn x, så er det ikke urimelig å opplyse om hva er og hvor får man x. nei, jeg tror ikke du finner mysepulver billigere enn 100kr/kg
 9. nei, men så den coop obs til 45kr
 10. jeg synes nå makroene var ganske lik en halv grandis orginal. 13g fett, 6g karb og 120kcal mindre i fullgod.
 11. finnes det noen billige kjøttstrimlemaskiner til hjemmebruk? (snakker ikke om sånne for å skjære påleggsskiver av roastbeef etc)
 12. løsning: klapp en halv pakke kjøttdeig til en burger, stek og legg mellom 2 polarbrød, gjerne hver dag om du vil. 600 kcal før eventuell ost, grønt, dressinger osv for å svare mer direkte på spørsmålet, burgeren du kjøper har 35g+ fett, mens det normale kostholdet er ganske fettfattig.
 13. beklager har glemt av hele annonsen. Solgt for en måneds tid siden.
 14. http://fitnessbloggen.no/slik-kom-jeg-sceneform-med-vafler-og-nutella/
 15. Steffen!

  Kalorifull mat

  hørtes lite ut hvis han er aktiv i jobben, mitt vedlikehold er i underkant av 4000kcal nå er jeg riktignok noe overvektig, aktiv i jobben + at jeg går stort sett alltid dit jeg skal. hvis han har så hektisk hverdag som du sier, så er nok vedlikehold 3000 ++
 16. greyskull er egentlig hva du vil det skal være. baseprogrammet består av knebøy, markløft, benkpress og skulderpress. så legger du til øvelser(eller plugins) etter dine egne målsetninger/ønsker.
 17. nå er vel noe av poenget med splittprogram å få mer hvile mellom hver økt. markløft dagen etter både knebøy og markløft? lykke til.
 18. 2dl havregryn, 2dl helmelk, 20g sjokolade-proteinpulver. kjempegodt og gir 510 kcal og 32g protein.
 19. etter facebook siden deres å bedømme, virker det som om de er helt nyoppstartet.
 20. mål/vei deg i morgen tidlig, tell kalorier i ca 4 dager. etter 4 dager måler/veier du deg, da ser du hvordan xxxx kcal/dag påvirker kroppen. så justerer du kaloriinntak, og tar en ny telle/måleperiode til du sitter med et tall som gir ønsket framgang.
 21. dat kreatin pris! 120kr/kg. selv blir jeg nok å fortsette med smartsupps fra gymgrossisten, pga mer hendige størrelser.
 22. jeg bruker en billig teflonpanne, slik at jeg ikke trenger å tilsette stekefett. så tilsetter jeg fett etterpå hvis det er et veldig magert måltid.
 23. jeg elsker nybegynnerprogram! få og enkle øvelser er det jeg trives best med. markløft, knebøy, benkpress, skulderpress, pullup variant og roing, fordelt på 2 økter
×
×
 • Opprett ny...