Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pinnekjøtt, kålrabistappe og kokte poteter kan alle sammen med fordel gjøres klart i forveien,så det er nå alltids en fin mulighet det ja. Evt ribbe, surkål, potet&gulrot, sjysaus? Kommer vel litt an på hvem du lager mat til og hvor innsats du vil legge i det=)

pinnekjøtt+ stappehelvete.

stappehelvete:giggle:

Men ja, gutter, det var egentlig ingen dårlig idè, selv om planen var å styre unna julemat :p

Another Q: Kan Rhinexin og Ery-Max medføre vannhold i kroppen eller noe annet som påvirker vekta?

Romjulsfest for ti stykker, enkel og grei mat å servere?

Om du ikke skal servere julemat, kan du jo lage en stor gryte lapskaus eller chilli f eks. Kan veldig greit lages til dagen før. Blir jo bare bedre av å stå.

Annonse

Dumme spm igjen: Jeg ligger i kcal underskudd (1500), om jeg en dag har 200 kcal til "gode" kan jeg bruke de på noe usunt som cola, sjokolade, nøtter osv? Eller ødelegger jeg alt da? Holder alltid 1500 grensa.

Også lurer jeg på om jeg en dag bare får i meg feks 50 g proteiner og ligger i underskudd, blir det da brukt av muskler eller fett?

Dumme spm igjen: Jeg ligger i kcal underskudd (1500), om jeg en dag har 200 kcal til "gode" kan jeg bruke de på noe usunt som cola, sjokolade, nøtter osv? Eller ødelegger jeg alt da? Holder alltid 1500 grensa.

Også lurer jeg på om jeg en dag bare får i meg feks 50 g proteiner og ligger i underskudd, blir det da brukt av muskler eller fett?

1. Ja, det går fint med mindre du kjører noe spesielt lavkarbogreier, for da er svaret nei. Er det derimot bare et underskudd du er ute etter vil dette gå helt utmerket.

2. Det er avhengig av en del ulike faktorer blant annet fettprosent og muskelmasse. Du vil nok miste begge deler, men hvor mye du mister av hva vil bli påvirket av kostholdet ditt, så anbefaler at du spiser en del mer proteiner da det er mer muskelsparende enn karbs (og fett?).

Har aldri logget for andre enn meg selv før og har skjønt at det er noen "regler" i forhold til det.

Når man bruker vekter på stang så logger man hele greia med vekten på stangen og vektene på begge sider- ikke bare de skivene man har puttet på på ene siden? Sikkert teit spørsmål men jeg har bare skrevet opp vekten jeg legger på på ene siden - holder jo for å kunne sjekke at jeg øker på vektene men det blir vel helt feil..?

Har aldri logget for andre enn meg selv før og har skjønt at det er noen "regler" i forhold til det.

Når man bruker vekter på stang så logger man hele greia med vekten på stangen og vektene på begge sider- ikke bare de skivene man har puttet på på ene siden? Sikkert teit spørsmål men jeg har bare skrevet opp vekten jeg legger på på ene siden - holder jo for å kunne sjekke at jeg øker på vektene men det blir vel helt feil..?

Det blir nok ikke feil, men det mest vanligste er å snakke om den totale vekten på stang, og enkelt vekten hvor det gjelder manualer.

Annonse

Jeg fryser alltid etter jeg har spist. Jeg trur jeg skjønner såpass som at det har med blodsukkeret å gjøre, men er det noen som vet og kan forklare meg nøyaktig hva som skjer?:)

Det har blitt spurt om før, husker ærlig talt ikke helt ha folk mente var grunnen, men hvis du søker på temaet så vil du nok finne det ut ;)

Det har blitt spurt om før, husker ærlig talt ikke helt ha folk mente var grunnen, men hvis du søker på temaet så vil du nok finne det ut ;)

Jeg fant en tråd om det her inne fra februar i år, men ble ikke noe klokere av det :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...