Velvet Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 Romjulsfest for ti stykker, enkel og grei mat å servere? Siter
Aurelius Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 Pinnekjøtt, kålrabistappe og kokte poteter kan alle sammen med fordel gjøres klart i forveien,så det er nå alltids en fin mulighet det ja. Evt ribbe, surkål, potet&gulrot, sjysaus? Kommer vel litt an på hvem du lager mat til og hvor innsats du vil legge i det=) Siter
Velvet Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 pinnekjøtt+ stappehelvete. stappehelvete:giggle: Men ja, gutter, det var egentlig ingen dårlig idè, selv om planen var å styre unna julemat Another Q: Kan Rhinexin og Ery-Max medføre vannhold i kroppen eller noe annet som påvirker vekta? Siter
Gjest ILU Skrevet 12. november 2012 Skrevet 12. november 2012 https://www.google.no/search?q=rinexin+%2Bbivirkninger&aq=2&oq=rhinexin&sugexp=chrome,mod=7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 https://www.google.no/search?q=rinexin+%2Bbivirkninger&aq=2&oq=rhinexin&sugexp=chrome,mod=7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#https://www.google.no/blank.html Siter
SlayerDad Skrevet 13. november 2012 Skrevet 13. november 2012 Romjulsfest for ti stykker, enkel og grei mat å servere? Om du ikke skal servere julemat, kan du jo lage en stor gryte lapskaus eller chilli f eks. Kan veldig greit lages til dagen før. Blir jo bare bedre av å stå. Lloyd 1 Siter
L.C Skrevet 15. november 2012 Skrevet 15. november 2012 Dumme spm igjen: Jeg ligger i kcal underskudd (1500), om jeg en dag har 200 kcal til "gode" kan jeg bruke de på noe usunt som cola, sjokolade, nøtter osv? Eller ødelegger jeg alt da? Holder alltid 1500 grensa. Også lurer jeg på om jeg en dag bare får i meg feks 50 g proteiner og ligger i underskudd, blir det da brukt av muskler eller fett? Siter
LeanMachine Skrevet 15. november 2012 Skrevet 15. november 2012 Ok, teit spm; hva er forsvarlig og klassifiseres som sunt å gå ned i fett%? VIL NED... Og bli nice hehe Siter
Lloyd Skrevet 15. november 2012 Skrevet 15. november 2012 Dumme spm igjen: Jeg ligger i kcal underskudd (1500), om jeg en dag har 200 kcal til "gode" kan jeg bruke de på noe usunt som cola, sjokolade, nøtter osv? Eller ødelegger jeg alt da? Holder alltid 1500 grensa. Også lurer jeg på om jeg en dag bare får i meg feks 50 g proteiner og ligger i underskudd, blir det da brukt av muskler eller fett? 1. Ja, det går fint med mindre du kjører noe spesielt lavkarbogreier, for da er svaret nei. Er det derimot bare et underskudd du er ute etter vil dette gå helt utmerket. 2. Det er avhengig av en del ulike faktorer blant annet fettprosent og muskelmasse. Du vil nok miste begge deler, men hvor mye du mister av hva vil bli påvirket av kostholdet ditt, så anbefaler at du spiser en del mer proteiner da det er mer muskelsparende enn karbs (og fett?). Siter
L.C Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Aha, tusen takk for svar Lloyd, da skal jeg være nazi med proteinene Lloyd 1 Siter
Zimbo Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Har aldri logget for andre enn meg selv før og har skjønt at det er noen "regler" i forhold til det. Når man bruker vekter på stang så logger man hele greia med vekten på stangen og vektene på begge sider- ikke bare de skivene man har puttet på på ene siden? Sikkert teit spørsmål men jeg har bare skrevet opp vekten jeg legger på på ene siden - holder jo for å kunne sjekke at jeg øker på vektene men det blir vel helt feil..? Siter
Lloyd Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 Har aldri logget for andre enn meg selv før og har skjønt at det er noen "regler" i forhold til det. Når man bruker vekter på stang så logger man hele greia med vekten på stangen og vektene på begge sider- ikke bare de skivene man har puttet på på ene siden? Sikkert teit spørsmål men jeg har bare skrevet opp vekten jeg legger på på ene siden - holder jo for å kunne sjekke at jeg øker på vektene men det blir vel helt feil..? Det blir nok ikke feil, men det mest vanligste er å snakke om den totale vekten på stang, og enkelt vekten hvor det gjelder manualer. Siter
Zimbo Skrevet 16. november 2012 Skrevet 16. november 2012 OK takk. Får gjøre det om på neste trening. Lloyd 1 Siter
Lagertha Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Jeg fryser alltid etter jeg har spist. Jeg trur jeg skjønner såpass som at det har med blodsukkeret å gjøre, men er det noen som vet og kan forklare meg nøyaktig hva som skjer? Siter
Lloyd Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Jeg fryser alltid etter jeg har spist. Jeg trur jeg skjønner såpass som at det har med blodsukkeret å gjøre, men er det noen som vet og kan forklare meg nøyaktig hva som skjer? Det har blitt spurt om før, husker ærlig talt ikke helt ha folk mente var grunnen, men hvis du søker på temaet så vil du nok finne det ut Siter
Lagertha Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Det har blitt spurt om før, husker ærlig talt ikke helt ha folk mente var grunnen, men hvis du søker på temaet så vil du nok finne det ut Jeg fant en tråd om det her inne fra februar i år, men ble ikke noe klokere av det Lloyd 1 Siter
Mariannf Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 J Romjulsfest for ti stykker, enkel og grei mat å servere? JULETAPAS??? Masse småretter av julemat...på pinne..... ribbebit, rødbetebiter, biter av stekte julepølser, rullet lefse med laks/filadelfia osv... bruk fantasien Siter
02-snapper Skrevet 17. november 2012 Skrevet 17. november 2012 Romjulsfest for ti stykker, enkel og grei mat å servere? RISGRØT! enkelt, kjapt og DIGG!!! og gløgg da... så blir stemningen god! Kimae 1 Siter
Velvet Skrevet 18. november 2012 Skrevet 18. november 2012 At jeg har blitt vesentlig svakere i knebøy, kan det ha noe med mitt stadig økende fokus på riktig teknikk og ikke bare diett? Siter
LeanMachine Skrevet 18. november 2012 Skrevet 18. november 2012 At jeg har blitt vesentlig svakere i knebøy, kan det ha noe med mitt stadig økende fokus på riktig teknikk og ikke bare diett? Muligens Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.