Gå til innhold

Mariannf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mariannf

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Har ikke vært aktivitet her inne så tok noen dager før jeg sjekket denne annonsen Du kan kjøpe den ja Send andressen din på innboks
 2. Selger en Bjørn Dæhlie tights str M. Helt ubrukt, merkelappen fremdeles på. Selger fordi den var for liten for meg. 250kr inklusiv porto (a-post uten sporing)
 3. Selger en Puma tights str M. Brukt 1 gang. 300kr inklusiv porto (A-post uten sporing).
 4. Selger en tights fra Drop of Mindfullness i str M, fordi den er for liten for meg. Stoffet er tight, som en 2XU og er like "stram" som en 2XU. Jenter som bruker S og M kan bruke den. Normal/høy i livet, men ikke "highwaist".. Bare prøvd på, helt ny. Pris 250,- inkl porto (uten sporing)
 5. Nå har jeg ikke vært innlogget på lenge : Har kke solgt den nei
 6. Selger min 3/4 lange Sixdeuce-tights. Noe høyere i livet enn de andre tightsene fra Sixdeuce. Str L, men Sixdeuce er ikke store i størrelsen så passer også en M. Kjøpte tightsen i fjor sommer, for 399,- og er brukt 2 ganger. Tightsen er som ny i kvaliteten. Selger den for 220,- inkl porto (uten sporing.
 7. Selger en lite brukt Skins Tights str L, svart tights med rosa stripe. Jeg bruker str M i så og si alt og mener den passer en god str M og L. Tightsen er som ny, god kvalitet. Selger fordi jeg har et overfylt skap med treningstøy og har ikke behov for den mengden med tøy... Nypris ca 1000, kjøpte den for 1 1/2 år siden. Selger den for 330,- inkl porto (uten sporing).
 8. Nei den er ikke solgt Ser du bor i Kristiansand , da kan vi sikkert møtes Lea
 9. SOLGT!! Selger en 7/8 tights fra Röhnisch. Den er marineblå i str M. Brukt 1 gang, som ny, kjøpte den tidligere i vinter. Selger fordi jeg har flere tightser enn jeg bruker/behøver. Jeg har den også i svart og trenger egentlig ikke 2 farger....! Passe høy i livet, men ikke for høy og føler ting sitter på pass Normal i størrelsen. PRIS: 300,- + 30kr i porto (uten sporing) (Nypris ligger på ca 800,-)
 10. Godt vi er forskjellige da
 11. Når du må ha det interaktive "Google"-kartet over Game of Thrones-verdenen mens du leser boka...... ikke bare bare å henge med i sesong 5 Begynner å balle på seg mange navn og byer
 12. Hei du Eg siterte fra feil person, og har bedt om å få slette innlegget hvor du er sitert her.... eg mente å sitere den personen som i utgangspunktet ville ha tips... fulgte ikkje nøye med nyår eg trykka "svar" Eg skjønte for øvrig ikkje spm ditt Ha en fin kveld!
 13. http://www.matprat.no/Oppskrifter/Gjester/Panna-cotta/
 14. Den er ganske normal i str syns jeg. Men skal være tight, som en 2xu for eks. Stoffet på innsiden er hvitt, så er mest derfor den blir "lysere" når man for eks bøyer seg ned, det er ikke hudfargen din som "skinner" kraftig igjennom . Har ikke opplevd den som gjennomsiktig iaffal Mali-H
 15. Selger min Sicdeuce-tights. Svart med rosa skrift på det ene beinet, str M. 550,- inkl porto (Sendes som brevpost). (splitter nye koster de 799,-) Den er brukt og vasket 1 gang, som ny Grunnen til at jeg selger den er at den er for lav i livet etter min smak. Den er normal/litt lav i livet. Jeg foretrekker selv å trene i tightser som er høye i livet, bare en vane jeg har Håper noen andre kanskje vil ha glede av den, for den er jo helt rå
×
×
 • Opprett ny...