Gå til innhold

Zimbo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  292
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zimbo

 1. Har en sønn som spiser enorme mengder mat- etter min målestokk- og han legger heller ikke på seg. Spiser han mindre så SER jeg at han har gått ned i vekt i løpet av 2-3 dager -når han er syk feks. 12 brødskiver til kveldsmat går ned uten problem. Det som er litt interessant er at da han var yngre og vokste så valgte han mye proteiner og nå som han har sluttet å vokse 10 cm i halvåret så har karbokvoten skutt rett i været. Interessant.
 2. Jeg gikk alltid i hi i løpet av oktober... våknet aldri skikkelig og ikke fikk jeg sove ordentlig heller. Har hatt lyslampe i mange år og det har vært en kjempeforskjell! I år skulle jeg noen dager til Spania i slutten av oktober og tenkte at da trengte jeg ikke å ta ned lampen fra loftet. Fikk jo snart naturlig sol. Det var feil tenkt gitt. I beg av oktober begynte jeg å fyse og spise all verdens dumme ting og i midten av oktober sluttet jeg å sove og etter en uke med dårlig/lite søvn så var det opp på loftet og finne den fram. Så glad jeg har den. Nå spiser jeg frokost og drikker morgenka
 3. Helt merksnodig sjef. Og skikkelig ekkel. Nå er jeg både sjef og eier selv og jeg kan godt finne på å klappe ansatte på skulderen eller gi dem en klem ( jeg er dame, godt gift og de kjenner både min mann og mine barn) og de ansatte er for tiden bare jenter. Jeg håper for all del at hvis noen av dem hadde følt seg krenket eller at det var ekkelt at de hadde sagt i fra. Imidlertid så synes jeg at du må si ifra. Den mannen mangler jo helt sosiale antenner. Det er feil og ekkelt det han driver med. Jeg håper at det bare holder å fortelle ham det - han er sikkert mye eldre enn deg? og at han må
 4. Hvor har det blitt av den utrolig lange og motiverende tråden med alle før og nå bildene? Kan ikke huske hva den het og har ikke sett den på lenge?
 5. Som "erfaren jojo-slanker" så vil jeg først si grattis med en stor jobb unnagjort. Så synes jeg du har en fin vekt nå og at det sikkert er lurt å holde seg rundt der du er nå. Lenge. I hvertfall til neste år. Selv har jeg flere ganger gått i fella hvor jeg har gått ned mange kg men skal "bare" ned 2 kg til... men det vil ikke kroppen. Og jeg prøver og prøver og klarer det neeeeeeeesten men så blir det for mye for kroppen og både den og hodet sier takk for seg og vips så fyker jeg høyt opp igjen. Skremmende fort. Er på vei ned igen nå og kjenner at snart så må jeg ta en prat med meg selv
 6. Jeg hadde kjempebekkenløsning for mange år siden - ble rullestolbruker. Etter fødsel gikk jeg til kiro for å sjekke at bekkenet sto i riktig posisjon. Er mange med bekkenløsning som får feilstillinger og låsninger etterpå. Nå merker jeg ingenting til det. (fikk forresten ikke gjøre ja/neimaskinen da jeg begynte å trene en stund etterpå) ;-)
 7. Sikkert. Men det er ikke alle som kan ta knebøy.
 8. Gjelder denne artikkelen: http://www.side2.no/helse/article3637450.ece MÅ bare spørre for nå lurer jeg veldig: Det bildet av damen som gjør øvelsen "helt feil"- er ikke det bare "løs hud" og kanskje litt ekstra emballasje? Jeg er mye eldre enn henne- har også født to barn- men føler selv at jeg har krøll i magen under planken selv om jeg ser sikker på at magen henger. Tar artikkelen feil eller bør jeg slutte å bruke planken innimellom?
 9. Jeg ga opp. Spiser nå en brødskive eller to hver kveld før jeg legger meg og da får jeg sove hele natten. Ellers løper jeg på do mange ganger. Blir jo helt tussete av å ikke få sove en hel natt i strekk.
 10. Ja får ikke lov til det ennå men det kommer nok. Skjønner bare ikke hvorfor jeg ikke blir støl på venstre side men på høyre? Da har jeg gjort øvelser under oppsyn av fysio så jeg gjør det riktig. Siste uke har jeg forsåvindt hatt en "stinn" eller "stappa" følelse i benet etter trening så kanskje det er forløperen til støl? Hadde vært skikkelig ekte kult rett og slett. JEG VIL BLI STØL!!!!
 11. Neihei da hadde jeg lagt meg. Greia hos meg er at jeg har hatt en skade i venstre ben og har hatt to operasjoner der. I over ett år har jeg brukt høyre side mye mer og "jukset" i det meste av hverdagslige øvelser. Opp og ned en trapp, å reise seg fra en stol, stå og vente på noen osv. Nå er jeg igang igjen med helt enkle øvelser -knebøy med kroppsvekt (ikke skikkelig knebøy - mere brebent neiing) osv.. Kjenner det i høyre side etterpå. Ikke noe i venstre.
 12. Hahaha ja jeg ventet på den... men er trøtt så klarte ikke å formulere meg på en annen måte.
 13. Synes det var et godt spørsmål... sliter med hele venstre side underkropp selv. Når jeg spør så får jeg bare vite at det kommer... men hvor lenge skal man vente liksom??? Og kan man gjøre noe annet enn å tenke på muskler for at det skal gå fortere?
 14. Kommer helt ann på operasjonen... etter første gangen tok det måneder før jeg hadde full strekk og det samme før jeg hadde bøy nok til å kunne tråkke pedalen rundt på sykkel.
 15. Dette klarer du. Jeg er både gammel og tjukk og men skjønte for over et år siden at jeg måtte ta tak. "Kvinnet" meg opp og gikk inn på et senter og fikk en sånn introtime med pt. Jeg likte jo ikke fyren men fant ut at jeg sikkert ikke kom til å like noen av de kjekke unge pt-mennene uansett - for jeg var så langt unna min komfortsone. Han fikk sjansen og jeg har han fortsatt som pt. Han har hevet selvtilliten min mange hakk og det er ikke noe problem å trene alene. Hopp i det og prøv en pt. Trenger ikke mer enn et par timer eller 3 for at du skal føle at det er helt ok å trene alene t
 16. Jeg tenkte at denne tråden kom til å bli morsom å følge med litt mere former enn det er på alle de andre skrytetrådene og det begynte bra. Digget det bildet og innlegget med -husker ikke nicket- hun som hadde 5 uker igjen til termin. Da har man former da.
 17. Har fått tenkt meg litt om - hehe går litt sakte i toppen idag- og jeg snakket jo med forsikringsselskapet i fjor. I forhold til ulykkesforsikring så konkluderte de med at det var ingen ulykke. Punktum. Jeg klarte å vri kneet helt av meg selv så det er jo forsåvidt sant.
 18. Hvor mye skade på menisk skal til? Ligger faktisk her og er nyoperert idag og har fjernet endel av menisken etter et mislykket reparasjonsforsøk i fjor..
 19. Går mye omgangssyke nå. Her i familien har vi hatt mange varianter hvor en ikke kastet opp men var uggen og feber. Selv ble jeg syk men fortsatt en uke etterpå blir jeg kvalm hvis det går for lenge -dvs vanlig måltidsrytme er for sjeldent...- mellom måltidene. God bedring.
 20. Kan jo hende den PT´en tenkte at det var mindre kleint for deg at du tok på ham i forhold til at han skulle ta på deg? En annen gang kan du jo si at det er greit at han viser på deg i stedet? :-)
 21. Jeg måtte i hvertfall starte med å "vugge" på sykkelen... kneet var for hovent til å tråkke rundt. Satt og bare vugget pedalene fram til det ikke gikk å bøye kneet mer og så tilbake igjen. Omatt og omatt. Med setet så høyt som overhodet mulig. Etterhvert så kan man jo tråkke rundt og for meg er i hvertfall sykkel eneste jeg kan gjøre som trigger kondisen. Hadde jeg visst at mitt år skulle bli som det ble så hadde jeg fyrt opp wii fit og bokset så fort ikke kneet eksploderter hver gang det ble leet på. Overkropp kan du i hvertfall trene selv om du går på krykker. God bedring og lykke til.
 22. Har trent alt av overkropp mens kneet ikke har virket. Facepull og alt sånt ble gjort sittende. Funker fint. Lykke til med operasjon.
 23. Så flott at det har gått så bra. Kan sikkert sykle så fort du har lyst til det vil jeg tro. Bare bra for hevelsen. Hadde kanskje ikke lagt på så mye belastning til en begynne med. Hvis du sliter med å tråkke helt rundt - høres ikke ut som om det skulle bli noe problem- så hjelper det å ha sykkelstetet litt høyere enn vanlig.
×
×
 • Opprett ny...