Synan Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Puh, jeg trodde det var noe galt med meg, for alle synes jo Stevia er fantastisk ! Godt å vite at det kun er i Te i allefall, for det var virkelig æsj Haha nei det er ikke noe galt med deg, og i så fall er vi (minst) to Syns liksom disse søtningsmidlene "trigger" tunga litt forskjellig, og dermed passer til litt ulike ting. Per nå holder jeg meg til gode gamle suketter i teen hvertfall Sky 1 Siter
Kristianne Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Min gjærbakst med sukrin har heller ikke hevet skikkelig.. litt puff i deigen, og litt under steikingen, men ble aldri sånn skikkelig luftig. For en lettelse! Siter
KristineH Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Fikk spurt mannen nå (på gmail chat, hehe), han sa: meg: btw, hvordan var deigen da du bakte kanelboller til meg med sukrin+ i? folk som sier at deigen ikke hever skikkelig, bl.a.? han: den hevet fint den men eg la jo i litt vanlig sukker slik at gjæra fikk nok mat samt at eg elsta den i 10 min elta meg: ah han: men ikkje nok sukker til at du merka det på smaken tror det var 2 eller 3 spiseskjeer, når det vanligvis er snakk om 3-4 dl Håper det hjelper! CathrineSc, Synan og Kristianne 3 Siter
Tonje_86 Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Jeg kommer ikke på noe i farta annet enn Te med Stevia som søtning, måtte tømme ut teen ! Oi, det hadde jeg glemt :/ Sukrin går bra, men Sukrin+ smakte forferdelig i teen min, og jeg er ikke så kresen på søtningsmidler egentlig, men fysj det var ikke noe særlig, så jeg tør ikke tenke på hvordan ren stevia i te smaker Sky 1 Siter
Sky Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Oi, det hadde jeg glemt :/ Sukrin går bra, men Sukrin+ smakte forferdelig i teen min, og jeg er ikke så kresen på søtningsmidler egentlig, men fysj det var ikke noe særlig, så jeg tør ikke tenke på hvordan ren stevia i te smaker Skikkelig bortkastede penger, kjøpte det kun for å ha i teen min Siter
Tonje_86 Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Skikkelig bortkastede penger, kjøpte det kun for å ha i teen min Jeg og, men har heldigvis fått brukt det til baking og matlaging Sky 1 Siter
Astriiiixxx Skrevet 17. oktober 2012 Skrevet 17. oktober 2012 Glutenfri eplekake bakt på mandelmel. Jeg hater mandler.. Siter
Stine M.Kristoffersen Skrevet 18. oktober 2012 Skrevet 18. oktober 2012 Er ny på dette med de sunne matvarene som sukrin, stevia dråper, proteinpulver , bakepro osv. Så ville prøve meg på en sjokolade krem/mousse fra dedication som bestod av kesam, stevia dråper, kakao, sjokolade protein og sukrin. Sorry meg... men det er noe av det verste jeg har smakt!! ble kvalmen av 2 t-skjeer. Forhåpentligvis finner jeg noen gode oppskrifter etter hvert hvor jeg får brukt matvarene! Fjonana 1 Siter
Ztaeyn Skrevet 18. oktober 2012 Skrevet 18. oktober 2012 Er ny på dette med de sunne matvarene som sukrin, stevia dråper, proteinpulver , bakepro osv. Så ville prøve meg på en sjokolade krem/mousse fra dedication som bestod av kesam, stevia dråper, kakao, sjokolade protein og sukrin. Sorry meg... men det er noe av det verste jeg har smakt!! ble kvalmen av 2 t-skjeer. Forhåpentligvis finner jeg noen gode oppskrifter etter hvert hvor jeg får brukt matvarene! MIKRO BROWNIE (Discipline Your Dedication) hva med denne? Siter
Stine M.Kristoffersen Skrevet 18. oktober 2012 Skrevet 18. oktober 2012 MIKRO BROWNIE (Discipline Your Dedication) hva med denne? Hmm..så god ut den! får prøve det ut takk for tips! Ztaeyn 1 Siter
log Skrevet 21. oktober 2012 Skrevet 21. oktober 2012 og gulrotgrøt!!! æææsj det var jævlig.fra lykkesliv og minsunnemat. Den Gulrotgrøten er jo dritgod så lenge man bruker økologiske gulrøtter som er søte! Det har blitt min favoritt etter at jeg prøvde den. Uansett, om en liker grøt med gulrøtter er vel ganske individuelt regner jeg med, høres jo sært ut når man snakker om det på den måten, hehe. Jeg liker så mye forskjellig. Men så noe annet. Fiberhusk er faktisk nødvendig for de som har f.eks gluteallergi, så det er jo ikke djevelen selv :/ Jeg har Cøliaki og er nødt til å subbe med glutenfrie havregryn, kokosmel, jyttemel, kikertmel og masse rart for å kunne lage meg ting jeg kan spise. Fiberhusk er jo tross alt ment som en erstatning for gluten. Siter
VegarL Skrevet 23. oktober 2012 Skrevet 23. oktober 2012 Kokt torsk...(generelt fisk) LeanMachine og Kristianne 2 Siter
Pinglo Skrevet 28. oktober 2012 Forfatter Skrevet 28. oktober 2012 Jeg hadde glemt fluff. Vispe på seg krampe i trapezius og støle triceps i to dager etterpå for å spise noe som minnet om luft med vaniljesmak. Ikke min tekopp. Tuon, MarenH, Krie og 7 andre 10 Siter
brokkolibabe Skrevet 28. oktober 2012 Skrevet 28. oktober 2012 En gulerotkake laget hovedsaklig av sukrin, mandelmel og uhorvelige mengder gulerøtter. Fysj og fy, smakte som en eneste stor lavkvalitets gulerot. Og toppingen ble rett og slett grusom etter at gelatinen var tilsatt. Den gikk rett i søpla! Anny92 1 Siter
Krie Skrevet 28. oktober 2012 Skrevet 28. oktober 2012 [quote name="Pinglo' date=' post: 538984, member: 600"]Jeg hadde glemt fluff. Vispe på seg krampe i trapezius og støle triceps i to dager etterpå for å spise noe som minnet om luft med vaniljesmak. Ikke min tekopp. Er du sikker på at du har valgt riktig fluff? Synes selv proteinfluff er en av de "sunne" måltidene som faktisk smaker kjempegodt Er ikke sikker på om det er verdt å pådra seg kramper for da, haha Siter
Msis Skrevet 28. oktober 2012 Skrevet 28. oktober 2012 Min første jordbærfluff... Katastrofe! Litt for mye pulver ALT for lite bær haha.. Siter
Pinglo Skrevet 28. oktober 2012 Forfatter Skrevet 28. oktober 2012 Er du sikker på at du har valgt riktig fluff? Synes selv proteinfluff er en av de "sunne" måltidene som faktisk smaker kjempegodt Er ikke sikker på om det er verdt å pådra seg kramper for da, haha Jeg har sikkert hatt uflaks med oppskriften. Men jeg kjenner at det ikke ga mersmak nok til å gå til anskaffelse av en stavmikser, for å si det sånn Krie 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.