Gå til innhold

brokkolibabe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. hahaha, kjenner meg GODT igjen i speltlompe med nøttepålegg og banan, det er rett og slett avhengighetsskapende #veganlivet Skal kose meg med tofuline vaniljeis, jordbær og vafler ikveld..
 2. Familien min støtter meg ikke, sier at jeg har et "anstrengt forhold til mat" når jeg takker nei til junkfood. Foreldrene mine nekter også å kjøpe grønnsaker, ettersom det ikke er bra for meg med så mye "rar mat". Venninnene mine tror ikke proteiner er sunt. Velger å ikke la det påvirke meg, det er tross alt mitt liv! :cool:
 3. Nå har jeg fått hentelapp på min første bestilling fra iherb, wiii!! Bestilte Walden Farm's caramel dip og pancake syrup, gleder meg til å prøve selv om jeg har hørt litt forskjellig om smaken..
 4. Må nok gå for brokkoli, men kålrabi er en god nr.2!
 5. Ligger syk hjemme og har lite annet å foreta meg enn å dytte mat i kjeften. Det ble nattmat igår pga. mangel av søvn og viljestyrke, 2 skiver med masse nugatti melkesjoko og peanøttsmør, vi snakker ekstreme mengder altså. Og bare for å gjøre vondt verre, legger jeg til en neve med salt chips på toppen av djevelskapen. Får ta en ekstra runde med intervaller når jeg kommer meg, hehe
 6. Ei ganske kraftig venninne av meg: "Det er faktisk umulig for meg å få mindre fett, uansett hvor mye jeg trener og hvor lite kalorier jeg spiser. Jeg har faktisk fått dette bekreftet av kusina mi, og hun tok helse og sosial på vgs"
 7. Speltlompe med spekeskinke og lettere hvitost, sleng i microen i noen sekunder og NYT! Ahh, elsker speltlomper, spiser gjerne 5 stykker når jeg er i gang
 8. Blodårene på armene/hendene mine viser veldig godt, spesielt på trening! Jeg har ikke spesielt lav fettprosent, så det er sikkert genetisk Synes de er litt kule å se på, hehehe..
 9. En gulerotkake laget hovedsaklig av sukrin, mandelmel og uhorvelige mengder gulerøtter. Fysj og fy, smakte som en eneste stor lavkvalitets gulerot. Og toppingen ble rett og slett grusom etter at gelatinen var tilsatt. Den gikk rett i søpla!
 10. Proteinpannekaker servert med skogsbær-is, NAM! <3
 11. Tusen takk for svar! Nå kan jeg vise dem at det faktisk er forskning bak dette, og at man ikke nødvendigvis trenger å spise når man ikke engang er sulten. Men for all del, de må bare fortsette å tvinge i seg brødskivene, så lenge de ikke tvinger meg til å gjøre det samme. Jeg lider ikke av, og har ikke noen historie med spiseforstyrrelse. Jeg er om lag 150cm, og veier ca 47-48 om morgenen (har en elendig badevekt, bare "streker", ikke noe digitale greier..) men vekta er ikke det jeg bryr meg mest om, det er en sunnere, slankere og mer muskuløs kropp som er målet
 12. Hei, jeg er ei ung jente som ønsker å gå ned i fett%. Jeg har nettopp begynt å spise etter periodisk faste, og synes at det å være på diett men fortsatt kunne spise meg god og mett passer meg ypperlig. Jeg spiser som regel mitt første måltid etter skolen, ca kl 14:30. Jeg spiser også rett etter trening, og ett måltid til (om dette måltidet er før eller etter trening spørs på hva klokke jeg trener.) Trener 3-5 ganger i uka, og det går for det meste i styrketrening. Men jeg får stadig vekk kommentarer om at jeg MÅ spise frokost/lunsj og at jeg "sulter meg selv". Dette er rimelig ukult etters
×
×
 • Opprett ny...