Gjest QueenWinther Skrevet 15. april 2015 Skrevet 15. april 2015 Hjemmelagd bagel med philadelphia og røkt laks (': Siter
Prinsesse Skrevet 15. april 2015 Skrevet 15. april 2015 Yogurt! Måtte bare slenge i meg noe ettersom jeg måtte komme meg avgårde til flyplassen Siter
Millasob Skrevet 15. april 2015 Skrevet 15. april 2015 D vanlige, havregrøt med cottage cheese, bringebær og sjokoladeprotein Siter
HappyGoLucky Skrevet 16. april 2015 Skrevet 16. april 2015 Pannekaker bestående av 2 ting - 1/2 banan og 2 egg Og en smoothie med 1/2 banan, mandelmelk og skogsbær toppet med kanel og ingefær + grønn te Siter
Millasob Skrevet 16. april 2015 Skrevet 16. april 2015 vaniliekesam mager med musli, bringebær, blåbær og 1ts homemade peanutt protella toppet med sukrin gold og kanel Siter
miaheart Skrevet 16. april 2015 Skrevet 16. april 2015 Peanutt protella? Hørtes spennende ut! Millasob Siter
Sephania Skrevet 16. april 2015 Skrevet 16. april 2015 Kald havregrøt lagd på kesam, vann, proteinpulver og havregryn, toppet med rosiner og blåbær! Siter
Millasob Skrevet 16. april 2015 Skrevet 16. april 2015 Peanutt protella? Hørtes spennende ut! Millasob its DELICIOUS!! Siter
TEW Skrevet 18. april 2015 Skrevet 18. april 2015 Cottage cheese blåbær proteinpannekaker:love: [ATTACH]161750[/ATTACH] CamillaO, Fredrick Wikestad, Maylin og 6 andre 9 Siter
sarkip Skrevet 18. april 2015 Skrevet 18. april 2015 [ATTACH]161749[/ATTACH] Oppskrift på dine bagels tas imot med stoooor takk frøken Winther! Siter
Gjest QueenWinther Skrevet 18. april 2015 Skrevet 18. april 2015 Oppskrift på dine bagels tas imot med stoooor takk frøken Winther! 400gr fibra fullkornsmel 100gr fiberfin 20gr fersk gjær 2 ss sukker litt honning 1ts salt ca 4dl vann Bland mel, sukker, honning og salt. Mål opp vann, skal være lunkent, og løs gjæren i. Sett i gang kjøkkenmaskinen og tilsett vann i en tynn stråle. Elt i 5-10 min, til deigen slipper bollen, og la det heve i en time. Del opp deigen, jeg trengte faktisk ikke mel på benken, og rull til en bolle. Lag hull i midten med fingeren, og legg de på et bakepapir - la de ligge under et håndkle til du har kokt opp vann. Ha bagelsene i vannet, og la de koke til de flyter opp til overflaten - mine lå på overflaten hele tiden, så jeg snudde de etter 30sek, slik at de lå 1min til sammen. La de renne av seg, pensle med egg, ha over frø/havsalt og stek i ovnen på 220 grader, ca 20min Veldig viktig at du har sukker og ikke erstatter med noe fitness, for gjæren trenger noe å 'spise'. Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 19. april 2015 Skrevet 19. april 2015 [ATTACH]161791[/ATTACH] Maylin, Tesla og FitFish 3 Siter
Simen Fagervik Skrevet 21. april 2015 Skrevet 21. april 2015 Big One Classic..! Eneste jeg hadde tilgjengelig.. Siter
sarkip Skrevet 21. april 2015 Skrevet 21. april 2015 [ATTACH]161884[/ATTACH] FitFish og Maylin 2 Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 21. april 2015 Skrevet 21. april 2015 Havregraut med jordbærsmak, bananskiver og masse peanøttsmør. Siter
Millasob Skrevet 22. april 2015 Skrevet 22. april 2015 Grøt av 20g havregryn og 50g hasselnøttmel? addet cottage cheese, egg, kanel og masse sukrin samt litt frukt Siter
Sephania Skrevet 22. april 2015 Skrevet 22. april 2015 Jau. Havregryn med vann, kokosmelk og proteinpulver varma i mikroen. Toppa med cottage cheese, noen rosiner, litt eple og kanel! SlayerDad 1 Siter
Fredrick Wikestad Skrevet 22. april 2015 Skrevet 22. april 2015 Havregrøt av 80g gryn, kokosmelk og litt søtning. Toppet med kanel, maaasse sukrin og ekstra mye smør. Because you know.. who doesn't deserve extra butter? [ATTACH]161938[/ATTACH] Shake90, Kiira, SlayerDad og 2 andre 5 Siter
Tesla Skrevet 22. april 2015 Skrevet 22. april 2015 Havreskiver med hjemmelaget italiensk salat, kokt skinke og cherrytomater. Linda Stuhaug stod for oppskriften av både skivene og salaten SlayerDad og henri85 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.