Gå til innhold

Tesla

Medlemmer
 • Innholdsteller

  111
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tesla

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Holder enda på med SK2010, så dette blir bra Startvekt på rundt 94, har veeeeeeldig lyst å komme lavt ned på 80 tallet, det hadde hjulpet på en del ting.
 2. Tesla

  Dagens usikre!

  Tights på gutter er kult! Det eneste negativet er at mannerumper er fint å se på, og jeg kan begynne å stirre med åpen munn uten å være klar over det selv....
 3. Vel, jeg forstår at hvis noen ikke får/føler de får nok bekreftelse hjemme at de søker andre plasser. Gjør jeg det selv? Ikke nødvendigvis, men folk er forskjellige vet du. Men altså, er det ikke gøy at andre liker deg? At andre synes du er fin/flott/fit?
 4. Ja, det tror jeg. Men jeg tror ikke så mange benytter seg av det, og jeg tror ikke det var DET som opprinnelig var hovedfunksjonen til appen. Jeg kan også forstå trangen til bekreftelse, og at mange i forhold oppsøker Tinder nettopp av den grunn. Hvor gøy er det ikke å få match etter match med kjekke/fine/vakre/alle folk? Også mer diskret enn på byen, når dama/typen står ved siden av.
 5. Eller bøker! Tunge skolebøker! I sekken. Det funker.
 6. Filet av svin og skilt lapskausblanding, der potet og sellerirot ble til puré, mens gulrot og purre ble ovnsstekt med olivenolje og krydder.
 7. Joda, det er jeg med på, men legger man seg på BMR da? Eller under? Eller?
 8. Spennende, skal følge med! Vurderer å hive meg på samme greia når masteroppgaven er levert. Et lite spørsmål, hvordan finner man ut hvor mange kcal man skal ligge på?
 9. Er du pappa, har en kropp, ja da har du pappakropp. Samme med mamma, kropp og mammakropp. Og sommerkropp. Og bikinikropp. De fleste har faktisk en kropp. Skjønner ikke at å ha en spesiell kropp skal være trendy, på lik linje som det å ha en sveis eller en type bukse.
 10. Tesla

  Dagens Glade

  Hihi, fordeler med ekkelt Stavangervær iblandt
 11. Tesla

  Dagens Glade

  Det regner! Lenge siden jeg har vært så glad for regn Sitte inne med god samvittighet dag idag!
×
×
 • Opprett ny...