Jump to content
Marita

Hva spiste du til frokost i dag-tråden

Recommended Posts

Fortsetter under...

Smoothie! Mekka på en haug jordbær, noen desiliter vann, en banan, litt kokosmelk og en dose proteinpulver. Må innrømme at det er veldig rart å spise frokost som ikke har tyggemotstand, innbiller meg at jeg ikke blir like mett.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Rugbrød med en halv most avokado, posjert egg, salt og pepper :love: Beste frokosten...

Så måtte jeg ha en Wasa Kanel til frokost-dessert. Det er bare så alt for godt :F

Share this post


Link to post
Share on other sites

2stk kyllingfilet og 100gr fullkornpasta med bernaisesaus.

Litt heavy, men NUF neste uke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Tre egg (stekt eggerøre m/aromatkrydder) og et eple. Hver dag, uten unntak bortsett fra på ferie, i over 3 år nå.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Havregrøt med tyttebær og melk. To knekkebrød med egg/kaviar og skinke/ost. :)

Veldig digg, men samtidig veldig skummelt å være tilbake på skolen i Sverige. Her får jeg servert både frokost, lunsj og middag fem dager i uka - og nå som jeg ikke har "kontroll" lengre, blir det fort litt kaos i topplokket. I fire uker skal jeg være her, og hvor mye kan skje på disse ukene? Minimalt! Derfor har jeg bestemt meg for å prøve så godt jeg kan på å spise til jeg er mett, til hvert eneste måltid å se hva som skjer med kroppen og hodet.

[ATTACH]162045[/ATTACH]

post-36475-14441001767692_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 knekkebrød med avocado, skinke, paprika og cottagecheese, 1 med brunost og syltetøy, 1 appelsin, et tonn kaffe og selvfølgelig tran!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rest day og tid for å bygge litt overskudd. :happy:

100g gryn, én most banan og én ss peanøttsmør kokt sammen til grøt.

[ATTACH]162070[/ATTACH]

Moser du bananen oppi grøten før eller etter du koker den?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Moser du bananen oppi grøten før eller etter du koker den?

Moser bananen i et glass og tilsetter den i grøten etter at jeg har kokt den. Det samme gjelder peanøttsmøret. Kokte forresten grøten på Alpro kokosmelk, noe som gjør den farlig digg. Try it! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...