Jump to content

Sephania

Members
 • Content Count

  869
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sephania

 1. Ved slette av konto, får man da og loggboken sin slettet, eller kan man gjøre dette selv?
 2. Nja, ikke så annerledes oppvarming? Typ at du går fra halvveis opp og opp, så halvveis ned igjen bare før du går opp til toppen, hvis det gir noen mening?
 3. Jeg strever med kontakt i hipthrust, og kjører vanligvis med 30kg totalt (3x12), har kanskje litt kontakt, men ikke nok. I går tok jeg halvreps, 3x30 reps om gangen, fortsatt 30kg, og jeg er kjemstøl i dag. Har noen en forklaring, utover antallet reps?
 4. Leanprotein fra Gymmgrossisten er brukbart syns jeg, har prøvd to av smakene fra serien, + i boka hos meg
 5. Ei jente er på trening sammen med typen. De tar knebøy begge to, hun har en brukbar vektmengde, og jeg er imponert. Helt til jeg ser henne i action, det var kanskje en kvartbøy, langt unna 90 i hvertfall, og typen sa hun kunne fint legge på mer.
 6. Ikke hørt, men sett. På en dokumentar om Miss Venezuela, hadde en deltaker fått satt på et slags plaster på tunga. Funksjonen til dette var at det skulle bli fysisk vondt å spise fast føde, slik at hun lettere gikk ned i vekt...
 7. Skal ha pullups i programmet fremover, greier maks en. Skal ha tre-fire sett, og jeg lurte på hva som gir best effekt, å ta så mange jeg greier, ta noen sett med strikk, eller eventuelt en blanding?
 8. Sephania

  Dagens Glade

  Karret meg på trening i dag til tross for storm og torden! Bicepsen fikk virkelig kjørt seg, dukket tilogmed opp en liten blodåre på overgangen fra skulder til arm mens jeg holdt på + Kos inne nå på kvelden med te, godt selskap og julebakst mens det blåser ute <3
 9. Sephania

  Dagens Glade

  Fin benkpress, greide tilogmed to reps på 45kg, selv om jeg var litt i tvil! Under økta fikk jeg hjelp av en veldig hyggelig fyr som jeg pratet litt med, han mente jeg var sterk i benk (dagens egoboost)
 10. Jeg vurderer et nytt program over jul. Jeg ønsker fokus på litt masse og styrke, og har nå testet Candito sitt styrkeprogram to ganger. Det hadde vært utrolig digg med noe lignende, hvor du bare fyller inn ønsket øvelser og hvor mye du greier i de ulike, også blir det regnet ut hvor mye du skal løfte hver økt. Noen som kan anbefale noe slikt? Og en ting til. Hvor ble det av den linken til sida hvor du la inn hvor mye du tok i et par ulike øvelser, også ble det regnet ut hvor sterk du var i forhold til vekt/høyde osv, hvis noen skjønner hva jeg mener?
 11. Hvis jeg lager en smoothie i kveld til i morgen, blir den da dårlig?
 12. Da jeg starta med trening gikk jeg ned litt i fettmasse bare ved å spise sunnere generelt. I vår begynte jeg å telle kalorier en stund, dette er utrolig vanskelig! Nå teller jeg ca halvparten av maten jeg får i meg, altså kaloriene, men jeg syns det er krevende å gå fra full kontroll til å stole på at man ikke overspiser som en tulling...
 13. Grove rundstykker! Et med makrell i tomat, majons og agurk, et med hjemmelaget bringebærsyltetøy, og et med hjortemår + en glass saft/kreatin og en kopp oboy.
 14. Jeg så potetgullposen, greit nok at det var den der 30% mindre fett eller hva det heter fra Maaruds, men det ser litt dumt ut og spise dette både i starten og slutten av en økt...
 15. Sephania

  Dagens Glade

  I går prøvered jeg en fancy ridehest på hele 173cm, uten å falle av! Kom meg tilogmed igjennom alle tre gangartene, nøgd
 16. Sephania

  Dagens usikre!

  Favorittridebuksa mi er blitt litt for stor slik at den ikke lenger sitter godt på hoftebeina, men siger litt.
 17. Sephania

  Overtrent

  Jeg gikk på en smell i fjor sommer, etter å ha trent i litt i over et halvår, uten noen real pause. Kjente at den ene økta var skikkelig daff, lite å gi, og jeg ga den opp, noe jeg aldri gjør Burde tatt hintet. Etter dette ble jeg kjempekvalm, kortpusta og svimmel i et par dager, valgte å ta en liten måned med helt treningsfri. Funket fjell! Er noe med å lytte til kroppen, og gi den en pause før det går for langt! (Har jeg lært nå).
 18. Hihi. Var sikkert bare en fancy oppvarming, men likevel. En fyr står med en manual i hver hånd, også starter han en slags sirkeløvelse hvor de føres mot hverandre rundt og rundt, rett framfor seg. Eller alle de som løfter så tungt at manualene må slenges i golvet etterpå. Eller hun som spiste potetgull på vei inn til treningssenteret, og på vei ut.
 19. Sephania

  Dagens Glade

  På trening i dag tenkte jeg for meg selv, at jeg vil bli så sterk og stor og tøff at noen en dag spør meg om hjelp eller tilsvarende. Litt senere er jeg i gang med noen bulgarske utfall, etter å ha avsluttet en runde hipthrust. Like ved står to sterke karer og løfter masse i knebøy, og plutselig spør han ene MEG om den øvelsen jeg gjorde med stanga i sta, hipthrust! *Mission accomplished*
 20. Tenker å ønske meg en bok om styrke til jul! Har sett litt på "Strength training anatomy" av Fredric Delavier. Vil gjerne ha noe lignende, så jeg lurte på om noen hadde noe å anbefale? Stikkord er en haug ulike styrkeøvelser, gode illusjoner til hvordan du gjør dem og hvilke muskler som blir benyttet under de ulike, litt som en mini styrkeøvelsesbibel.
 21. Jeg har alltid tenkt at i bulgarske utfall SKAL det beinet som er i bakken jobbe hardest, slik at fremside lår må gjøre jobben. Men, er det egentlig en fasit på dette, eller kommer det an på om du vil trene framside lår, eller om du heller vil aktivisere rumpa og la bakre bein jobbe hardere?
×
×
 • Create New...