Jump to content

Tesla

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tesla

 1. Holder enda på med SK2010, så dette blir bra Startvekt på rundt 94, har veeeeeeldig lyst å komme lavt ned på 80 tallet, det hadde hjulpet på en del ting.
 2. Tesla

  Dagens usikre!

  Tights på gutter er kult! Det eneste negativet er at mannerumper er fint å se på, og jeg kan begynne å stirre med åpen munn uten å være klar over det selv....
 3. Vel, jeg forstår at hvis noen ikke får/føler de får nok bekreftelse hjemme at de søker andre plasser. Gjør jeg det selv? Ikke nødvendigvis, men folk er forskjellige vet du. Men altså, er det ikke gøy at andre liker deg? At andre synes du er fin/flott/fit?
 4. Ja, det tror jeg. Men jeg tror ikke så mange benytter seg av det, og jeg tror ikke det var DET som opprinnelig var hovedfunksjonen til appen. Jeg kan også forstå trangen til bekreftelse, og at mange i forhold oppsøker Tinder nettopp av den grunn. Hvor gøy er det ikke å få match etter match med kjekke/fine/vakre/alle folk? Også mer diskret enn på byen, når dama/typen står ved siden av.
 5. Eller bøker! Tunge skolebøker! I sekken. Det funker.
 6. Filet av svin og skilt lapskausblanding, der potet og sellerirot ble til puré, mens gulrot og purre ble ovnsstekt med olivenolje og krydder.
 7. Joda, det er jeg med på, men legger man seg på BMR da? Eller under? Eller?
 8. Spennende, skal følge med! Vurderer å hive meg på samme greia når masteroppgaven er levert. Et lite spørsmål, hvordan finner man ut hvor mange kcal man skal ligge på?
 9. Er du pappa, har en kropp, ja da har du pappakropp. Samme med mamma, kropp og mammakropp. Og sommerkropp. Og bikinikropp. De fleste har faktisk en kropp. Skjønner ikke at å ha en spesiell kropp skal være trendy, på lik linje som det å ha en sveis eller en type bukse.
 10. Tesla

  Dagens Glade

  Hihi, fordeler med ekkelt Stavangervær iblandt
 11. Tesla

  Dagens Glade

  Det regner! Lenge siden jeg har vært så glad for regn Sitte inne med god samvittighet dag idag!
 12. From Couch 2 5K (C25K) er en genial app som får deg i OK løpeform. Jeg gikk fra 500m jogg til 5 km jogg med den, ved å følge det programmet den satt opp. I tillegg er intervaller en fin skjønn jævlig ting.
 13. Synes disse to postene oppsummerer dette ganske godt. Det høres ut som en dame som er facinert av bilder av den virkeligheten som mange velger å ikke se. Det er ikke blomster og kattunger, men noe som det er like mye av her i verden. Noen fotografer i verdensklassen fotograferer løver som jakter, mens andre fortograferer barn som lever annerledes enn hvordan barn i Norge gjør. Jeg tror at hadde disse bildene provosert mange andre så hadde de blitt rapportert og tatt vekk av Facebook (det er ikke så høy terskel for det, ammebilder blir jo ofte fjernet...). Det virker som du skaker deg opp over at denne "kompisen"(som på ett eller annet tidspunkt sannsynligvis har vært noe mer) har fått seg en dame, og du leter etter feil hos henne. Stoler du på kompisen din, så bør du tro det han sier om henne, bite tennene sammen og være glad på hans vegne.
 14. Tesla

  Game of Thrones

  http://cheezburger.com/467973/game-of-thrones-memes-i-wasnt-there-in-the-books
 15. Kan ikke tro at den blir noe annet enn suksess! I'm so in! Bonjour!
 16. Havreskiver med hjemmelaget italiensk salat, kokt skinke og cherrytomater. Linda Stuhaug stod for oppskriften av både skivene og salaten
×
×
 • Create New...