Jump to content
Marita

Hva spiste du til frokost i dag-tråden

Recommended Posts

Tre knekkebrød, null matlyst så måtte ty til det som frista. En med makrell i tomat og sylteagurk, en med leverpostei og en med cottage cheese/syltetøy. Laktosefri lettmelk ved siden av, første gang jeg smaker den forresten. Andre enn meg som oppfatter den som annerledes i smaken? Nesten litt mer "fjøsete"? Den var i hvert fall utrolig god!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Tre knekkebrød, null matlyst så måtte ty til det som frista. En med makrell i tomat og sylteagurk, en med leverpostei og en med cottage cheese/syltetøy. Laktosefri lettmelk ved siden av, første gang jeg smaker den forresten. Andre enn meg som oppfatter den som annerledes i smaken? Nesten litt mer "fjøsete"? Den var i hvert fall utrolig god!

Fredrick Wikestad Jeg synes laktosefri melk er mye søtere enn vanlig :)

Det er ingen forskjell på laktosefri og vanlig utenom at det er tilsatt laktase - så smaken er den samme:P

Men lakroseredusert er veldig søt i forhold!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alpro, som har laktosefrie produkter, selger en kokos/ris-melk. Smaker som kokosmelk, litt søtere, men i drikkekonsistens! Anbefaler å teste den, spesielt til havregrøt-koking. (':

Takk for tidenes tips, Ina! :angelic: Dro til Sverige i går, så kjøpte den med meg hjem. Bytta ut all vann med kokosmelk i grøten, og den ble så god. Var ikke behov for ekstra søtning engang! Angrer på at jeg bare kjøpte med meg en enkel kartong, i og med at jeg vet at den ikke finns her jeg bor. Men så kom jeg faktisk på en ting.. til uka flytter jeg tilbake til Sverige for å fortsette skolegangen etter 3,5 mnd hjemme, problem solved. Jippi!

post-36475-14441000549955_thumb.jpg

Toppet med kanel, masse sukrin gold og et digg smørøye. :happy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

startet med en shake før en runde med intervaller i dagen første solstråler.. nå blir det proteinpannekaker for å tilfredsstille søtsuget som har bygd seg opp etter påskesnopet :p Nam nam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den er ikke inntatt enda ettersom jeg fremdeles ligger i senga, men det blir en av tre faste ting jeg rullerer mellom:

1 posjert egg

40 gram avokado

50 gram dansk rugbrød

Masse salt og pepper

post-23765-1444100058795_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Havregrøt med kanelvendte eplebiter toppet med peanøttsaus og sukrin. Second breakfast ble inntatt i pausen mellom første- og andreøkta på slalomtrening; pølse i brød og vafler. Fett er fart, you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Den er ikke inntatt enda ettersom jeg fremdeles ligger i senga, men det blir en av tre faste ting jeg rullerer mellom:

1 posjert egg

40 gram avokado

50 gram dansk rugbrød

Masse salt og pepper

[ATTACH=full]161012[/ATTACH]

Posjerer du egget på "vanlig" måte, eller har du noen gode tips til lettere og andre metoder å gjøre det på?

Elsker posjerte egg, men etter litt for mange ødelagte egg opp gjennom årene i desperat forsøk på å innta rettn har jeg gitt opp :-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posjerer du egget på "vanlig" måte, eller har du noen gode tips til lettere og andre metoder å gjøre det på?

Elsker posjerte egg, men etter litt for mange ødelagte egg opp gjennom årene i desperat forsøk på å innta rettn har jeg gitt opp :-

Åh? Aldri ødelagt et eneste ett jeg :bored: Jeg følger denne "oppskriften" og har aldri opplevd å ødelegge ett egg, og jeg spiser posjert egg hver dag :roflmao: Men et vellykket resultat er i stor grad avhengig av nok eddik i vannet. Har du nok eddik i koagulerer eggehvitten momentant, og du får ikke noe skum i toppen av vannet eller løse "tråder". Jeg synes også at det alle sier om å lage snurr på vannet er bullshit - jeg lar vannet mitt være helt stille og passer bare på å dumpe hele egget gjevnt nedi samtidig. Blir ALLTID bra :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

50g havregryn kokt på melk sammen med 45g vanilieproteinpulver og med 1 helt egg kokt oppi. Tilsatte med 100g cottage cheese eple/pære/vanilie, sukkerfritt eplesyltetøy og toppet med kanel og sukrin gold :D

[ATTACH]161053[/ATTACH]

post-33571-14441000642952_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...