SlayerDad Skrevet 22. juni 2012 Del Skrevet 22. juni 2012 Stekt andelår med blomkålpuré og asparges to pors. Du trenger: 2 andelår Blomkålpuré: 1 blomkålhode 2 neper Smør Fløte Salt, pepper Muskatnøtt Kajennepepper 1 bunt asparges Sitron Tørk av andelårene og legg dem i en ildfast eller teflonform. Salte og pepre godt. Forvarm ovnen til 150 grader. Sett lårene midt i ovnen. Stekes i ca halvannen time. Ta lårene ut av oven et par ganger under stekingen og bruk en skje til å helle over fett og kraft som har rent ut. Ta de ut når de er møre og skinnet er spøtt. La hvile i ti minutter før servering. Blomkålpure Rens blomkålen for stilk og blader. Skrell nepene. Kutt grønsakene i passende deler. Legg i gryte og fyll så det så vidt dekker med vann. La koke til det er mørt. Hell av vannet. Ha i en spiseskje smør og bruk håndmikser for å mose de kokte grønnsakene. Ha i litt og litt fløte. Pass på at den ikke blir for rennende. Salt og pepper etter eget ønske, samt knivsodd kajennepepper og muskat. Man skal ikke smake de to sistnevnte, men de gir en dybde i smaken. Fjern den nederste delen av aspargesen, den harde, litt treaktige biten. Skyll godt og tørk. I varm stekepanne, ha i litt av andefettet og stek aspargesen i dette til de er møre, men fortsatt har tyggemotstand. Dvask asparges er ikke snadder. Salt og pepper etter smak. Press over litt sitron. Server. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-359614 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 23. juni 2012 Del Skrevet 23. juni 2012 Baked pepper 3 stk 400 g karbonadedeig 3 stk paprika Champinong Charlottløk Cherrytomater Hvitost Valgfritt krydder (jeg brukte tacospice denne gang) Sett ovnen på 200 grader.Stek karbonadedeigen.Hakk opp charlottløk og del champinong i mindre biter, stek dette så sammen med kjøttet før du har på krydder.Skjær toppen av paprikaene og rens den før frø. Fyll så paprikaene med kjøtt og ha litt raspet ost på toppen. Bruk paprikatoppene som lokk.Plasser Paprikaene i en ildfast form, og fyll formen med champinong og cherrytomater.Stekes på 200 grader i15-20 minutter. Servert med gresk salat med fetaost og oliven. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Assie, Aequitas, Jane og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-360644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 26. juni 2012 Del Skrevet 26. juni 2012 Bollywood kyllingsuppe 3-4 porsjoner 4 kyllingfileter 1 boks kokosmelk, lett 1 spisspaprika 1 rødløk 1 squash Cherrytomater En håndfull usaltede peanøtter Tikka masala krydderblanding / Indisk krydder En god dæsj koriander på tube En liten dæsj sitrongress på tube En dæsj chili på tube Sett ovnen på 200 grader.Ha kokosmelk, krydder, koriander, chili og sitrongress i en ildfast form, bland dette godt sammen.Skjær kyllingen i mindre biter og bland det inn i suppen.Skjær så opp grønnsakene i middels store biter, la cherrytomatene være hel. Ha grønnsakene og peanøtter oppi suppen og rør om.La suppen stå i ovnen på 200 grader i ca 60 min.Server med fullkornsris, byggris, quinoa, bulgur, couscous eller en ristet grovbrødskive med hvitløkssmør, og gjerne litt grønn salat. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Jane, BirtheV, Imu og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-364483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ainatb Skrevet 26. juni 2012 Del Skrevet 26. juni 2012 Lages av; 2 eggehvitter (piskes stive i en bolle for seg)1 helt egg1 ts fiberhusk20 g kokosmel20 g pofiber3 ss kakaoVaniljeessens1 scoop sjokoladeprotein1/2 revet eple1/2 boks skyr naturell0,5 dl kaffeSukrin Topping; 2 scoops sjokoprotein1/2 kopp kaffeVaniljeessensSukrinmelisKakao1 ts fiberhusk Inn i ovnen på 175 g i ca. 15-20 minutter. Avkjøl litt og ha på sjokoladefyllet mens kaken fortsatt er lunken. På denne måten får fyllet trekt seg inn å gjør den så saftig og god som overhode mulig! Hele sjokoladekaka uten topping inneholder ca; 502 kcal23,2 g karbs66,4 g protein15,2 g fett kim, Dita, The Shrinking Line og 17 andre 20 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-364925 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 27. juni 2012 Del Skrevet 27. juni 2012 Bjørnebæris 2 dl (mager) Cottage cheese 100 g frøsne bjørnebær 1 ss sukrin (vaniljestevia om du ønsker) Ha alle ingrediensene i en blender, eller mos de sammen med stavmikser. Simsalabim, så fort og enkelt lages bjørnebærisen. Sjokoladekrem 1 dl (mager) cottage cheese 1 ss sukrinmelis / sukrin 1 ts kakaopulver ( raw eller bakekakao) 1 ss kokosmasse til topping Ha disse ingrediensene i en ren blender, eller mos de sammen med en stavmikser, og smisalabim.. Sjokoladekremen er også ferdig! Ha is og krem i en skål, og topp kremen med kokosmasse. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sam Kam og BirtheV 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-366468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 1. juli 2012 Del Skrevet 1. juli 2012 Tropisk smoothie-iskrem 1 ananas 1 mango 1/2 banan 1 skyr mango / mango og appelsin 1 boks kokosmelk 2 ss sukrin Skjær opp frukten og ha den i en blender. Tilsett skyr, kokosmelk og sukrin, og kjør mikser. Ha så kremen i fryseren i 6-8 timer, og server med friske bær og frukt (eller en bit mørk sjokolade). Dersom du ønsker å drikke den som smoothie, kan du tilsette 8 isbiter og kjøre mikser. Servert med ferske bær, ananas og en bit mørk sjokolade. MmM. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Krie, stille, Hanna89 og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-371706 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 2. juli 2012 Del Skrevet 2. juli 2012 Tacokylling med kokos og grønnsaker 2 porsjoner 2 kyllingfileter 2 ss stekeolje 2 ss kokosolje 1 pk tacokrydder 1/2 squash 1 søt paprika 1 pk cherrytomater 1 rødløk 1/2 pk sukkererter Champinong Skjær kyllingfiletene i 3-4 like store biter. Ha stekeoljen i en liten skål, og bland inn tacokrydderet. Mariner så kyllingen.Stek den marinerte kyllingen i kokosolje.Skjær grønnsakene i mindre biter, og stek dem i litt kokosolje. La cherrytomater og sukkerertene være hele. Grønnsakene stekes i 10-15 min. En halv porsjon med kylling og grønnsaker, servert med stekt banan og cottage cheese chakalaka. Supertips: Stek bananskiver i litt kokosolje, så blir den supergod og passer som tilbehør til de fleste kyllingretter. Bananen stekes kun i noen minutter, slik at den ikke blir for myk. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-372933 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 4. juli 2012 Del Skrevet 4. juli 2012 Grønn omelett 2 egg 2 ss spinatpure Påleggs skinke Paprika Champinong Cherrytomater Rødløk Purreløk En klype salt Litt pepper Bland egg og spinatpure, ha så i finhakket purreløk, salt og pepper.Skjær paprika, cherrytomater, champinong, rødløk og skinke i mindre biter.Ha røren på en stekepanne, ha så grønnsaker og skinke på toppen.Gjennomstek omeletten, og server med ferske grønnsaker av ønsket slag eller lignende. Grønn omelett servert med cottage cheese chakalaka, fersk spinat, sukkererter, agurk, cherrytomater og sukkerfri ketchup. Ordentlig muskelmat Spinatpure lages enkelt ved å finhakke fesrk spinat med litt vann i en hakker eller kjøkkenmaskin. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Anya 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-375621 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ztaeyn Skrevet 4. juli 2012 Del Skrevet 4. juli 2012 Spagetti type simpel 2 porsjoner 1 pakke karbonadedeig 1 boks hakkede tomater ymse krydderier og hvitløk Pasta etter ønsket type, bruker selv spagetti/pasta laget av brunris. Stek opp kjøttdeig, ha i krydder etter smak og gjerne en hel sånn hvitløk uten fedd. Hell i tomatsaus, la det koke minst en time. (Anbefales også med gulrot i for mer smak) Deler fyllet i to og fryser ned for kveldsmat en annen dag Redigert: ser bildet har falt bort, legger inn nytt Forsvarsfrue og Jane 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-376071 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ainatb Skrevet 5. juli 2012 Del Skrevet 5. juli 2012 Chicken carbonara; Pisk ett egg sammen med litt skummet melk og ønsket krydder. Selv brukte jeg, cayenne, salt, pepper, oregano og kyllingkrydder. I mens du koker opp spaghettien (fullkorn) som anvist på pakken steker du en kyllingfilèt i biter sammen med soltørket tomat og fersk chili, samt krydder (jeg brukte det samme som i eggeblandingen). Når spaghettien er kokt, heller du av vannet og rører inn eggeblandingen slik at den tykner. Bland da inn kyllingfilèten og server med revet parmesan mm.. Sam Kam, Jane, l1nn og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-377244 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 5. juli 2012 Del Skrevet 5. juli 2012 Peanut pleasure 1/2 boks cottage cheese En dæsj skummet melk 1 håndfull usaltede peanøtter 1 ss sukrin (stevia etter ønske) Ha alle ingrediensene i en bolle, og mos de sammen med en stavmikser. Superfort gjort, enkelt og godt. Servert med lune bær og usaltede peanøtter. Servert med walden farms sjokoladesaus (iherb) og usaltede peanøtter. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Anya, Sam Kam, Roger86 og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-377602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 5. juli 2012 Del Skrevet 5. juli 2012 Vi "mangler" noen fiskeretter her... Har noen men hadde vært fint med enda fler siden mange er veldig glad i fisk også... Tusen takk til dere som poster bilder:D:thumbsup: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-377641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ztaeyn Skrevet 5. juli 2012 Del Skrevet 5. juli 2012 Tar casen med fiskerett. Bacalao i form, kopiert og endra litt fra NRK. Spiser etter biorytme, og elsker bacalao, så jeg laget meg denne retten tilpasset som middagsmåltid. Fint å spise bacalao under dietter må jeg si men grusomt mektig når karbokilden skal fylles av mye potet.. Noterer ned mine tidligere mål i parantes, og en mer "reell" som hovedpunkter. 500g klippfisk (100g tørka som jeg bløter sjøl, kjøleskapet var fylt med 5kg tidligere) 500g poteter (brukte 500 selv) 2 store løk (kjørte 1) 1 chili (for pokker, kjør på!!) 3 fedd hvitløk (gjentar, kjør på) 1 boks grovhakka tomata (bruker samme) 2 dl olivenolje (bruker minimalt, 1-2 ss, litt tørrere da, men tilpasset dietten) 1 rød paprika (samme eller en halv) 4 plommetomater ("kan ikke telle tomater") 3 ss stenfrie svarte oliven (elle melle, passe mengde) salt og pepper Originalkilde er Bacalao i form - Mat - NRK Slik gjør du Hell boksen med hakkede tomata i ei gryte, hel i hakket løk og chili og sett det til å koke i et kvarters tid. Tilsett paprika og oliven like før slutten. I mellomtida renses fisken for skinn og bein, og skjæres i passe stykker. Skjær opp poteter og tomater i skiver. Legg så klippfisk, poteter og tomater lagvis i en ildfast form. Hell tomatsausen over retten og få det utover. Steikes nederst i ovn på 180 i 35-45 minutter. La forma kvile et kvarters tid så du ikke brenner smaksløkene, spar de til ekstra chili. Server! (snikreklame: noen som vil bli med hjem til bacalao?) Redigert inn ega tekst sånn hurtig, nå er det ikke noe klipp og lim her Pinglekringla, Jane, Sungrazer og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-377694 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 6. juli 2012 Del Skrevet 6. juli 2012 Bare til opplysning så har jeg rydda litt her så det er lettere å se igjennom mattipsene... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-378370 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 8. juli 2012 Del Skrevet 8. juli 2012 Grillet indrefilet av storfe med søtpotetsalat Oppskrift Majones 1 eggeplomme 2 tsk hvitvinseddik 1 tsk kaldt vann 1/4 tsk salt 1 tsk sennep 2 dl olivenolje Merk! Med olivenolje kan det for noen bli litt kraftig smak. Så velg gjerne en smaksnøytral olje, men for min del foretrekker jeg olivenolje pga. fettsyreprofilen og jeg liker smaken. Bland eggeplomme, eddik, vann, salt og sennep og pisk det sammen i ca. 1 minutt. Deretter legger du til olje i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Når blandingen en tykk og kremete så er majonesen ferdig. Ikke bland i for mye olje på en gang da vil majonesen skille seg. Potetsalat En til to store søtpotet Vårløk Paprika Sylteagurk Salt Pepper Chili (for litt ekstra sting) Del poteten i terninger og kok opp i salt vann til den er mør. Avkjøl i kjøleskap til den er kald. Del sylteagurken i små biter, samme med paprika, vårløk og chilli. Bland alt sammen med majonesen og smaksett med salt og pepper. Salaten kan gjerne stå kjølig i kjøleskapet noen timer før servering slik at smakene setter seg. Biff Skjær ut et stykke kjøtt fra oksen og sleng den på grillen til den er stekt etter dine preferanser... Eventuelt kjøp deg et stykke indrefilet fra Uruguay som du finner bl.a. på Coop Ekstra, Obs!, SmartClub etc. Sykt godt. Anya, Jane, Jakebob og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-380601 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bevan Skrevet 11. juli 2012 Del Skrevet 11. juli 2012 Utrolig mange flotte og inspirerende oppskrifter her inne! Her er imidlertid min middag for dagen. Mulig at det er vanskelig å se, men det bestod av ruccula, gul paprika, fullkornsris og stekt laks. Toppet det hele med saft fra sitron og nykvernet pepper. Godt var det i hvertfall! Ztaeyn, Forsvarsfrue, Jane og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-384486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bevan Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 En enkel og god lunsj bestående av müsli, mager kesam og fersken. Hammy, 123abc1, akt12 og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-385192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eeee Skrevet 12. juli 2012 Del Skrevet 12. juli 2012 Mere mat! Bilde nr 1 Ytrefilet av svin med rosmarin, ovnsstekte søtpotetskiver og stekte aubergineskiver. Bilde nr 2 Midtøsten-inspirert! Kjøttboller med persille, stekte aubergineskiver, og ris med couscouskrydder (spisskummen, koriander, løk, hvitløk, chili, anis, kardemomme, bukkehornkløver). Bilde nr 3 Mørbradbiff, ris med næringsgjær (ganske likt parmesan) og tomatkompott. Tomatkompott: hermetiske tomater, ketsjup, en fersk tomat, sitronsaft, buljongpulver, pepper, oregano og basilikum. Alt dette varmes og kokes på svak varme. Sausen blir bedre jo lenger den koker! Bilde nr 4 Is/fluff. Smoothiemix (her banan, jordbær og bringebær), proteinpulver, sitronsaft, litt vann og ca 1/2 ts xanthan gum kjøres i foodprocessor til det får en ganske fast og seig konsistens. Xanthan gjør det seigt og mer softis-aktig. Har du ikke dette blir det mer som en tykk smoothie. Bilde nr 5 Risotto av vanlig ris (risotto-ris er selvsagt best), med kyllingfilet, paprika, squash og aubergine. Krydret med timian. Goldie, Anya, Jane og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-385470 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bevan Skrevet 13. juli 2012 Del Skrevet 13. juli 2012 Fullkornris, ruccula, brokkoli, kylling, rødløk, sitronsaft og pepper. eeee, Goldie og Jane 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-386575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 15. juli 2012 Del Skrevet 15. juli 2012 Kokosbiff med fullkornsris og grønnsaker 125 g strimlet storfekjøtt (min favoritt er selv-strimlet ytrefilet) 2 stk Charlottløk 1 ts kokosolje Grillkrydder 1 liten dæsj bovril beef extract 30-40 g fullkornsris Valgfrie grønnsaker (brukte selv fryst viltgrønnsaker) Stek kjøttet i koksolje.Skjær opp løk, og stek det sammen med kjøttet.Krydre kjøttet med ønskelig mengde krydder, og ha i en liten dæsj bovril.Kok risen.Ha kjøttet bort fra stekepennen og stek grønnsakene i samme "smørje" som kjøttet er stekt i. På denne måten får grønnsakene samme smak som kjøttet.Sørg for at kjøttet holdes varmt til servering. Kokosbiff med fullkoprnsris, gulrøtter, blomkål og rosenkål, også servert med en dæsj sweet chili med ingefær. Nydelig godt. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/5/#findComment-388913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.