02-snapper Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Tidenes oppskrift: Pitabrød med ost Krembolle 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-745993 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krembolle Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Tidenes oppskrift: Pitabrød med ost Pitabrød med smør er også digg! Sånn ellers har jeg en følelse av at den bloggen er hakket ironisk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-746005 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 23. april 2013 Del Skrevet 23. april 2013 Ironi var hovedessensen i posten min... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-746036 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 24. april 2013 Del Skrevet 24. april 2013 oog dagens middag; Stekt kyllingfilet med kålrotfries og grønn salat! Jane og Bjarte 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-747049 Del på andre sider Flere delingsvalg…
beateleroy Skrevet 25. april 2013 Del Skrevet 25. april 2013 Elsker disse! Gir en perfekt start på morgenen, lager alltid noen ekstra som jeg kan te med til lunsj på jobb For havrelapper nok til 1 person trenger du: 1 egg 1dl yoghurt naturell Rør inn havregryn til du får en tykk grøt Yoghurt naturell kan også erstattes med feks. kesam(vanilje eller vanlig) eller cottage cheese. Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Havregrynet skal i helt til slutt Stek lappene i en forvarmet panne på middelsvarme til de blir gyllenbrune på hver side. Kan nytes som de er eller med rørte bær på toppen eller kremost. Her har jeg laget en blanding av vanlig kesam, litt vaniljesukker og sukrin melis, med noen bananskiver på toppen <3 Maylin 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-747919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 28. april 2013 Del Skrevet 28. april 2013 Dagens versjoon; Biff av indrefilet, champingon og kålrotfries med grønn salat! #stuffed DenLan, Forsvarsfrue og 4321yawaworht 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-751200 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IdaGra Skrevet 28. april 2013 Del Skrevet 28. april 2013 Sunn Gele!! En pakke med gelantinplater (ti stk.) Tre dl funlight saft (Hvilken smak en vil ha) Og 8 dl vann Hvis en liker vaniljesaus til kan en kjøpe vaniljekesam:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-751216 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helle G Skrevet 8. mai 2013 Del Skrevet 8. mai 2013 linsesuppe Til ca 4 porsjoner 4 sjalottløker, finhakket ½ ss smør 2-3 dl røde linser 8 dl vann 2 fedd hvitløk, finhakkes 1 boks hakkede tomater 2 laurbærblad 1 ss paprikapulver 2 ts tørket timian Salt og pepper 1. Linsene legges i vann i 3-4 min. Skylles til vannet blir klart. Jeg brukte "gryteklare" linser fra go green. 2. Smelt smøret i en kasserolle og tilsett løk og hvitløk. Fres løken til gyllen farge. Jeg valgte også å frese peppermixen sammen med løk og hvitløk, da denne inneholder litt grovere pepperkorn. 3. Tilsett de skylte linsene og hell på vann. Tilsett paprikapulver, laurbærblad og timian. La suppen koke i ca. 10 minutter. 4. Tilsett tomatene og la suppen koke i 5 minutter til. 5. Smak til med salt og malt pepper. Kan rundes av med litt balsamico og fruktose. Tips Denne suppen er et glimrende utgangspunkt for en balansert lunsj. Når du serverer suppen bør du tilsette noen skiver strimlet skinke eller biter av kylling for å få et tilstrekkelig proteininnhold. Kokte egg er også en fin proteinforsterkning. Dryss over noen urter og hell på litt god olivenolje etter at du har øst suppen i tallerken. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook --> bli med på førjulskoknurransen min på facebook, og vinn en førjulsgave Denne var veldig lik Fedon Lindbergs linsesuppe, bortsett fra at det der er masse vann og olje, samt buljong. Så bare hiver man i rå løk, hvitløk og hakkede tomater og koker opp. Jeg bruker også go greens linser, de fungerer kjempebra! Personlig hiver jeg oppi en haug kidneybønner i suppa, det fungerer sikkert også utmerket i denne! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-762826 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Dagens versjoon; [ATTACH=full]102401[/ATTACH] Biff av indrefilet, champingon og kålrotfries med grønn salat! #stuffed Denne skal testes asap. Eller kan jeg bestille hos deg? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-763989 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Denne skal testes asap. Eller kan jeg bestille hos deg? Hihi, det MÅ du:-D er nok mamma som er verdens flinkeste på å steke biffen, men resten kan jeg altså stå for! høh Lager dobbel porsjon neste gang, så får du bare droppe innom å hente! Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-764026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 elsker sånn ovn stekt kalrot, potet, søtpotet, gulerot man kan liksom kaste inn alt. Ovn 180 grader varmtluft, litt av de du måtte ønske i med litt olje og krydder, la det stp i 20 min. heaven Tor 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-764064 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Hihi, det MÅ du:-D er nok mamma som er verdens flinkeste på å steke biffen, men resten kan jeg altså stå for! høh Lager dobbel porsjon neste gang, så får du bare droppe innom å hente! Tar opp bestilling til 20:00 ikveld Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-764069 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Idag hadde jeg helt latterlig lyst på fårikål. Siden butikkene er stengt (fu) og jeg hater å utsette ting ble det en egen variant. MAN TAGER DET MAN HAVER! Hønsikål :cool: Kok opp vann med lys kjøttbuljong og kok en kyllingfilet. Legg til siden (eventuelt del i biter) Imens koker du kål i samme buljonvannet du hadde kyllingen i, og tilsetter pepperkorn og salt. Jeg hadde litt smør i for å få opp kaloriinnholdet, men regner med det smaker godt uten og! So simple - so good. Hadde aldri trodd det skulle smake i nærheten av så godt, men dette var faktisk bedre:D Nå slapp jeg plukke vekk fett og bein fra maten min! Sungrazer, Tor og Pernille83 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-764440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Tar opp bestilling til 20:00 ikveld Som du ser må nok bestillingen tas opp en annen dag! :- / Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-764451 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tor Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Som du ser må nok bestillingen tas opp en annen dag! :- / Det er helt greit. All ære for hønsikål.. Dæven! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-764464 Del på andre sider Flere delingsvalg…
qwerty123 Skrevet 10. mai 2013 Del Skrevet 10. mai 2013 Indrefilet med blomkålmos En porsjon: 1 liten blomkål 1 ss kesam eller kremost Ønsket mengde indre/ytrefilet Salat Cherrytomater Krydder 1. Skjær blomkålen i små biter og legg til koking. Blomkålen skal koke i ca.10min. 2. Krydre biffen med salt og pepper evt. annet ønsket krydder. 3. Skjær opp salaten og cherrytomatene. 4. Sett biffen på steking, tid står som regel på pakningen. Varierer på hvor stekt du vil ha den. 5. Sil av vannet på den ferdigkokte blomkålen, og mos med stavmikser. Ha så i litt salt og en ss kesam/kremost. Sungrazer 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-765299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 1. juni 2013 Del Skrevet 1. juni 2013 Sorry ingen bildet, men ett veldig godt tips til hjemmelaget kebab i pita: Stekt falukorv i biter, krydret med urtekrydder og peppermix. Saus: blande majones med tacosaus i en skål. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-786255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
123abc1 Skrevet 10. juni 2013 Del Skrevet 10. juni 2013 Thookdee`s no bake cheesecake Jeg som mange andre menn kan være litt late og vil helst at ting skal lages kjapt! Denne "ostekaken" lages bare på noen få minutter og kan spises rett etterpå! Den inneholder ikke stevia eller sukrin! Men er sikkert mulig å minske karb mengden ved å bruke havregryn som bunn og lage en egen vanilje kesam med smakstilsatt stevia. Du trenger : En boks (300g) mager vanilje kesam.Mariekjeks 50g (bruk hva du vil)Litt blåbær / jordbær Pulveriser 50g (eller mer) mariekjeks til ønsket konsistens. Legg deretter et lag med knusk kjeks i bunnen av skålen, fyll på med halvparten av kesam boksen og dryss over ønsket mengde dær på toppen. Gjenta dette en gang til eller lag flere porsjoner Næringsinnhold : Ca 460 kcal 31g protein 66g karb 8g fett ubertass, DenLan, Natalie og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-794264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
DenLan Skrevet 10. juni 2013 Del Skrevet 10. juni 2013 ååå det så digg ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-794272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 10. juni 2013 Del Skrevet 10. juni 2013 ååå det så digg ut ja, men kaloriantallet gir meg magesår:P Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/17/#findComment-794515 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.