Gå til innhold

123abc1

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 886
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av 123abc1

 1. Hvorfor er DJ Broiler på vg lista top 20, når han ikke er stor i værden? "Norges største idrettsutøvere" Men ja det er en lite legit liste og det er tross alt VG. Den er basert på lesernes valg og ikke prestasjoner. Juryen kan ta seg en bolle!
 2. Sjekket det opp, fant nok flere studier imot enn for Men står fortsatt på mitt å ha med flere muskelgrupper en bare biceps og triceps på en dag
 3. Fullstendig irrelevant å ikke ha egen armdag, trene armer med større muskelgrupper og litt humor i innlegget?
 4. Trenger ikke egen armdag, ta heller en ekstra bein dag istedet og legg til 1-2 bicepsøvelser som involverer flere muskelgrupper.. Må ha glutes om du vil date FHM damer, trust me bro!
 5. Det jeg mente var å bli "fast" eller "komme i form" "se bedre ut" som de fleste Elixia / sats kunder vil`? Trenger litt mindre krav til veiledning kontra de som har problem med rotator cuffene eller overvekt. Så min mor på 66 med muskelsmerter ville jeg nok ha sent til fysioterapeuten ja Men som du sier, synd at PT er en så "bred tittel" som ikke skiller utdanning. Kanskje enda mer synd at den kundegruppen du nevner ikke vet 100% hvordan man velger riktig PT for sine behov.
 6. How It Would Look If All Humans Were Bodybuilders More @ http://enpundit.com/bodybuilders-world-photography/
 7. Den dagen fysioterapauter og ernæringsfysiologer gir meg veiledning for å bli shredded
 8. Vann holder i massevis evt kaffe før trening(y) helst litt resten av dagen også
 9. Einar er sterkest med høyest absolutt styrke, men de har begge lik relativ styrke. Ikke noe å være uenig om Myr
 10. En gang i tiden var tights et plagg for menn. Men ok, la oss si det er feminint. Da mener du vel også at det er maskulint av jenter å trene styrke?
 11. Bryr meg egentlig lite, folk velger selv hva man vil gjøre. Men det som fyrer meg opp er når jeg ser dem overføre livsstilen til ungene sine.
 12. Du er aktiv og drikker mer vann enn da du var sofagris som du selv siler. + Du trener sent på kvelden og har et høyere veske inntak 3-4 timer før leggetid? Du spiser mer mat og grønnsaker enn før, som inneholder mye vann? Du drikker vann med shakene? Du har som andre fitnessfreaker, blitt fan av pepsi max? Bare noen teorier
 13. LoooL "Kipping ATG Squats"?
 14. Påstanden om 6pack er faktisk sant som Therese sier, men vi vet jo alle at i BT.no er 6pack synonymt for abs. Alle har abs, men det vil variere hvor lav fett% individet trenger for at alle rutene skal være synlige. Trenger ikke å se lengre en til ditt eget nickname mr Schwarzenegger ang "6 pack er umulig for noen"
 15. Alle kan vel stille sålenge de har en klubb og en decent fysikk. Ikke noe ekspert, men mye kan vel skjules med sminke og den brun sprayen. Sjansene for å vinne blir nok mindre, men i mine øyne er du en vinner uansett! http://www.bt.no/sprek/Se-den-forvandlingen-2774051.html#.UeJiAUFyB8E
 16. Trenger ikke "kontakt" med brystet for å bygge en sterkere benkpress Skal du bygge volum, vil jeg heller ha tatt skråbenk med manualer eller dips for bryst.
 17. Mer muskelbesparende enn aminosyrer fra kylling og fisk? Ser for meg det kan ha sin nytte nært konkurranse form og på en streng diett. Men for all del, om trådstarter syns det er vært 250kr i mnd er det bare å kjøre på
 18. Hva er best, hva funker? Om man ikke skal ta BCCA ved fastende trening, er det egentlig litt "bortkastet". Det er ikke noe magisk med BCAA og proteinpulver, men unntak av at det er praktisk. Så om du liker å spise før trening, trenger du ikke akkurat å ta en shake i tillegg. Å er det lenge til du skal spise etter trening, kan du evt hive i deg en shake eller kjøpe 1 Liter sjokomelk <3 på nærmeste butikk. Det viktigste er at du får dekt de grunnleggende næringsstoffene for dagen og ikke når.
 19. 123abc1

  Program

  Ser mange feil, men vil ikke kritisere Lykke til!
 20. At ingen hadde tenkt på dette før?! Litt synd at dere kaller appen mattilbud, da dere ikke kan implementere andre kategorier for klær og elektronikk i framtiden? Ryddig og enkel oversikt over de forskjellige butikkene. Blir å bruke appen
 21. Skulle til å anbefale Lubomir Kafonek selv
 22. Spørsmål: Kjøre bøy før de olympiske øvelsene en periode, dersom man styrkevender nesten det samme som man frontbøyer? Eller bare avslutte med bøy + dedikerte bøy dager.
 23. ""Motivation is bullshit, motivation gets you going. But discipline, commitment and strong habits is what gets tings done"
 24. Liker du ikke omelett, hjemmelaget pizza, burger, salat med biff, smooties, mager kesam med funlight, lutfisk med bacon? Men enig i deg med at alt det derre "sunnifiserte" greiene ikke smaker så godt
×
×
 • Opprett ny...