Gjest Skrevet 9. november 2012 Del Skrevet 9. november 2012 DET der skal jeg også lage, Ingrid B, definitely, det så himmelsk godt ut Legg på facebook moderatorer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-555135 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 11. november 2012 Del Skrevet 11. november 2012 Kylling og søtpotetburger (Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt) 2 porsjoner 2 kyllingfileter (kyllingkjøttdeig kan benyttes) 1 mellomstor søtpotet 2-3 sjarlottløk En dæsj sennep (uten sukker) paprikakrydder, peppermix (toro krydderiet), malt muskattnøtt Del søtpoteten i små terninger og kok dem myk og fin.Del kyllingen i mindre biter og finhakk kyllingen ved hjelp av en hakker.Finhakk sjarlottløk, og bland inn med kyllingen. Ha så i pepper og paprikakrydder.Når søtpotetene er ferdig kokt, siles vannet av. Søtpotetene moses så, gjerne ved hjelp av en stavmikser. Smak til med muskattnøtt, sennep, peppermiks og paprikakrydder.Bland søtpotetmosen med kyllingen, og del deigen opp i ønskede antall burgere. Jeg valgte å lage 4 stk, man kan også dele deigen i 2 store burgere eller i mange små kjøttboller.Stek i litt olje, pass på å vende burgerene ofte og varsomt.Server gjerne med ferske grønnsaker eller annet godt tilbehør. Servert med stekte erter, kålrotfries, sukkerfri ketchup, sukkerfri sennep og noen dråper chilisaus. En søt og smakfull kyllingburger med sennep og chili. Et stykke flott kjøtt! Sånn 0,1 % fett eller noe, masse proteiner og noe søtpotetkarbs. En god kombo. Sunt & Godt Regine | Facebook Hht, Augis, Cheesecake og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-557752 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Rødbetsalat (Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt) 2 store rødbeter 2 norske epler 2 stk sjalottauk 1 boks mager kesam pepper, mineralsalt, malt muskattnøtt Skrell rødbetene, og kutt dem i små terninger. Ha bitene så i kokende vann.Skrell eplene, og kutt opp i små terninger. Sjalottlauken kan grovhakkes.Når rødbetene har kokt i ca 20 minutter, tilsettes eplene og sjalottlauken. Kok så i ytterlige 10 minutter.Sil av vannet, og la blandingen stå i minimum en time for tørking. Man ønsker minimalt med vann i selve salaten, og jeg lot den stå og renne av seg i 3 timer.Ha så blandingen i en stor bolle, og bland inn en boks med mager kesam.Smak til med mineralsalt, malt pepper og malt muskattnøtt. Dersøm du ønsker det kan du tilsette litt nellik, da får salaten preg av julen. Sunt & Godt Regine | Facebook Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Jakebob, Karoline84, Augis og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-561227 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dice89 Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Rødbetsalat (Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt) 2 store rødbeter 2 norske epler 2 stk sjalottauk 1 boks mager kesam pepper, mineralsalt, malt muskattnøtt [........] Nice! Hvor kjøper du hele rødbeter? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-561442 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 14. november 2012 Del Skrevet 14. november 2012 Nice! Hvor kjøper du hele rødbeter? rema, ica, meny osv. Tror det er sessong for det nå 500 g rødbeter på sandsli ica i Bergen nå iallefall. Kanskje det er andre steder Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-562655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dice89 Skrevet 15. november 2012 Del Skrevet 15. november 2012 rema, ica, meny osv. Tror det er sessong for det nå 500 g rødbeter på sandsli ica i Bergen nå iallefall. Kanskje det er andre steder Flott, takk :-) Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-562903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jannesurr Skrevet 15. november 2012 Del Skrevet 15. november 2012 Proteinhavregrøten min som bare er "ELSK" 2 dl skummet melk, 1 scoop proteinpulver(vanilje her) , 1 scoop havregryn, 2ts peanutsmør(kalorifritt fra Iherb), tranebær, knuste nøtter på toppen å gjerne litt kalorifri sjokoladesaus fra Iherb på toppen og, nam nam frokost TMHL, Titanium og Cheesecake 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-562922 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 15. november 2012 Del Skrevet 15. november 2012 Tacogryte kylling - vol. 2 (med stjerneanis og klementin) Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook 4-5 porsjoner 600 g kyllingfilet 4 stk champinong 1 rødløk 1/2 rød paprika 1/2 grønn paprika 1/2 orange paprika 1/2 gul paprika 1 chili 2 fedd hvitløk 500 g hakkede tomater 1,5 ss creme fraiche (lett) 1 pose kokt fullkornsris Spisskummin, peppermix, chilipulver, paprikakrydder, malt stjerneanis, mineralsalt Saften fra en klementin Skjær champinong i skiver og stek dem i en tørr panne slik at de får "svettet" ut vannet.Skjær så rødløk og paprika i små biter, finhakk chili og hvitløk. Ha dette i en kaserolle, stek i kaserollen under omrøring.Skjær kyllingen i strimler, og stek de.Ha champinongen i kaserollen når den har "svettet" ut vannet, og tilsett hakkede tomater.Tilsett (masse) spisskummin, peppermix, chilipulver, (masse) paprikakrydder, litt malt stjerneanis og mineralsalt. Ha i fullkornsris, og den ferdigstekte kyllingen.Ha i creme fraiche og klementinsaft, rør om og la koke i 5 minutter. Smak til med mer krydder om ønskelig.Nyt med frisk salat, revet ost og/eller guacamole. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-563036 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 17. november 2012 Del Skrevet 17. november 2012 SvineWOK med mango, anis og sitron 500 g strimlet svinekjøtt 1/2 rød paprika 1/2 grønn paprika 1/2 gul paprika 1 rødløk Cherrytomater 1 pakke sukkererter 1 mango 1/2 sitron anisfrø, malt stjerneanis, paprikakrydder, peppermix WOK svinekjøttet, krydre med malt stjerneanis, paprikakrydder og peppermix. Press litt sitronsaft over. Når kjøttet er ferdig stekt, settes det til sides.Kutt opp paprika og rødløk, og WOK i noen minutter før du tilsetter cherrytomater, sukkererter og mangobiter. WOK litt til før du blander inn svinekjøttet.Smak til med anisfrø, malt stjerneanis, sitronsaft, peppermix og paprikakrydder.Bon apetit. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-566411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krie Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Har du kokt ris til overs fra middagen? Å lage god gammeldags rispudding er en fin måte å få brukt opp restene på Dette var et eksperiment på kjøkkenet i går som ble veldig godt. Noen liker best å koke denne retten i en kasserolle. Denne versjonen er ovnsbakt. Da blir det et nydelig skall på toppen Ingrediensene kan tilpasses etter personlig smak og hva man har tilgjengelig. Jeg brukte følgende: 3.5 dLrester av kokt ris 1-1.5 dL rosiner (dosere etter smak. Jeg liker MYE ) Ca 1 dL sukrin og/eller annen søtning (mengde tatt litt på ”slump” her) Noen dråper Stevia vanilje (kan sløyfes) Kanel, mengde etter smak og behag (jeg brukte ca en halv teskje) 4.5 dL melk (jeg hadde skummet melk. Vil tro at puddingen blir enda bedre og fyldigere med helmelk eller fløte) 1 ts vaniljepulver 2 egg Alt blandes godt sammen og overføres til ildfast form. Formen settes i et vannbad med kokende vann. Inn i ovnen på 175 grader i ca 50 minutter. Baketid vil nok variere litt fra ovn til ovn og størrelse på formen. Så følg litt med under prosessen. Jeg lagde karamellsaus av yaconsirup, litt salt og noen dråper Stevia toffee. Serverte sammen med banan. Her kan man jo bruke akkurat det man liker best selv. Puddingen kan nytes varm eller avkjølt. I dag har jeg hatt andre delen av porsjonen til frokost, kald, sammen med saus laget av frosne bær. Nydelig det også Cheesecake 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-567109 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Issah Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 Ovnsbakt sjokoladehavregrøt, Perfekt frokost el. etter trening: - 40 g havregryn - 1/2 banan (mos med gaffel) - 1 eggehvitte- - 15 g Mocca/sjokolade protein - 1 dl vann - 1 ts kakao pulver - Litt salt - 1/2 ts kanel - 1 ss peanøttsmør Mos først bananen med gaffel i en ildfast bolle. Bland alt sammen og putt peanøttsmøret i midten av røra til slutt. Stekes i ovnen på 180 grader i ca 30 min. Server med litt CC, skivet banan, bær, evt sukkerfritt syltetøy og kanel, nam nam Krie, Cheesecake og Jakebob 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-567192 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 18. november 2012 Del Skrevet 18. november 2012 MUSKELBOLLER 350g speltmel 1 scoop Bakepro (40g) kan byttes ut med mer mel eller evt. annet proteinpulver 1 egg kan sløyfes til nød 250g kesam/skyr/cottage cheese kjørt i stavmikser kan byttes ut med litt mindre mengde cocosa eller smør 1 pakke tørrgjær 1-2 dl Styrk 1 ts kardemomme Søtning etter eget ønske Bland alt godt sammen, bare husk å ha riktig temperatur på melka, du har med gjær å gjøre (mest husk-husk til meg selv, har en tendens til å bare kjøre på og kaste alt i bollen). Kna godt. Hev så til dobbel størrelse. Nå kan du bestemme hvor moro du vil ha resultatet. Lag kanelsnurrer, rosinboller, sjokoladeboller, eller skolebrød, som jeg gjorde i dag. Doble eller triple gjerne oppskriften også, så har du mer å boltre deg på. Når du har snurra, delt og stappa med det du ønsker, etterhever du i en times tid (krever litt tålmodighet der her). Nå gjenstår kun stekingen i ca. 10 min på 200 grader. Forresten over 100 gram protein i røra. Eggekremen lages enkelt ved å koke opp 2 eggeplommer, 2ss maizena, 1ts stevia, litt vaniljepulver og melk/fløte (alt ettersom hva du syns er passende) Iris20, Anette, Jakebob og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-567202 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olga Skrevet 19. november 2012 Del Skrevet 19. november 2012 Crunch-kjeks! Vaniljeprottis Mandelmel Rosiner Solsikkefrø (sikkert enda bedre med nøtter, men det hadde ikke jeg!) Et egg Bakepulver 5 dråper stevia / annen søtning Kokkosmasse Blandes sammen til en våt og seig deig. Inn i ovnen 200 grader ca 15 min. Avkjøl på rist. NAMMIS! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-568800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olga Skrevet 19. november 2012 Del Skrevet 19. november 2012 Dagens middag! Tunfisk i vann blandes sammen med kesam, rødløk og masse krydder. Legges så på kålblader med litt raspet ost oppå. Lettere blir nesten ikke assa Kålblader er forresten geniale å bruke som "brødskiver"! Jakebob og Titanium 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-569639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olga Skrevet 19. november 2012 Del Skrevet 19. november 2012 Kylling enchiladas 2 porsjoner Denne oppskriften blir etterspurt av venninner gang på gang! Har laget den til sikkert 8-10 forskjellige anledninger. Kjempegod! 2 kyllingfileter1/2 løk, grovhakket2 fedd hvitløk, finhakket1/2 boks campbells kyllingsuppe eller 1/2 pose toro kremet kyllingsuppe (med 3 dl vann) 1/2 boks lettrømme 4 speltlomper (eller tortillas)jalapenosost, jeg brukte en lettost og cheddar salsa/tacosaus Stek kyllingfiletene, og sett ovnen på 230°C Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje eller frylight, hell over rømme og kyllingsuppen. Skru ned varmen helt. Tilsett finhakket jalapeño (etter smak) og litt av kraften, smak deg til. Ta av 1/3 av røren og legg den til side. Resten av røren blandes med kyllingen. Fordel kyllingrøren i speltlompene, rull sammen og legg i en ildfast form. Ta resten av røren over, og topp med revet ost og salsa/tacosaus. Stekes til osten er gyllen, cirka 10-15 minutter. [ATTACH=full]71147[/ATTACH] Å. HERRE. GUD! Det så syykt ut! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-569723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
schumacher Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 PROTEINBAR MED SMAKEN AV JUL Til et lite stekebrett 120 g havregryn 75 g sjokoladeprotein 3 ss kokosmasse 3 egg 3 ts Stevia eller 3 ss Sukrin, honning eller yaconsirupNoen få ss melk/vann Så slo jeg meg løs med “pepperkakekrydder”. Kardemomme, kanel, nellik og ingefær. Smør utover et bakepapirkledd brett og stek i forvarm ovn på 200 grader, i 5-7 minutter. Hanna89, Titanium, *Julie* og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-570228 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Perfekte pannekaker! 30 gram bokhvetemix (fås kjøpt på Meny/Ultra og i Sverige)1 scoop vaniljeprotein (20 g)1 egg2 hviter2 ss sukrin +1 ss kardemomme1/2 dl melkKokosolje til steking Kremen er laget av 2 ss kesella/kesam/skyr naturell, 2 ss philadelphia, 1 ss sukrin+ og 2 dråper stevia vanilla cream. Maylin, Anine., Jane og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-570321 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olga Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Dagens lunsj og middag! Kjøttdeig stekt med rødløk og cherry tomater, samt masse krydder Brokkolimos, laget av most brokkoli (serriøst!!) og CC Couscous Ost på toppen! Naaam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-570724 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 20. november 2012 Del Skrevet 20. november 2012 Ovnsbakt mangolaks 300 g skinn og benfri laks 1 mango 1 chili Valgfrie grønnsaker (jeg brukte cherrytomat, fenikkel, paprika, sukkererter, sopp og squash) Hvitløkspepper, mineralsalt Kutt opp grønnsaker, og bland alt sammen i en ildfast form.Del opp mango og chili, og mos dette til en jevn masse med stavmikser eller hakker. Bland halvparten av sausen med grønnsakene.Legg laksefiletene oppå grønnsakene, og legg et lag med mangosaus over hver av laksefiletene. Dryss hvitløkspepper og mineralsalt over. Jeg brukte himalayasalt.Ovnsbak på 175 grader i 20 min.Nyt med eller uten ekstra chilisaus, mager kesam, ris eller lignende. Sunt & Godt Regine | Facebook ---> LIK og få updates, tips og oppskrifter direkte på din vegg Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Hanna89 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-571269 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ankath Skrevet 22. november 2012 Del Skrevet 22. november 2012 Sweethearts! Oppskrift: 40 g Mandelmel 40 g Myo protein med sjokolade og peanøtt smak 20 g Fiberfin 1,5 ts Bakepulver 80 g Sukrin 4 dråper Steviosa eller stevia med sjokolade/ karamell 1 Egg 2 Eggehviter 1 dl Lett melk 0,5 dl Kaffe 2 ss Kakaopulver 1 pk Confecta kakaopulver eller 100 g sukkerfri sjokolade Om du ønsker at kaken skal smake litt mer som snickers: -Bruk stevia med karamell og smak til mengden. -Smelt litt sukkerfri sjokolade som du blander med sukrin melis og vann, ha det så oppå kaken og fin hakk litt peanøtter og strø over. Stekes på 170 grader i ca 10 min Oppskriften til Kristine Weber, som er blitt gjort noen endringer på etter personlige preferanser. Anette, Jane og Natalie 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/13/#findComment-574268 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.