Gå til innhold

Expekt

Medlemmer
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Expekt

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 01. jan. 1988

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Sted
  Levanger

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis jeg trener 5*5 på baseøvelsene, er det da en dum idé å trene med samme vekt på hvert set? Jeg kjører for eksempel 5*5 på 110 i markløft. Bør jeg heller minske litt på de første settene og kjøre tyngre på de siste? Og hvordan bør det i så fall se ut?
 2. Training Montage, You're the Best og Holding Out for a Hero var de første som slo meg inn når jeg leste åpningsinnlegget, men ser at noen allerede har lagt disse inn.
 3. Mener å huske at tiden min lå på rundt 11.40 på videregående. Det er noen år siden, ja.. Hater slike løpetester.. for at jeg skal orke å løpe må det være en ball involvert.
 4. Helt utrolig om du - som jente - klarer det der. Meeen.. at du som jente har klart over 100 push-ups er jo bare helt insane.. Jeg har klart over 100 push-ups men har ikke sjans til å ta push-ups med én hånd.. skal sies at det handler mye om teknikk, but still.. kanskje jeg må øve litt! Ellers har jeg lyst til å lære å stå ordentlig på hendene... stå i ro på samme plass liksom. En på friskhuset hvor jeg trener som står på samme plass i ca 1 minutt. Det er liksom oppvarmingen hans. Awesome shit.
 5. 102 er rekorden. Tar sikkert rundt 50 nå. Spørs litt hvordan grep jeg tar. Fikk inn en veldig god teknikk (skulderbredde) etter året i forsvaret.. men det var vel først etter forsvaret at jeg kjørte et program som skulle hjelpe meg å klare 100 push-ups. Klarte rundt 30 da jeg startet.. tre uker senere klarte jeg 102 og da stoppet jeg bare.. ettersom at målet var nådd. En skal kanskje ha litt mer avstand mellom armene når man skal ta "ordentlige" push-ups(?), men jeg tar de på samme måte som vi gjorde/lærte i militæret... blir garantert færre om jeg tar større avstand mellom hendene.
 6. Må bare svare på denne, selv om det er litt off topic. Vet at både Berbatov og Rooney er sett med en røyk, men tror ikke noen av disse røyker fast.. men kanskje tar seg en når de skal kose seg, som for eksempel under en ferie. Det samme med Zidane.. Før i tiden røyket veldig mange fotballspillere, men da løp de flere kilometer mindre enn hva spillere gjør nå til dags.. men dette er røyk, blir nok noe annet med snus. Selv har jeg aldri snuset eller røyket. Var fristet til å prøve snus i tenårene, men klarte heldigvis å holde meg unna. Røyk er og har alltid vært det verste jeg vet om..
 7. Virker som "vaffeljakker" som graa kaller det over her, bare blir mer og mer populært.. så forsvinner nok neppe med det første. Jeg liker heller ikke disse jakkene så godt, men mulig det forandrer seg nå som det er så mange som går med dem..
 8. Expekt

  Filmtips?

  Into the Wild er en flott film. Soundtracket, Society med Eddie Vedder, er en av de beste sangene jeg noen gang har hørt..
 9. Hvilke jakker har du i garderoben din som du er fornøyde med eller hvilke jakker kunne du tenkt deg å ha? Mange drømmer for eksempel om en Canada Goose-jakke.. andre om en Arc'teryx-jakke osv. Selv lurer jeg på å gå til innkjøp av en såkalt seilerjakke fra Helly Hansen. Lurer på om det er noen som har erfaringer med en slik jakke? Jeg driver ikke med seiling, men har funnet en jakke som er ganske stilig, så lurer på om jeg skal slå til.. Legg gjerne ved et bilde av drømmejakken DIN.
 10. 1. Personligheten er viktig. Hvis jeg blir kjent med ei jente - i uansett anledning - og jenta ser veldig bra ut, så er det personligheten til jenta som avgjør hva som skjer videre. Hvis hun bare ser bra ut, men virker som ei "teit" jente, så vil nok ONS være målet.. men om jenta ser bra ut og har en flott personlighet, så er hun kjærestemateriale. 2. Jenter skal helst ha litt former. 3. Gjør meg ingenting at jenter trener styrke, men personlig tiltrekkes jeg ikke noe særlig av jenter som vil ha store muskler. Sixpack er i utgangspunktet ikke noe jeg vil se på min fremtidige kjæreste
 11. Expekt

  Filmtips?

  Personlige favoritter: - The Shawshank Redemption - Lord of the Ringsx3 - Braveheart - The Usual Suspects - Inception - City of God - Goodfellas - Se7en - La vita e bella - Django Unchained - Gladiator - Intouchables Ser du en film på listen du ikke har sett? Da bør du se den. Ellers er "Crazy, Stupid, Love."ganske ålreit. Digger stilen til Ryan Gosling i filmen.
 12. Sjekk ut denne tråden: Sunt kosthold på begrenset budsjett? | Fitnessbloggen Forum
×
×
 • Opprett ny...