Gå til innhold

Ankath

Medlemmer
 • Innholdsteller

  521
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ankath

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anders!:D

  Lag deg logg, og det litt kvikt:P

  Og bruker ikke denne brukeren egentlig,

  søk på Cherry Ann ;)

 2. Da får du finne deg nytt kvinnfolk som du så pent kaller meg xD For ikke snakk om at jeg setter veneflon:sick:
 3. Ser svært sporty/ninja ut på profil, and ninja's are awesome! Er heller ikke redd for å spøre hvis hun lurer på noe Og er flink til å ta tranen sin
 4. Sweethearts! Oppskrift: 40 g Mandelmel 40 g Myo protein med sjokolade og peanøtt smak 20 g Fiberfin 1,5 ts Bakepulver 80 g Sukrin 4 dråper Steviosa eller stevia med sjokolade/ karamell 1 Egg 2 Eggehviter 1 dl Lett melk 0,5 dl Kaffe 2 ss Kakaopulver 1 pk Confecta kakaopulver eller 100 g sukkerfri sjokolade Om du ønsker at kaken skal smake litt mer som snickers: -Bruk stevia med karamell og smak til mengden. -Smelt litt sukkerfri sjokolade som du blander med sukrin melis og vann, ha det så oppå kaken og
 5. Er den flotte kjæresten min, som jeg har vært sammen med i 8 måneder idag:love:*klisskliss*
 6. Synes dette virker som en artig og god ide:) Som kan virke motiverende både for deltakerne og for resten av forumbrukerne/leserne av fitnessbloggen:)
 7. Whatever floats your boat er vel min holding når det kommer til tights. Personlig er jeg kjempe fan av tights ikke nødvendigvis fordi det er så sykt flott å se på, men fordi jeg synes det er veldig deilig å trene i. (Men det skal sies at hvem kan vel si at ei bra sprett rompe(uavhengig av kjønn) ser feil ut i tights )
 8. Merker jeg er veldig glad for at jeg kun kjørte bil 3 ganger i løpet av de 2 åra jeg bodde i trondheim
 9. Noe algegreier som skulle være bra for huden(Sliti med alvorlig akne i ungdomstiden) Denne skulle drekkes 4 ganger til dagen og smaka som om man hadde kokt dårlig reker, i en kraft av sure gymsokker og vannet til sure agurker... I say no more.
×
×
 • Opprett ny...