Jump to content

Anette

Members
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

 1. Tok den vel stort sett alltid samtidig med "morgenstell" og det varierer jo litt fra dag til dag. Glemt det helt et par ganger, men det gar jo gått helt fint. Har ikke tenkt noe spesielt på det, noe som vel er et godt tegn
 2. Jeg har brukt Diane så og si sammenhengende fra jeg var 16 til 24, og har aldri opplevd noen bivirkninger (annet enn at huden ble mye bedre!). Vanskelig å si helt bestemt, men har ikke følelsen av at jeg la på meg noe - ei heller noen vannansamlinger. Jeg har trent i hele denne perioden, og tror ikke resultatene hadde vært noe annerledes om jeg ikke hadde brukt Diane (individuelt kanskje, men vil tro vi snakker så små marginer(om i hele tatt?) at alt av trening og kost må være perfeksjonert om det skal bety noe). Diane funket for meg, men det er jo som sagt individuelt. Har nettopp sluttet å ta Diane, og huden ble bittelitt verre med en gang, men har nå blitt bra igjen (aloe vera?) så jeg har tenkt til å prøve en minipille eller noe (nesten 8 år er lenge, og huden er bra ) Lykke til!
 3. Jeg skal til Sverige i dag... Gjett hva jeg skal se etter Har ikke smakt den, men elsker kokos
 4. Knut - kan ikke se noe logging av trening?? :D

  1. knuterr

   knuterr

   Heiheihei, er ikke klar for offentliggjøring ennå XD :D, kommer etterhvert;)

 5. Tror jeg hadde himla godt med øynene om noen hadde kommet inn på senteret i russebukse.... :whistling:
 6. Fra nettsidene deres: " For å handle hos STORCASH må man være registrert næringsdrivende innen dagligvare, storhusholdinig, kantine, kiosk, catering, barnehage, lag og foreninger, SFO-ordninger eller institusjon."
 7. Hvordan går logginen? Com åååån, smil litt dååå!

  1. marheg

   marheg

   meeeget dårlig

 8. Det minnet meg på en annen opplevelse. Denne gangen maxing i knebøy.. 115 kg på skulderne og en venninne som aldri har spotta før som sikring.. Jeg antok at alle visste hva man skulle gjøre hehe. Skulle ta bøy til benk, men stepkassene var litt for lave til at jeg kom meg opp igjen.. Og der ble jeg sittende da.. Med 115 kg på stanga og ante ikke hva jeg skulle gjøre hehe, og spørrende blikk fra en fyr i andre siden av rommet, som jeg prøvde å forsikre om at "detta går braaa". Fikk stanga på stativet til slutt men
 9. Ja... var på trening alene en gang... Og skulle da maxe i benk.. som sagt.. Alene... Endte med stanga på brystet.. og med full musikk i ørene måtte rope på side"mennene", de fikk jo vekta av, men sa ikke et ord. Mens jeg prøvde å spøke det hele vekk.. haha. Jeg forsvant fort. Og tar aldri mer enn jeg vet jeg klarer uten å spørre om hjelp FØRST:unsure: Jenta som skulle leke tøff med litt for tunge vekter
 10. seifilet fra firstprice. to gode lunsjer i en pakke om man kliner på med litt frosne grønnsaker fra samme frysedisk. ikke så veldig kreativt kanskje, men spiser det nesten hver dag.. Evt... frisk frukt (i dag var det ferske bringebær til 10 kr for 125 gram, helt ok) nam nam nam. Har kommet en mager vaniljekesam nå også.. Jeg bruker stort sett den vanlige med stevia vanilla, men god dessert den vaniljekesamen!
 11. Mye fine innlegg her, takk for at dere deler. Min erfaring er også at trening hjelper.. Styrketrening!....
 12. synes også smaken på bokhvete var litt turn off, så har en diger pose her jeg ikker er så keen på å lage pannekakerskosåler av.. det kan sikkert kamufleres i en sjokoladeaktigkake eller en søtpotetkake!
 13. Enda en søt variant: Kesam med vanilla creme stevia, toppet med kanel /nøtter/kakaopulver/eple/banan/ekstra søtning..(kanskje ikke alt på en gang?)/og så videre. Det magiske er stevia, som gjør at smaken blir mye søtere, veeeldig godt! evt bruk det som tilbehør til bl.a laks!
×
×
 • Create New...