Gå til innhold

*Julie*

Medlemmer
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om *Julie*

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har litt igjen av den andre, fra proteinfabrikken, og jeg synes ikke at det er spesielt godt Og så har jeg hørt så mye positivt om myoprotein! Hvis jeg kan lage proteinkaffe og sånt med det hadde det vært topp, mitt klumper seg sånn
 2. Tusen takk for svar, jeg tror jeg vipper litt mot Myoprotein, har hørt så mye positivt om det!
 3. Tusen takk for svar! Jeg ønsker et pulver som er en blanding av whey og kassein, derfor utelukket jeg det andre proteinpulveret fra Myrevolution Og så vil jeg bestille det fort! Synes alltid det er så gøyt med pakker i posten, spesielt når det er kosttilskudd eelise, har du prøvd både muscle troponin og myoprotein?
 4. Hei! Da var det endelig på tide å kjøpe nytt proteinpulver, etter en alt for lang periode med proteinpulver fra ProteinFabrikken. Denne gangen kunne jeg tenke meg å prøve et annet pulver, og valget står mellom Muscle Troponin Sweet Chocolate fra X-life, eller Myoprotein Mocca Chocolate fra MyRevolution. Men jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg! Er det noe her inne som har noen meninger om hvilket pulver som er best? Altså til shake, havregrøt, pannekaker og lignende?
 5. Tusen takk for hjelpen Får se lyst på det, jeg spiste meg i hvert fall ikke over dagsbehovet, da jeg var relativt flink tidligere på dagen. Så du mener at jeg heller bare bør kutte litt i dag? Men jeg skal ikke plage meg selv for mye for de kjeksene, de var kjempegode! Men de resterende 20 som ligger hjemme på kjøkkenbenken skal jeg holde meg unna, forrige gang søsteren min bakte cup cakes spiste jeg 14 stykker.. Gjett om jeg ble dårlig av det!
 6. Jeg var kjempeflink og holdt meg til en av de nystekte chocolate chip cookies`ene min søster bakte... Men så endte det med at jeg spiste deig tilsvarende ca 3 kjeks, noen ss oreois som jeg kjøpte til småsøskene, og en skive med masse smør... Alt etter kl 22... Jeg som følger Periodisk Faste og ikke skal spise etter kl 20! Bør jeg da utsette spisevinduet mitt 2 timer i morgen og avslutte til normal tid, eller bare følge vanlig opplegg?
×
×
 • Opprett ny...