FrkHoel Skrevet 21. oktober 2012 Del Skrevet 21. oktober 2012 Ovnsbakt laksefilet med kesam og agurksalat. [ATTACH]66403[/ATTACH] Ovnsteik laksefilet med salt, pepper og litt sitronjuice på 220 grader i 10 min. Bland sukrin etter smak inn i mager kesam og rør inn agurkbiter. Serveres med grønnsaker Enklere blir det ikke! BirtheV, Jane, Groenhaug og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-526505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 22. oktober 2012 Del Skrevet 22. oktober 2012 Hjemmelaget rekesalat på en tortilla 2 ss mager kesam ca 100 g reker (fersk eller i lake) Vårløk/purre Paprika Rødløk Himalayasalt, hvitløkspepper Litt sitronsaft Finhakk purre, paprika og rødløk, og bland det inn med mager kesam.Ha så i litt himalayasalt, ønsket mengde hvitløkspepper og litt sitronsaft.Bland inn rekene.Server på en tortilla (gjerne fullkorn), med litt grønn salat, avokado og paprika. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Jane, Oddis, Expekt og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-527536 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 22. oktober 2012 Del Skrevet 22. oktober 2012 White Chocolate Vanilla Fudge er laget av; 60 gram kikerter10 gram proteinpulver med vaniljesmak10 gram kokosmel1 ss juice (eplejuice, appelsinjuice, eplesaus etc.)1 ss skummet melk10 gram sukkerfri, hvit sjokolade1-2 ss sukrin1/2 ts bakepulverLitt kardemommeLitt saltVann/mer væske ved behov Mos kikerter, juice og melk til en jevn røre med stavmikser. Ha i alle tørrvarer og rør godt. Deigen skal være litt "tørr" og "smuldrete". Bland inn sjokoladebiter før du heller deigen over på et bakepapirkledd stekebrett. "Trykk" deigen sammen til en firkant (eller foretrukket form) ved hjelp av hendene eller f.eks. en kniv. Ha en spiseskje vann over kaken hvis den smuldrer for mye til at den vil forme seg. Stek på 175 grader i 20 minutter. Topp med soyakrem, vaniljekesam eller lignene og nyt! TMHL, qwerty123, Ztaeyn og 7 andre 10 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-527563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jakebob Skrevet 23. oktober 2012 Del Skrevet 23. oktober 2012 Tomatsuppe med kjøttboller 2 porsjoner: Tomatsuppe 2 terninger kjøttbuljong 4 dl vann 2 hakkede tomater 8 hakkede soltørkede tomater 1 hakket løk 1 glass tomatpuré 2 hakkede fedd hvitløk 1/2 chili + salt, pepper Kok opp buljongen i vann. Tilsett så resten av ingrediensene fortløpende etter tur, i oppsatt rekkefølge. Rør av og til og krydre med salt og pepper etter smak. La stå å putre mens du steker kjøttbollene, 5 - 10 min. Kjøttboller 400g karbonadedeig 1 egg 1 ss olivenolje + salt, pepper Bland sammen (bruk rene hender og kna) ingrediensene i en bolle. Form så 3-4 cm brede boller og stek i smør i varm panne. Snu på bollene ca. hvert andre minutt så de blir rund- og gjennomstekte. Server eventuelt med hardkokte egg (ca 10 min). Vel bekomme Forsvarsfrue, BirtheV, Karoline84 og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-530297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tyren Skrevet 24. oktober 2012 Del Skrevet 24. oktober 2012 Lett og enkel middag! 2 laksefileter, valgfri ris og salat. Kryddret laksen med salt, pepper, dill og basilikumkryddermix. Kjempegodt! :-D Jane og LiftOff 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-530970 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalie Skrevet 26. oktober 2012 Del Skrevet 26. oktober 2012 Sweet nacho (nokon som har eit bedre navn?) Du trenger: - 2 store søtpoter/3 mellomstore - Krydder av typen grill eller piffi - tacokrydder - olje til steiking - karbonadedeig - 1 løk - spinat - valgfri ost Del opp søtpotetene i tynne skiver, og fordel det på ei langform. Strø på litt krydder og olje, og sett inn i ovnen på 200grader i 15-20 minutt. I mellomtida kan du steike karbonadedeigen sammen med tacokrydder og løk. Ta formen ut av ovnen og fordel eit lag med spinat over potetene, etterfulgt av kjøttfyllet og osten. Ta formen inn i ovnen til osten er gyllenbrun. krans 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-534438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 26. oktober 2012 Del Skrevet 26. oktober 2012 Eksotisk kanelkylling Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt 1 stk. M/L kyllingfilet 1/2 avokado 1/3 ananas 1/2 mango 1/2 spisspaprika 1/4 rødløk Cherrytomater 1 chili Litt kokosolje til steking Kanel, litt mineralsalt Skjær kyllingfileten i strimler, og stek dem i litt kokosolje. Dryss litt kanel over.Skjær paprika og rødløk i mindre biter og stek dem sammen med kylling.Skjær så ananas, mango og avokado i terninger, og hiv dem på stekepannen sammen med hele cherrytomater.Lag små snitt i chilien, og hiv hele chilien i gryten og la den steke litt sammen med kjøtt, frukt og grønnsaker.Ha masse kanel og litt mineralsalt i, og bland godt.BON APETIT. Looks spicy good. Jeg serverte det selvsagt med mer chili. Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-534567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 28. oktober 2012 Del Skrevet 28. oktober 2012 Raskt, enkelt, sunt, godt og næringsrikt lunsjtips Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt 1 pose baby leaf mix fra BAMA Noen cherrytomater 1 boks med king oscar tunfisk (med smak av thaichili / basilikumtomat /sitronpepper) 2-3 kokte egg Ha Baby leaf mix i en skål.Åpne tunfiskboksen, ta ut tunfisken og legg den på toppen av salaten.Skrell de kokte eggene og del dem i to eller fire, legg de så i bollen med salat og tunfisk.Ha cherrytomatene i.Nyt lunsjen din. PS: Passer også godt som middag og kvelds. Jane og BirtheV 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-536731 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 30. oktober 2012 Del Skrevet 30. oktober 2012 Tropisk rekesalat 150 g mager kesam ca 100 g reker (fersk eller i lake) 1/2 medium ananas 1 søtpaprika/rød paprika 1/2 chili Dersom du bruker reke i lake, må du skille rekene fra laken og la dem renne av seg. Dersom du bruker ferske reker, må de skrelles.Ananasen skjæres først i ringer, så i biter. Skallet fjernes, sørg også for at den harde kjernen fjernes. Skjær paprika i små biter, sørg for at frøene ikke henger igjen.Finhakk chili.Ha mager kesam i en bolle, bland så inn ananas, paprika og chili. Rekene blandes inn til sist, når de har rent laken av seg.Server på en brødskive i en tortilla, på knekkebrød eller alene. Kjempegod og ekstra frisk i fullkornstortilla med agurk, crispisalat og ekstra chilisaus. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook elise89 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-539680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 31. oktober 2012 Del Skrevet 31. oktober 2012 Fylt kyllingfilet med bacon 1 porsjon 1 kyllingfilet1/4-1/2 boks kremost2 hvitløksfeddSalt, pepper og rosmarinBasilikumbladerBacon Sett ovnen på 225 grader. Bland sammen kremost, hvitløksfeddene (hakket) og krydderet. Skjær et snitt i kyllingfileten, og legg inn kremen og et par basilikumblader. Surr bacon rundt, og stek på høy varme i 2 minutter på hver side. Legg kyllingfileten i en ildfast form og putt den i ovnen i 30 minutter. Servert med salat og blomkål-og brokkolimos. Jane, BirtheV, Karoline84 og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-541275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karoline84 Skrevet 31. oktober 2012 Del Skrevet 31. oktober 2012 Fylt kyllingfilet med bacon 1 porsjon 1 kyllingfilet1/4-1/2 boks kremost2 hvitløksfeddSalt, pepper og rosmarinBasilikumbladerBacon Sett ovnen på 225 grader. Bland sammen kremost, hvitløksfeddene (hakket) og krydderet. Skjær et snitt i kyllingfileten, og legg inn kremen og et par basilikumblader. Surr bacon rundt, og stek på høy varme i 2 minutter på hver side. Legg kyllingfileten i en ildfast form og putt den i ovnen i 30 minutter. Servert med salat og blomkål-og brokkolimos. [ATTACH=full]68797[/ATTACH] kordan lager du blomkål-og brokkolimos? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-541837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 31. oktober 2012 Del Skrevet 31. oktober 2012 kordan lager du blomkål-og brokkolimos? Koker blomkål og brokkoli, fjerner vannet, tilsetter melk, smør, salt, pepper og litt muskat, og såå moser det med stavmikser Karoline84 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-541842 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karoline84 Skrevet 31. oktober 2012 Del Skrevet 31. oktober 2012 Koker blomkål og brokkoli, fjerner vannet, tilsetter melk, smør, salt, pepper og litt muskat, og såå moser det med stavmikser med andre ord, for at jeg skal huske alt de derre, kan eg bare tenke potetmos Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-541874 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 31. oktober 2012 Del Skrevet 31. oktober 2012 med andre ord, for at jeg skal huske alt de derre, kan eg bare tenke potetmos Absolutt! Det var det jeg hadde tenkt å lage:) Men så var det visst ingen poteter igjen å mose! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-541892 Del på andre sider Flere delingsvalg…
focuseme Skrevet 2. november 2012 Del Skrevet 2. november 2012 Enkel og god lavkarbo pizza (som faktisk smaker godt!) Prøvde meg på en oppskrift på lavkarbo pizza. Var veldig fornøyd med denne. Sett ovnen på 250 grader. Pizzabunn: - 4 egg - 4 ss kremfløte - 2 ss olje - 1 ts bakepulver - 2 ss fiberhusk - 2 dl revet ost - 2-3 ss sesamfrø - salt - oregano (eller annet passende krydder) Bland alle ingrediensene og la det stå og svelle i 15 minutter. Ha bakepapir på et stekebrett, og smør massen utover. Stek bunnen til den bli gylden på toppen (hvor lang tid det tar avhenger av tykkelsen av massen). Når bunnen er gylden, tar du den ut og dekker den med godsaker. Jeg for min del liker å ha mye forskjellig kjøtt på pizzaen. På bildet har jeg brukt kjøttdeig (stekt før jeg tar den på pizzaen), ost, squash, egenlagd pizzasaus og pepperoni. Deretter setter du pizzaen inn i ovnen igjen og steker den til osten har smeltet. Her i huset settes pizzaen da øverst i øvnen, og grillfunksjonen benyttes. Hvis du gjør dette, vær obs på at osten smelter og blir gylden veldig fort! Så følg med! Ellers, bon apetite <3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-544245 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Turbogynda Skrevet 3. november 2012 Del Skrevet 3. november 2012 EN ENKEL OG FRISK SMOOTHIE MED MANGO, JORDBÆR OG VALNØTTER 240 g mango (ca. 2/3 stor mango) 90 g jordbær (ca. 10 stk.) 25 g valnøtter 4-5 dråper stevia Flere bilder og nøringsinnhold på wannabee.no. Jane og Titanium 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-545897 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 3. november 2012 Del Skrevet 3. november 2012 Tandoori Masala med kylling og mango 3 porsjoner 3 store kyllingfileter som du skjærer i mindre biter, og steker i kokosolje. Når kyllingen er ferdig stekt settes den i en kaserolle. Grønnsaker og mango 1/2 squash 1 rød spiss paprika 1/2 gul paprika 2/3 rødløk 2 stk champinong Cherrytomater 1 spisemoden mango Alle grønnsakene og mangoen deles i medium store biter, unntatt cherrytomatene.Champinongen skjæres i skiver, og legges på en tørr stekepanne, slik at den svetter ut væske. Husk å snu.Squash, spiss paprika, gul paprika og rødløk stekes. Mot slutten av steketiden tilsettes cherrytomater, mangobiter og champinongen. Blandes godt og stekes i ca 5 minutter til. Tandoori masala saus 1 boks kokosmelk (lett) 2 toppede ts tandoori masala krydder Koriander (helst fersk) Sitronsaft 1-2 chili 3 hvitløksfedd 100 g creme fraiche (lett) Finhakk chili, hvitløk og koriander. Når det gjelder koriander, kan du bruke gourmet garden sin lettvinte koriander på tube eller malt koriander, men fersk er best.Ha kokosmelk i en bolle, pisk inn tandoori masala krydder, og finhakket chili, hvitløk, koriander og sitronsaft.Hell så sausen over kyllingen, bland godt.Ha i grønnsakene, bland godt og kok opp.Mot slutten av koketiden tilsetter du creme fraiche, og koker i ytterlige 5 minutter. Server gjerne med kokt ris og/eller nanbrød. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Ztaeyn 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-545905 Del på andre sider Flere delingsvalg…
focuseme Skrevet 3. november 2012 Del Skrevet 3. november 2012 Hva med ordentlig lørdagskos?? Entrecôte med løkringer og grønn salat! (LAVKARBO) Oppskriften finner dere her! Bare å bruke oppskriften for det den er verdt. Ordentlig god lørdagsmiddag. I kjøleskapet venter en egenkomponert lavkarbo ostekake <3 BirtheV 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-546217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 6. november 2012 Del Skrevet 6. november 2012 WOK med strimlet svinekjøtt og grønt eple og fenikkel Strimlet svinekjøtt Fenikkel (gir et hint av lakris/anis) Grønne epler Rød, grønn og gul paprika Champinong Chili Rødløk Kokt fullkornsris Himalayasalt (mineralsalt), rosmarin, pepper, sitronsaft WOK svinekjøttet og krydre med salt, rosmarin og pepper. Når Kjøttet er ferdig woket, settes det til sides.Champinong skjæres i skiver, og legges på en varm stekepanne slik at den får svettet ut veske.fenikkel, eple, paprika, chili og rødløk wokes og krydres med pepper, salt og sitronsaft.Bland så fullkronsris med grønnsaker, og deretter tilsettes kjøttet. Til sist tilsettes champinongen.Ønsket mengde krydder/pepper tilsettes.Server gjerne med soyasaus eller chilisaus. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Ankath og BirtheV 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-550673 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SlettetBruker3 Skrevet 9. november 2012 Del Skrevet 9. november 2012 Kylling enchiladas 2 porsjoner Denne oppskriften blir etterspurt av venninner gang på gang! Har laget den til sikkert 8-10 forskjellige anledninger. Kjempegod! 2 kyllingfileter1/2 løk, grovhakket2 fedd hvitløk, finhakket1/2 boks campbells kyllingsuppe eller 1/2 pose toro kremet kyllingsuppe (med 3 dl vann) 1/2 boks lettrømme 4 speltlomper (eller tortillas)jalapenosost, jeg brukte en lettost og cheddar salsa/tacosaus Stek kyllingfiletene, og sett ovnen på 230°C Stek grovhakket løk og finhakket hvitløk gyllent i en gryte med litt olje eller frylight, hell over rømme og kyllingsuppen. Skru ned varmen helt. Tilsett finhakket jalapeño (etter smak) og litt av kraften, smak deg til. Ta av 1/3 av røren og legg den til side. Resten av røren blandes med kyllingen. Fordel kyllingrøren i speltlompene, rull sammen og legg i en ildfast form. Ta resten av røren over, og topp med revet ost og salsa/tacosaus. Stekes til osten er gyllen, cirka 10-15 minutter. HanneBoost, TMHL, Cheesecake og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/12/#findComment-555130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.