Gjest mmmi Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 KYLLINGBURGER Brødet består av: 1 eggehvite5 gram havregryn5 gram peanøttmel5 gram bakepro2 ss skummet melkbakepulversalt Stekes på 200 grader i 12 minutter. Stek kyllingfilet og kutt grønnsaker i mellomtiden. Når brødet er ferdig, smører du kremost på den ene siden (jeg brukte Mager Hvitløk - og Olivenost) og ketchup på den andre. .... og såååå ..... Want.ABS!, Admira, Titanium og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-508783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanna89 Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 NAM!!... steike nå er jeg glad for at jeg spiste kalkun til kvelds.. men ennå så frister det bildet der sykt mye Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-508791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 NAM!!... steike nå er jeg glad for at jeg spiste kalkun til kvelds.. men ennå så frister det bildet der sykt mye Åh, hohoho, så kjekt å høre, Hanna!! Kalkun er jo jammen ikke verst det heller da!! :) Ha en god natt! :) Hanna89 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-508823 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hanna89 Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 Iligeså Margrethe :happy: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-508829 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Want.ABS! Skrevet 8. oktober 2012 Del Skrevet 8. oktober 2012 KYLLINGBURGER Brødet består av: 1 eggehvite5 gram havregryn5 gram peanøttmel5 gram bakepro2 ss skummet melkbakepulversalt Stekes på 200 grader i 12 minutter. [ATTACH=full]63517[/ATTACH] Stek kyllingfilet og kutt grønnsaker i mellomtiden. Når brødet er ferdig, smører du kremost på den ene siden (jeg brukte Mager Hvitløk - og Olivenost) og ketchup på den andre. [ATTACH=full]63518[/ATTACH] .... og såååå ..... [ATTACH=full]63519[/ATTACH] ¨ NamNam!!!! Det så godt ut! Det må prøves en dag! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-509013 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Baronen Skrevet 9. oktober 2012 Del Skrevet 9. oktober 2012 Kjøtt - stroganoff 1 boks creme fraiche / lett CF / matyoghurtKjøtt (feks karbdeig, 400g) eller bifftomatpuré1 løk1ts sitronsaft1 buljongterning Først steker du kjøtt (jeg foretrekker karbdeig, enkelt og billig) og løk i en panne. Deretter hiver du oppi 1 boks med CF eller matyoghurt. CF inneholder sykt mye kalorier, men smaken blir bedre så det må man nesten vurdere selv. I dette mikser man inn tomatpuré. Hvis jeg kjører de små hermetikkboksene på rema1000 tar jeg en hel boks. Kjører jeg fra glass tar jeg kanskje rundt 3-4 ss. Smak til litt selv. Knus oppi en buljongterning og 1ts sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Pga tomatpuré og buljong er den ofte salt nok. La det putre litt så alt blir blandet og varmt, server med ris. Retten ser kanskje ikke så vilt lekker ut på bilde, men er dårlig til å dandere mat og ta bilder. Ca Næringsinnhold med matyoghurt (uten ris). Kalorier: 1007 Fett: 48.65 Karbohydrat: 39.45 Protein: 99.55 [ATTACH]63747[/ATTACH] Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-509963 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 9. oktober 2012 Del Skrevet 9. oktober 2012 Oppskrift fra Kristine Weber, med noen små endringer: Mørk sjokoladekake med espresso 1 egg 2 eggehviter 30 g mandelmel 20 g sjokoladeprotein 20 g kokosmel noen ss espresso (utblandet) 1,5 dl skyr naturell 3 ts kakao sukrinmelis + noen stevia dråper en klype salt Visp eggehvitene stive med sukrinmelis. Visp det hele egget med sukrin, ha deretter i skyr og espresso. Bland inn det tørre, visp godt og vend eggehvitene forsiktig inn på slutten. Inn i ovnen i 20-25 minutter på 180 grader. Den skal være litt fuktig, sett den inn i kjøleskapet slik at den får satt seg - da smaker den best. Glasur: bland philadelphia naturell med litt cocosa, kakao, sjokoladeprotein, sukrinmelis og noen dråper stevia. Ztaeyn, Jane, ThereseJP og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-510231 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. oktober 2012 Del Skrevet 9. oktober 2012 Bringebærkake med sjokoladesaus Frisk kake som ikke skal stekes og er ferdig på en, to, tre! 1. Bunnen 1 dl mandler 1/2 dl hasselnøtter 1 dl dadler 2 ss kokosmasse 2. Fyll 5 dl ferske bringebær, eller frosne som er nesten tint 3. Saus 2 ss agavesirup eller yaconsirup 2 ss kakao 2 ss kokosolje Ta ut bær til tining hvis du bruker frosne. Lag bunnen først. Kjør nøtter og dadler i en matprosessor til det blir en en sammenhengende deig, men gjerne litt smuldrete og cruncy. Strø bunnen av en form med kokosmasse og trykk bunndeigen ut så godt det lar seg gjøre. La stå kjølig imens du lager resten. Smelt kokosolje i vannbad. Tilsett kakao og agave/yaconsirup, og rør sammen sjokoladesausen. Vær nøye med at all kokosoljen er løst opp. Fyll kakebunnen med bringebær. Hvis du bruker fryste, må du kanskje helle ut litt væske først. Server med sjokoladesaus og pynt eventuelt med mynteblader el. Asta, IdaEriksen, *Julie* og 9 andre 12 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-510474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mariann U.W. Skrevet 12. oktober 2012 Del Skrevet 12. oktober 2012 Grønn proteinsmoothie 1/2 banan 5 "baller" frossen spinat Like deler Fun Light sitron & Lime og vann - ca. 1,5dl tilsammen 1ts chiafrø 20g vaniljeprotein 5 dråper stevia Et lite dryss kanel HanneBoost og Titanium 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-513782 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bris Skrevet 15. oktober 2012 Del Skrevet 15. oktober 2012 Tortillapizza ala chicken salsa Smør en grov tortilla med salsa som «pizzasaus» Topp med 1 kyllingfilet stekt i strimler med tacokrydder, rødløk og ost Stekes i ovnen på 225 grader, ca 10 min til osten er gylden. Litt ruccolablader på toppen og bon appetit! Regzine, Forsvarsfrue, Jane og 6 andre 9 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-517599 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BirtheV Skrevet 16. oktober 2012 Del Skrevet 16. oktober 2012 Eplekake etter en oppskrift jeg fant hos Mat for sjelen: Eplekake 3 egg 1 1/2 dl sukrin 150 g malte nøtter (for eksempel 50g mandler, 50 g hasselnøtter og 50 g valnøtter) 1 ts bakepulver 1 ts kanel 1 ts vaniljeekstrakt 1 ts fiberhusk 1 boks Cottage Cheese 1/2 dl fløte 2 epler i tynne skiver kanel og hakkede nøtter til pynt Bland sammen alt det tørre. Kjør sammen egg, CC og fløte til en jevn masse - bruk stavmikser eller blender. Ha alt det tørre i eggeblandingen og bland godt. Ha røren i en godt smurt form. Skjær eplene i tynne skiver og legg disse på toppen. Strø over kanel og hakkede nøtter. Stekes på 180 grader midt i ovnen i ca. 30 minutter. Følg med underveis - blir kaken for mørt kan du legge et bakepapir på toppen av kaken siste del av stekingen. Serveres lunken med pisket krem eller hjemmelaget vaniljekesam Kaken kan fryses, og smaker om mulig bedre dagen etter... Vaniljekesamen lages enkelt ved å blande en halv boks Kesam med frøene fra en 1/2 vaniljestang og 2-3 ts sukrinmelis. La stå en stund i kjøleskapet slik at smaken får satt seg. På denne måten blir det mindre karbohydrater enn den kjøpte varianten, og det smaker like godt, om enn ikke bedre! Regzine, Bris og aquila 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-520220 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jakebob Skrevet 16. oktober 2012 Del Skrevet 16. oktober 2012 Ovnsbakt laks og kålrabi-fries Denne retten lager seg nesten av seg selv. Ha salt, pepper og olivenolje over laksefileter og strimlet kålrabi i en ildfast form. Sett midt i ovnen på 200° i ca 20 minutter. Kast litt rundt på kålrabi-strimlene et par ganger under veis. Agurksalaten lager du ved å legge tynne agurkskiver i en bolle, drysse salt over, og la det trekke i 5 minutter. Skyll så av saltet og ha 4ss eddik og 2dl vann i bollen, og la det trekke sammen med agurkskivene i ca 20 minutter. Topp med kesam og valgfritt krydder. På bildet er det for eksempel brukt chili. Vel bekomme Jane, Regzine, Bris og 2 andre 5 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-520580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 17. oktober 2012 Del Skrevet 17. oktober 2012 Kan jeg friste med en deilig jordbær og banansmoothie? Herlig mellommåltid eller perfekt som dessert. Oppskriften gir 2 store glass. 1 pakke frosne jordbær, noen ferske jordbær, 1/2 banan, 2 dl mild biola (mango, ananas og banan smak), 1 skyr (jordbær og granateple) kjøres i kjøkkenmaskin/smoothiemaker eller med stavmikser til det blir en jevn og fin smoothiemasse. Helles i 2 store glass, og nytes kald og god. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook (lik siden min, så blir jeg glad, og du får gode mattips ) Hanna89 og yoshi 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-520741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bris Skrevet 17. oktober 2012 Del Skrevet 17. oktober 2012 Omegaburger: Lerøy lakseburger stekes etter anvisninger med sitronpepper. Danderes lagvis med følgende: Polarbrød Extrem Guaccemole Salat Tomat Rødløk Burger Ananas Ost Asta, Regzine og Jane 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-520748 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 17. oktober 2012 Del Skrevet 17. oktober 2012 Tacogryte kylling 3 porsjoner 500 g kyllingfilet 1/2 rød paprika 1/2 grønn paprika 1/2 gul paprika 1 rødløk Masse jalapeno 1 pakke fullkornsris 1 boks hakkede tomater 1 ss creme fraiche, lett Tacokrydder, paprikakrydder, himalayasalt, chilipulver, spisskummin Kok opp risen.Skjær kyllingen i mindre biter og stek sammen med små biter av paprika og rødløk.Ha de hakkede tomatene i en kjele sammen med litt creme fraiche og finhakkede/moste jalapenos. Velg selv hvor mye jalapenos du vil ha, ettersom at de er ganske sterke. Bland tacokrydder, paprikakrydder, chilipulver og spisskummin i tomatene, og rør om.Ha risen i tomatsausen når den er ferdig kokt. Tilsett så den ferdigstekte kyllingen og bland godt.Smak til med krydder.BON APETIT! Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook BirtheV, KP/ og Expekt 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-520788 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dea Skrevet 17. oktober 2012 Del Skrevet 17. oktober 2012 Tacogryte kylling 3 porsjoner 500 g kyllingfilet 1/2 rød paprika 1/2 grønn paprika 1/2 gul paprika 1 rødløk Masse jalapeno 1 pakke fullkornsris 1 boks hakkede tomater 1 ss creme fraiche, lett Tacokrydder, paprikakrydder, himalayasalt, chilipulver, spisskummin Kok opp risen.Skjær kyllingen i mindre biter og stek sammen med små biter av paprika og rødløk.Ha de hakkede tomatene i en kjele sammen med litt creme fraiche og finhakkede/moste jalapenos. Velg selv hvor mye jalapenos du vil ha, ettersom at de er ganske sterke.Bland tacokrydder, paprikakrydder, chilipulver og spisskummin i tomatene, og rør om.Ha risen i tomatsausen når den er ferdig kokt. Tilsett så den ferdigstekte kyllingen og bland godt.Smak til med krydder.BON APETIT! [ATTACH=full]65484[/ATTACH][ATTACH=full]65485[/ATTACH][ATTACH=full]65486[/ATTACH] Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Naaaam! Dette må jeg lage ASAP Regzine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-520789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 18. oktober 2012 Del Skrevet 18. oktober 2012 Så gøy! Har ikke sett før nå at dere har postet matoppskrifter fra meg Kan bidra litt til jeg, hehe. Ikke de beste bildene akkurat, men smaken er da god Selmas oktoberknekkebrød (1 brett) 2 dl store havregryn 1 dl små havregryn 1 dl blanding av gresskarkjerner og solsikkekjerner 1/2 dl havrekli 1/2 dl sesamfrø 1/2 dl grovhakket mandler eller hasselnøtter 1/2 dl tørkede tyttebær, tranebebær eller hakket tørket mango 1/2 dl linfrø 1/2-1 ts salt 1 egg 2-3 dl vann Olivenolje Bland alt sammen, rør godt og la svelle. Strykes tynt ut på to bakepapir på et brett. Stekes i 45-50 min 180-200 grader (brukte 180 på varmluft). NB: Etter det første kvarteret tar du de ut og skjærer ut passe rutestykker med en pizzakutter el. før du setter de inn til steking igjen. Åpne dørene noen ganger iløpet av stekingen eller ha døra litt på gløtt så knekkebrødene blir sprø Asta og Bris 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-523084 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 18. oktober 2012 Del Skrevet 18. oktober 2012 Så gøy! Har ikke sett før nå at dere har postet matoppskrifter fra meg Kan bidra litt til jeg, hehe. Ikke de beste bildene akkurat, men smaken er da god Oktoberknekkebrød alla Selmis (1 brett) 2 dl store havregryn 1 dl små havregryn 1 dl blanding av gresskarkjerner og solsikkekjerner 1/2 dl havrekli 1/2 dl sesamfrø 1/2 dl grovhakket mandler eller hasselnøtter 1/2 dl tørkede tyttebær, tranebebær eller hakket tørket mango 1/2 dl linfrø 1/2-1 ts salt 1 egg 2-3 dl vann 1 ss olivenolje Bland alt sammen, rør godt og la svelle. Strykes tynt ut på to bakepapir på et brett. Stekes i 45-50 min 180-200 grader (brukte 180 på varmluft). NB: Etter det første kvarteret tar du de ut og skjærer ut passe rutestykker med en pizzakutter el. før du setter de inn til steking igjen. Åpne dørene noen ganger iløpet av stekingen eller ha døra litt på gløtt så knekkebrødene blir sprø [ATTACH]65818[/ATTACH][ATTACH]65819[/ATTACH][ATTACH]65821[/ATTACH][ATTACH]65820[/ATTACH] :eek: Mmmmmmmm! FLINK!! :D Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-523167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 18. oktober 2012 Del Skrevet 18. oktober 2012 :eek: Mmmmmmmm! FLINK!! :D takk :happy: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-523250 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regzine Skrevet 19. oktober 2012 Del Skrevet 19. oktober 2012 Rockwok - kylling, ananas og kanel 3-4 porsjoner ca. 500 g kyllingfilet 1/2 ananas 1 pakke findus rockwok' 1 boks minimais (uten sukker!!) 1 boks vannkastanjer (uten sukker!!) Himalayasalt, masse kanel, chilipulver Litt kokosolje til wokingen Wok rockwok grønnsakene i litt kokosolje, ta de så til sides. Dryss over litt salt.Hell vannet av minimais og vannkastanjene. Wok så minimais, vannkastanjer og ananas sammen. Ha litt kanel over.Del kyllingen i passelig store biter, og stek den. Ha på masse kanel.Ha så alle grønnsakene, ananas og kylling i samme panne, og sørg for at alt er varmt før servering. Smak til med kanel og chilipulver.Server med litt chilisaus.Bon apetit. Mye fine farger, og mye god mat. På tallerkenen med chilisaus. Også perfekt i lunsjboksen, med chilisaus selvsagt. Sunt og Godt by Regine - Sunnhet er enkelt Sunt & Godt Regine | Facebook Karoline84 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/7459-dagens-mattips-p%C3%A5-facebook/page/11/#findComment-524998 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.