Gå til innhold

Hanna89

Medlemmer
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hanna89

 1. å si at dette her ikke er å være drit god til å tegne, er rene galskapen!! du er veldig dyktig!
 2. kun det beste er godt nok om man skal bli best :cool:(y) takk takk God Påske til deg også
 3. VinterSykkeltights former.. Hihi:-p
 4. Det meste er sagt allerede.. men det motiverer jo ikke mindre med en ekstra kommentar om hvor INSANE bra jobb du har gjort! du har bokstavelig talt lagt kropp og sjel i det å nå målet ditt.. det er noe av det beste jeg har sett! du ser dødsbra ut!stå på videre.. jobber selv med å motivere/få folk igang med trening.. er ikke alltid man får så mye tilbake, men de gangene man når gjennom, så gjør det så sykt godt!det er verd all tid det måtte ta.. lykke til videre!
 5. Hanna89

  Dagens Glade

  ser jo ikke teksten en gang, når du legger til et sånt bilde:love:
 6. mitt innslag mye bra her på tråden!!
 7. jeg har vert der!og jeg fikk et ekstremt godt førsteinntrykk.. jeg er i en liten prøvefase nå frem mot jul. hvor jeg følger et treningsoppkjør basert på laktatprofil og max-O2 test tatt på klinikken. mitt mål er å bedre min halvmaraton og finne ut om jeg har det det kreves for å satse på løping.. men uannsett da, så er dem veldig profesjonelle både i håndtering av deg som kunde, lokaler, testapparat(testperson/ansvarlig og godt utstyr).. jeg tror aldri jeg har tatt en utholdenhetstest som har vert så "avslappende" noen gang.. hun var super dyktig, hadde full kontroll på hva hun skulle forklare
 8. haha..så morro!det har jeg aldri tenkt på!.. takk!du er muligens en lifesaver!!..her har jeg gått i alle mine snart 23 år og ikke vist at det fantes noe jeg også kunne bruke..TAKK!!!
 9. Carnivor???... neimen i alle:huh: hva er det da? er det protein?
 10. lager stadig vekk sunnifiserte "kaker"..men tåler ikke melkeprotein.. så det går for det meste i egg og hampprotein..men det er kanskje levelig for andre også dem blir vertfall veeeldig gode;)
 11. NAM!!... steike nå er jeg glad for at jeg spiste kalkun til kvelds.. men ennå så frister det bildet der sykt mye
 12. helt sant.. forstår at posten min kanskje kan ha "kommet ut litt feil".. noen ganger så skriver/sier man ting før man tenker seg om.. da snakker jeg vertfall for meg selv da...hehe.. men enig med du:D
 13. hehe.. altså..ja,nei,jo.. hvem blir vel noen gang fornøyd?
 14. håper på litt lavere fettpros. etter hvert..men er noen lunde fornøyd nå..
 15. siste kjolen med og uten fleks :jimlad:
 16. video av Johaug på trening i Italia http://www.dagbladet.no/2012/06/24/sport/langrenn/therese_johaug/22240816/
 17. sjekk bildet av Johaug på loggen min ho e så nydelig!
×
×
 • Opprett ny...