Gå til innhold

ThereseJP

Medlemmer
 • Innholdsteller

  788
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThereseJP

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 01. mars 1979

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nam nam må lag den :=) Disse mandelmel vafflene laget jeg forje helg:) Jeg legger også ut noen lavkarbo oppskfiter på min treningslogg. Blir så mye dobbelt opp hvis ikke.
 2. Det er 211 kcal i 100 gram karbolett rundstykkene og brødet hvis du velger å lage brød. Syns det er best å lage rundstykkene:) Jo, ska vær i de fleste- Ica har jeg kjøpt på
 3. Du har nok brukt for mye mel da, skal ikke være hard!
 4. Det er bra du blir inspirert, jeg er mer fokusert på å ha minst mulig karbohyrdater i kosten- Å helle mer proteiner og fett. Er det i forhold til rundstykkene du tenker ??
 5. Her er noen lavkarbo prpdukter som du kan få kjøpe på Dr. Fedon Lindbergs Kost i balanse Pasta med mindre karbohydrater Lavkarbo frokost blanding Proteinkjekser lav på karbo og mye protein og fiber:) Bar med lavt innhold av karbo Ta en titt inne på siden
 6. Supert, man må finn sin teknikk på det )
 7. Kjekke mannen:)

 8. Jeg former de inne i hånda lett, helst uten mel..Men hvis du legger litt mel til overs å ikke har i alt fra posen kan du forme de ut lett med det melet. Du greier ikke å rulle, men form de til en runding i hånda:)
 9. Heia- var du på norway open i går:)

  1. Vis tidligere kommentarer  13 andre
  2. ThereseJP

   ThereseJP

   Nei, du e it det :)

  3. ThereseJP

   ThereseJP

   Har sikkert sett dæ flere ganger i tronhjæm, syns navnet virker kjent æ..trente du på sats?

  4. somzom

   somzom

   Nei. Har hvert innom Elixia lade for mange år siden. Er på maxpuls på lade for tiden. Skal også begynne på Elixia lade arena om ikke så lenge. Hmm, det er en til som heter Espen Lysø i Trondheim tror Jg.

 10. Det du gjør da frøken er at du kjøper en karbolett ferdigmiks som heter Idun karbolett brød og heller lager rundstykker:) linfrø strør jeg over:) Enkelt og greit:)
 11. Sjekk ut denne linken, masse oppskrifter med utgangspunkt i Easy living sin lavkarbo serie:) Easy living har jeg selv testet ut og anbefaler disse produktene. Oppskrifter : Easy Living's lavkarboprodukter
 12. Lavkarbo linfrø rundtykker Linfrø knekkebrød og sesamfrø knekkebrød For oppskrift spør i vei:)
×
×
 • Opprett ny...