Sondre Aalbotsjord Skrevet 1. januar 2013 Del Skrevet 1. januar 2013 Delicious! Siste jeg trengte var bilde av burger når det eneste jeg vil ha akkurat nå er en selv Anygay, ser god ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-615646 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sickcunty0 Skrevet 1. januar 2013 Del Skrevet 1. januar 2013 Siste jeg trengte var bilde av burger når det eneste jeg vil ha akkurat nå er en selv Anygay, ser god ut Hehe Var en awesome start på 2013 for og si det sånn :cool: Sondre Aalbotsjord 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-615647 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kirstij Skrevet 5. januar 2013 Del Skrevet 5. januar 2013 Spiste akkurat en 200 grams laget av karbonadedeig krydret med hvitløkspepper, soyasaus og worshestershiresaus. Ble dødsgod smak på kjøttet! Hadde på Brie, Cheddar og XL bacon, Ruccola, agurk, champignon, idun fersk hamburgerdressing og ketchup! LOVE IT!! Keegil og MartinK 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-620252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Solbakken Skrevet 13. januar 2013 Del Skrevet 13. januar 2013 Etter å ha vært innom denne tråden flere ganger siden jeg ble medlem, så måtte jeg i dag lage hjemmelagede burgere. Passer veldig godt med den ekstreme appetitten det nye treningsprogrammet mitt har gitt meg [ATTACH]83132[/ATTACH] Fritt etter Kjetils Bøse Amerikanere. Nam! (dette er bare en av to som ble spist, men den første var nede før jeg rakk å ta bilde...) Sickcunty0, Alexander V, Augis og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-629161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 13. januar 2013 Del Skrevet 13. januar 2013 Denne tråden skulle jeg sett i går...så mange ideer. Gleder meg allerede til neste lørdag. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-629230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 Lagde et velsmakende måltid i dag. Oppskrift !!!! haha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-634955 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 På lørdag skal jeg kjøpe 400g entrecote fra Strøm-Larsen (heftig slakter) og be de om å kverne det til kjøttdeig. Det blir burgern sin det. Ole-Mats Moskvil, VegarL, Rakker og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-634959 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 Ole-Mats Moskvil 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-635007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 På lørdag skal jeg kjøpe 400g entrecote fra Strøm-Larsen (heftig slakter) og be de om å kverne det til kjøttdeig. Det blir burgern sin det. Nam! Funker bra med okse høyrygg også. phatlegs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-635022 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 Da blir det burgere til middag i morgen.. Oppskriften er herved kopiert... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-635499 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alexander V Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 Lagde et velsmakende måltid i dag. Ikke så verst. Hva er de grønne greiene? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-635587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
corratec Skrevet 18. januar 2013 Del Skrevet 18. januar 2013 Lagte en dag burgere til hele familien hvor jeg brukte Polarbrød, falt i smak hos samtlige Eg selv glad i mye smak i burgere og bruker ofte Pesto for å få en fresh smak.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-635800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 18. januar 2013 Del Skrevet 18. januar 2013 en god dæsj med worchestershiresaus , soya og sriacha saus er gull verdt i en Burgerfarse. PS ; skal du kverne selv/få butikken til å kverne for deg, så etterspør skikkelig fett og diggent kjøtt. Det er alt for mye radmager entrecôte der ute *snufs* Dette gjelder spesiellt hvis fyren i ferskvaredisken ikke gir inntrykk av å ha kompetanse til fingerspissene:p Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-636007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 18. januar 2013 Del Skrevet 18. januar 2013 en god dæsj med worchestershiresaus , soya og sriacha saus er gull verdt i en Burgerfarse. PS ; skal du kverne selv/få butikken til å kverne for deg, så etterspør skikkelig fett og diggent kjøtt. Det er alt for mye radmager entrecôte der ute *snufs* Dette gjelder spesiellt hvis fyren i ferskvaredisken ikke gir inntrykk av å ha kompetanse til fingerspissene:p Var på slakteren i dag! Veldig dyktig kar, men jeg må faktisk kjøpe 4-5 kilo entrecote for at de kan kverne det for meg...Det blir fort 1500-2000 kroner, og jeg er glad i burger..men billigere å kjøpe egen kvern hehe. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-636155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
thooomas Skrevet 18. januar 2013 Del Skrevet 18. januar 2013 Var på slakteren i dag! Veldig dyktig kar, men jeg må faktisk kjøpe 4-5 kilo entrecote for at de kan kverne det for meg...Det blir fort 1500-2000 kroner, og jeg er glad i burger..men billigere å kjøpe egen kvern hehe. Du får komme deg på godfot med noen som jobber der, eller spørre om de kan kverne når de kverner til noen andre Sånt utstyr er noe drit å reingjøre. Edit: Det koster vell ikke så altfor mye for en manuel kvern uansett? 200-400? Om du elsker burger sparer du det fort inn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-636211 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 manulle kverner kan funke, men jeg tror du vil få mer ut av å kjøpe kvern-tilleggsutstyr til kjøkkemaskin, tusen ganger bedre:) om ikke du har en maskin, så har mora di det:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-636730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Okey, jeg elsker burgere. Jeg elsker burgere så mye at jeg har dedikert hver lørdag til burgerlab. Et skikkelig burger laboratorium. Et måltid i uken, sinnssyke burgere. Det er digg. Hvis noen filmet meg i dag ville de sett meg sånn her - akkurat sånn her..helt lik som han her...utenom swagen hans. Okey, tilbake til laboratoriumet. Det viser seg at salt tuller med proteinsammensetningen i kjøttet, og gjør kjøttet langt i fra så saftig som det kan bli, så dagens quest har vært å ikke krydre kjøttet før etter det er knadd og tatt form - men før det går i pannen. Krydre rett før den går i pannen - kvernet pepper og havsalt. Skal du virkelig bare ha kjøtt i kjøttet - og ingen godsaker? (regner jeg med at du tenker nå..for du er selvsagt supergira på å høre mer om burgeren) Neida, slapp helt av - finkuttet chili og hvitløk fra Mathallen i Oslo puttes i kjøttblandingen når du knar. Ikke bruk egg. Det må påpekes at kjøttkvaliteten er betydelig bedre når du stikker innom en slakter og kjøper nykvernet biffkjøtt uten tilsetninger (salt) fremfor karbonadedeigpakken på Rimi. Så kjøp kjøtt hos slakter (eller kvern din egen biff) når du skal nyte burger. Lag gjerne også dine egne burgerbrød..men jeg hater å bake så jeg har ordnet ei litta deal med "Godt brød"-bakerne på Grunerløkka, som lager hamburgerbrød til meg neste uke (hurra). Litt rødløk, ruccola, firkanta burgercheddar og selvsagt bacon ligger rundt det ferdigstekte kjøttet. Det som er så bra med biffburger er at man fint kan spise den rare, medium eller godt stekt. Jeg tok medium..og mmm this burger was going HAM! (Hard As a Motherfucker) Som min main man i videoen over sier "a burger with strenght absorbs all the space" ..HAM. Jeg har tatt masse bilder, men publiserer det jeg mener er estetisk mest vakkert. Det var alt for ukens lab. Ny fresh burger kommer neste lørdag. I can hardly wait. EDIT: Forresten - hvis du sliter med at burgerne blir for høye når du steker de..rock et lite hull i midten av kjøttstykket før du steker det - perfekt. Chris22, Keegil, Asta og 4 andre 7 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-637539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asta Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Å, nå ble jeg sulten! Og det har jeg ingen god grunn til bortsett fra burgerbildet! Ååå, lyst på burger!! phatlegs 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-637552 Del på andre sider Flere delingsvalg…
phatlegs Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Å, nå ble jeg sulten! Og det har jeg ingen god grunn til bortsett fra burgerbildet! Ååå, lyst på burger!! Spis burger. Det er bra. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-637559 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Asta Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Spis burger. Det er bra. Hadde ikke burger. Har biff, er nummeret før det blir biff til kvelds nå, men da må jeg handle ny middag til i morgen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6298-kjetils-b%C3%B8se-burgerlaboratorium%E2%84%A2/page/14/#findComment-637580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.