Jump to content

Sickcunty0

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Sickcunty0

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så bra! Spesielt bra at du klarer og trene knebøy og generell beintrening etter operasjonen uten problemer Sliter selv ikke med så mye smerter i kneet, men kan være fordi jeg ikke gjør ting som jeg kjenner er ubehagelig. Hvordan gikk du frem for å få denne operasjonen? Og hvordan var det etter med tanke på hvile og opptrening?
 2. Anbefaler ikke noen til å kjøpe noe av Mcbain! Vertfall ikke betal varen før du har mottatt den og sjekket tilstanden. Solgte meg en banan han mente ikke var spist noe av, da den ankom på mitt lokale postkontor var emballasjen skadet og du kunne tydelig se at bananen var spist av!
 3. Hvordan går det med kneet etter operasjonen? Sliter med samme greia sjøl.. Og som burny sier har jeg funnet ut at dype knebøy går bra:) Leg extensions, bulgarske utfall og markløft er døden for knærne. Og burny? Hvordan er det for deg hvis du skal gå i trapper, nedoverbakker, hoppe osv.. ? Ikke meningen og bumpe en gammel tråd, men sliter fælt med dette selv.
 4. Hehe Var en awesome start på 2013 for og si det sånn :cool:
 5. Har lest hele tråden ja. Og synes fortsatt svaret ditt ikke var til hjelp for han som kom med spørsmålet.. Fordi om Aurelius forstod hva du mente, så betyr det ikke at alle andre gjør det vettu
 6. Har selv sett at mye du skriver er bare drit rett og slett.. No hard feelings.
 7. Kan slettes Takker for meget gode tilbakemeldinger
×
×
 • Create New...