Gå til innhold

Kirstij

Medlemmer
 • Innholdsteller

  371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kirstij

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 05. april 1984

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hmmm.... Burde kanskje drikke mere vann... Drikker ca 2, 5 liter vann og kaffe om dagen, men det er sikkert for lite i varmen. Skal flytte om halvannen uke, så er mye pakking og pappeskebæring også...
 2. Hmmm... Kanskje jeg spiser for mye fiber... Har heller tenkt at det var for lite.... Kommer ikke opp fiberinnhold i appen min, men skal prøve å legge inn litt på diett.no... Se hvordan de siste dagene ligger an. Takk for tips!
 3. Har ikke fått til noen psmf bortsett fra den første gangen, da jeg gikk ned ti kilo. De andre gangene har ikke blitt noe av, som du jo har forstått av loggen. At jeg ikke spiste psmf den gangen forstår jeg faktisk ikke hvor du har fra... Jeg var ikke en dag over 20 g i fett og 15 g i karber. Spiser også tran hver eneste dag (i tilegg til 20 g fett) og har ikke rørt en tyggis! Og nei, jeg tror ikke jeg har gått ned tre kg fett på tre dager. Jeg tror det var mest vann og noe fett. Men på dag 4 var plutselig disse 3 kgene tilbake. Er nede på 83 nå, altså har jeg kun gått ned tre kg på 12 dagee
 4. Blås i PSMF når du er på ferie, men ikke glem å tenke på hva du spiser. Spis mye grønnsaker og kjøtt, men kos deg også. Jeg går også på PSMF nå, men 1 august, når det blir ferie her i gården, da er det SLUTT! Har ikke tenkt å spise loff i to uker etterpå, men blir ikke noen matveiing og nei takk til saus-feire!
 5. Jeg ELSKER proteinbarer, men det er jo ikke kjempesunt. Sunnere enn sjokolade, siden du får proteiner i stedet for bare sukker og fett, så det er jo mye mer mettende. Du må kanskje ikke ha to brødskiver med kjøttpålegg i tilegg den kvelden du spiser det. Kalorifattig er det dog ikke.
 6. Ser at den store psmf-bølgen har lagt seg for en god stund siden, men siden jeg hadde veldig suksess med dietten for et år siden, og nærmest har stått stille i vekt etterpå, begynte jeg igjen på dietten for 11 dager siden. Jeg startet med en vekt på 86 kilo, gikk så ned til 83 kilo på tre dager, før jeg plutselig var oppe i 86 igjen, på dag 4. Dag 5 fikk jeg mensen, så skjønner jo hvorfor alt dette vannet har hopet seg opp. For to dager siden når mensen var over tok jeg en reefeed i håp om at vannet skulle forsvinne. Spiste både kake, en Swebar, tomatsuppe og pannekaker, men var ikke oppe i m
 7. Jobber som Montessorilærer.
 8. Den viser det samme som vektklubb.no gjorde på meg for årevis siden hvertfall...
 9. Vi spiser pasta med tomatsaus, laks med poteter og grønnsaker, torsk med det samme, lasagne, kylling med grønnsaksris, fiskekaker med poteter og grønnsaker, fiskesuppe, pasta med ostesaus, fiskegrateng, brennende kjærlighet... Når vi har grønnsaker inntil potet blir det ofte gulrot og brokkoli. Vi voksne spiser jo noen andre ting også, om lillegutt kan spise rester fra dagen før... Jeg lager all maten fra bunn. Problemet er altså ikke kresne barn, men at han er 15 mnd og har 8 tenner som han helst ikke bruker.. Kunne godt tenkt meg å lage noen gode gryter og ovnsretter..
 10. Jeg er så matlei for tiden. Synes vi spiser det samme hele tiden, og det er ikke så rart, for jeg sliter med å finne retter som både ettåringen og jeg og gubben liker. Ikke for sterkt, noen grønnsaker bortsett fra salat, og ikke "ferdogvarer" er nøkkelord her... Så dere som har småbarn, hva spiser dere?
 11. Hmmm... Da er det sikkert vare dustetelefonen min som ikke vil!! Har prøvd alt jeg har i kjøleskapet... Gleder meg til min nye Samsung S3 kommer i posten, da skal det scannes!!
 12. Jeg har ingen anelse om hvilken bunad det er faktisk...
 13. Da prøver jeg det, også... Men, hvordan ser det ut når dere setter på strekkodeleseren? Hos meg blir det full kameraskjerm, uten noe å trykke på..
 14. En Atkins Endulge Milk crispy Milk chocolate bar... Overraskende god smak, men elendig som frokost, selvfølgelig...
×
×
 • Opprett ny...