Gå til innhold

corratec

Medlemmer
 • Innholdsteller

  136
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om corratec

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 20. juni 1988

Nylige profilbesøk

896 profilvisninger
 1. Holler det gående en stund til og ser, som sagt så er formen på topp og jeg føler det hjelper
 2. 27år - har trent styrke nå i 1år ca. 1,84m høy og veier 95kg
 3. egentlig ingen karbohydrater siste uken. målet mitt er å gå ned i fett %
 4. Normal trenig: Styrketrening 3dager i uke og kardio 1-2 dager i uken, har som mål å kvitte meg med litt fett derfor vil jeg prøve en mer lavkarbodiett
 5. Hei. Har den siste uken kjørt ett ganske strengt lavkarbo diett sammen med normal trening og har følt meg veldig bra så langt. Men så kommer fordommer om lavkarbo ifra "eksperter"! Jeg spiser 4-5 måltider om dagen som inneholder bra med proteiner og rikelig med fett (masse ren mat) men det jeg lurer på: Bør jeg fortsette ? bør jeg kansje ha noen dager med mer karbs? Kom med hjelp pliz!
 6. corratec

  Dagens Glade

  Gårsdagens glade er ny PR i mark - 160kg!! på vei mot målet med KropsvektX2 (180 kg)
 7. corratec

  Dagens negative

  glemte matpakken til datteren min i gangen heime, fikk meg en ekstra 20 min kjøretur tur/retur barnehagen
 8. omelett av 4 egg (hele) og 1dl melk... Fyllet med 1/6 agurk - 1/2 tomat og 1/4 boks cottage cheese Just love the smell off protein in the morning!!
 9. Jeg ble anbefalt an en treningshelt at Grovskive med honning etter trening var veldig bra og nokk pga raske karbs! Men etter min næringsvett så burde det kansje vært litt mer proteiner inn i bildet også? Go for it eller kansje spise noe annet??
 10. Dagens frokost er som den pleier og være, Grovbrød med peanøttsmør
 11. tok meg an prottis shake, blir en god salat til lunch, er ikke så god med frokost
 12. Ikke få maten din fra samme sted som bilen din.

 13. Lagte en dag burgere til hele familien hvor jeg brukte Polarbrød, falt i smak hos samtlige Eg selv glad i mye smak i burgere og bruker ofte Pesto for å få en fresh smak..
 14. Fant mye av meg selv i det du skriver, å vet hvordan det er å ikke føle seg bekvem med sin egen kropp, men du har så absolutt ingen grunn til og føle deg stor, for det er du ikke! men du skal ha mye lykke til videre med å komme i den formen du selv ønsker. håper du får masse gode råd her på FP
×
×
 • Opprett ny...