Alexander V Skrevet 16. desember 2012 Skrevet 16. desember 2012 Her skjer det jo ikke en dritt. På tide å ta litt ansvar neigutten, oslove, Thess og 14 andre 17 Siter
Thombr86 Skrevet 20. desember 2012 Skrevet 20. desember 2012 Mitt bidrag! Ble 2 burgere av denne sorten, min på 450g burgerdeig, og dama sin på 350g (kjærringa spiste ikke opp en gang ) Burgerdeigen: 600g kjøttdeig, 2 charlottløk, 4-5 fedd hvitløk, 1/2 fersk chili, 2 egg, dæsj potetmel Burgerbrød: 1.5dl Vann, gjær, salt, 3-4dl hvetemel, skvett rapsolje 3 skiver cheddar og jallapenos på toppen. Litt kinakål og charlottløk under burgeren, sammen med burgerdressing, thousand island og hvitløksdressing fra salatmesteren ^^ og 4 pomfri til dessær Keegil 1 Siter
Keegil Skrevet 20. desember 2012 Forfatter Skrevet 20. desember 2012 Jeg er rørt over at folk tar på seg ansvaret for å føre denne tråden videre! Jeg er rett og slett litt tom for burgeridéer for tiden og føler at jeg har prøvd ut det meste. Skulle gjerne prøvd ut en indisk- eller gresk-inspirert burger med lammekjøttdeig, men jeg har ikke klart å finne det i butikken noe sted. Noen andre forslag? Siter
Lloyd Skrevet 20. desember 2012 Skrevet 20. desember 2012 "Keegil skrev: Jeg er rørt over at folk tar på seg ansvaret for å føre denne tråden videre! Jeg er rett og slett litt tom for burgeridéer for tiden og føler at jeg har prøvd ut det meste. Skulle gjerne prøvd ut en indisk- eller gresk-inspirert burger med lammekjøttdeig, men jeg har ikke klart å finne det i butikken noe sted. Noen andre forslag? Kjøpe en kjøttkvern? Hvis ikke kan du alltids stikke til en slakter å be dem lage litt for deg bare for å prøve det ut Siter
Thombr86 Skrevet 20. desember 2012 Skrevet 20. desember 2012 Så på en Remabutikk i Trondheim at de hadde reinsdyrskjøttdeig. Rein -> Sameburger Elg -> Vilt/jegerburger Hval -> Sjøburger Skikkelig mørt storfekjøtt -> Biffburger (ikke kvernet!) Make us proud! Keegil og Lloyd 2 Siter
Keegil Skrevet 20. desember 2012 Forfatter Skrevet 20. desember 2012 "Thombr86 skrev: Så på en Remabutikk i Trondheim at de hadde reinsdyrskjøttdeig. Rein -> Sameburger Elg -> Vilt/jegerburger Hval -> Sjøburger Skikkelig mørt storfekjøtt -> Biffburger (ikke kvernet!) Make us proud! Ikke dårlig! Høres ut som noe som er forbehold Rema lenger oppi midt- og nord-Norge, dessverre. Jeg skal være på utkikk etter eksotiske kjøttdeigvarianter i butikkene her nede i mer sørlige trakter. Siter
Astriiiixxx Skrevet 20. desember 2012 Skrevet 20. desember 2012 Stikk innom Strøm-Larsen på Torshov kjære deg, du vil finne mer kjøtt der enn du vil greie å gape over;) Hjort, rein, lam, okse, svin, hare, fasan, rype, elg, alt du kan drømme om Vet også at den invandrersjappa nedfor trikkestoppet nedfor youngstorget pleier å ha lammekjøttdeig Keegil 1 Siter
karatekid Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 Foreslår en juleinspirert bruger: ribbe-burger Krie 1 Siter
Kari Amalie Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Alexander V skrev: Her skjer det jo ikke en dritt. På tide å ta litt ansvar Men hvordan får du det i deg??? Siter
Alexander V Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Keegil skrev: Jeg er rørt over at folk tar på seg ansvaret for å føre denne tråden videre! Jeg er rett og slett litt tom for burgeridéer for tiden og føler at jeg har prøvd ut det meste. Skulle gjerne prøvd ut en indisk- eller gresk-inspirert burger med lammekjøttdeig, men jeg har ikke klart å finne det i butikken noe sted. Noen andre forslag? Jacob's på Holtet kan skaffe det meste. (Blant annet krokodillekjøtt, så tror ikke lammekjøttdeig skal være noe problem.) Siter
Alexander V Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Kari Amalie skrev: Men hvordan får du det i deg??? En bit av gangen Er ikke så vanskelig. ubertass, phatlegs og Daniel Sol 3 Siter
Anreka Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Alexander V skrev: Jacob's på Holtet kan skaffe det meste. (Blant annet krokodillekjøtt, så tror ikke lammekjøttdeig skal være noe problem.) Krokodilleburger? Siter
Kari Amalie Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Alexander V skrev: En bit av gangen Er ikke så vanskelig. 20 EGG?? Shit, mann. Jeg er imponert. Siter
AndreasH Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 Sitat 20 EGG?? Shit, mann. Jeg er imponert. 100 gram egg, er nok bare 2 egg. Fra en eske som inneholder 20 egg Alexander V og Lloyd 2 Siter
Alexander V Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Kari Amalie skrev: 20 EGG?? Shit, mann. Jeg er imponert. Hehe, nei det er det jeg bruker i omeletten, det. Siter
Kari Amalie Skrevet 21. desember 2012 Skrevet 21. desember 2012 "Alexander V skrev: Hehe, nei det er det jeg bruker i omeletten, det. Ja burde ha skjønt det siden det bare var 142 kcal. Er bakrus, så det går ikke så kjapt i dag. Siter
Mineraltilskudd Skrevet 22. desember 2012 Skrevet 22. desember 2012 Daymn, 250g ost?! Er en del det på en burger vel? Siter
Alexander V Skrevet 22. desember 2012 Skrevet 22. desember 2012 Det er for begge burgerne. Men det er fortsatt en del ja, som du ser oppe til høyre på bildet Siter
LenaMarie Skrevet 31. desember 2012 Skrevet 31. desember 2012 "Alexander V skrev: Her skjer det jo ikke en dritt. På tide å ta litt ansvar Å herregud... hadde jeg bare klart å fått i meg alt det der uten å spy! Ser digg ut, da Augis 1 Siter
Sickcunty0 Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Delicious! neigutten, Athene, Alexander V og 4 andre 7 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.