Gå til innhold

Kari Amalie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  691
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kari Amalie

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 29. juni 1982

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Fitnessbloggen! For en god stund siden (typ to år, så detaljhukommelsen er litt vag her) leste jeg i en eller annen nettavis eller lignende om et senter (?) som utførte tester rett og slett på den enkeltes biomekaniske forutsetninger/utslag. Typ hvordan man beveger seg, smidighet, balanse mellom høyre/venstre side etc. etc. (dette er fritt etter hukommelsen). Jeg husker ikke hvor/hvem det var som gjorde dette, men synes å huske at det kostet ca 3000 kroner å ta testen. Jeg har prøvd å google litt nå (prøvde også å søke i tråder her inne) men klarer ikke å finne tilbake til verken a
 2. Hehe, takk for tips alle...! Ser kanskje ut som åtte nylonplugger kanskje er tingen after all...! Stikker innom en Jernia elno og finner noen som kan guide meg videre, tenker jeg..!
 3. Wæææh, brakett (?), kanskje jeg bare skal leie inn noen. Dette var mye enklere i gamleleiligheten der vi hadde bjelker! Er min leilighet, men i borettslag, så jeg planlegger uansett å spørre styret først. Bør vel undersøke hva ståa er i dekket da, samtidig. Takk for gode tips!
 4. OK, får kanskje komme meg ut på Maxbo eller noe en dag da. Er vel bedre odds der for å finne noen med peil enn på IKEA uansett Takk for tips!
 5. OK, så det er kanskje bedre å satse på én plugg på hver side da, en åtte hull med slagboret. Men den må jo ha en eller annen mekanisme som gjør at jeg kan henge i en karabinkrok e.l. Som sagt, om noen vet hvor jeg kan stikke for å kjøpe dette (med kyndig betjening) hadde det vært gull.
 6. Nylonplugger. OK, men vet noen av dere om et sted som selger slike ting og der betjeningen har peil nok til å hjelpe? Da jeg søkte rundt på nett fant jeg mest treff på nettbutikker hos byggfagsfirma - mao. ikke sånn der man kan stikke innom og spørre..
 7. Denne er slik hengslene/krokene ser ut: link til produktinfo: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/80041049/ trenger vel "bare" passe på at selve skruen er tynn nok til å gå gjennom mens hodet er stort nok til å holde igjen...? Og så at vekt osv er greit da, selvfølgelig.
 8. Før noen spør - det er altså en legit yoga swing, men den kan jo selvfølgelig brukes som sexhuske om man skulle være keen på det. Såh, når det var ute av veien: Er det noen som kan noe om belastning/typer skruer man kan bruke osv? Det må være 2 festepunkter/kroker. De må tåle temmelig mye - jeg veier rett under 70 kg, og må kunne henge opp ned og herje rundt uten å ramle ned på hodet/rompa/whatever. Det ser ut som at disse ringene fra IKEA skal tåle 100 kg hver, tror det vil være nok (kom gjerne med input her også), men trenger da altså noen skruer som skal holde de fast i selve taket.
 9. Mjaa, tror det heller var omvendt, ryggvirvelen lå nok der den skulle ligge (ift. resten av ryggen altså) men hofta lå litt skjevt. Dvs. at siste ryggvirvel og hoftesporet var litt skjeve i forhold til hverandre (både manuellterapeuten og osteopaten kjente var at hofta var litt skjev, sa de i hvert fall, har også noe med hvordan de så det på beina). Etter et par tre behandlinger hos osteopat var den spazza muskelen ikke lenger spazza og hofta satt mer der den skulle, og da var det ikke lenger vondt helt nederst på høyre side nederst i korsryggen v/bekkenet.
 10. Hadde smerter som høres ganske likt ut etter en litt for intensiv yoga backbend, korsryggen var helt stiv i flere mnd, og samma hva jeg gjorde så slo det ut ved bøying/tøying, særlig i yoga. Kunne kjennes OK ut i flere stillinger, før noe plutselig spazza når en muskel slo inn og så stivnet det. Praktiserte lenge og tenkte at bare jeg tok det med ro og kjente på kroppen så ville det til slutt gå seg til, men endte med at det ikke var borte etter et års tid. Prøvde til slutt manuellterapeut, triggerpunktakupunktur og osteopat. Både manuellterapeut og osteopat kjente at siste virvel nederst
 11. Spør innkjøpsansvarlig på en barneskole? Meeen altså, du vurderte ikke å google? Brukte to sek på å finne dette : http://www.idk.no/Shop/List/Hekker/39/1 se multitrener, litt nede på siden.
 12. Ja, og det fikk til og med bli siste ordet der før vi gikk over til vaksine"debatten". *facepalm*
 13. Ah, jeg og...! Særlig til hun egoistiske drittkjerringa av en vaksinedame!
×
×
 • Opprett ny...