Espen Espelund Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Hva er deres små geniale tips for å lage bedre mat? GO Syntes selv maten har vært litt kjedelig en stund og trenger noen nye ideer, men ett tips er å koke seifilet i grovhakkede tomat, grønnsaker og chilli for å lage noe billig velsmakende. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andrea Rostad Halsan Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Tilsett aromat-krydder. Funker på alt dustbunny og melis1988 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5440 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 2 personlige favoritter jeg stort sett bruker til det meste for å piffe opp smaken i stedet for ymse sauser etc: Salsa: Ha følgende i blendern: 3 store modne tomater 1-2 chili 1-2 fedd hvitløk En god neve koriander saften av en hel lime god sprut olivenolje havsalt grovkvernet pepper En halv paprika (denne kan også varmes opp å ha på pasta etc) "guacamole" (med en vri) Ha følgende i blenderen: 1-2 avokado en halv til en hel boks mager kesam saften av en hel lime 1-2 hvitløksfedd salt pepper Disse to passe også perfekt samme på f.eks taco Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IngunnE Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Masse råvarer med smak: løk, sopp (spesielt hjemmeplukkede kantareller, nam!) purre. Bruker mye eddik i forskjellige ting. Og selvfølgelig en del krydder. Aller helst vil jeg bruke urter, der jeg endelig begynner å lære meg hvilke urter som trekker frem hvilke smaker! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5461 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 18. september 2011 Forfatter Del Skrevet 18. september 2011 Tilsett aromat-krydder. Funker på alt Bare natriumglutamat. Tåler det ikke, og er generelt skeptisk til at så mye mat er stappfull av det Chico11 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5463 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andrea Rostad Halsan Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Bare natriumglutamat. Tåler det ikke, og er generelt skeptisk til at så mye mat er stappfull av det Hva er/gjør natriumglutamat? Googla litt, men det ser ut som det hovedsaklig får maten til å smake bedre? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5558 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 18. september 2011 Forfatter Del Skrevet 18. september 2011 Det er et stoff som gjør at ting smaker kjøtt. Det brukes i nesten alt av ferdigmat, og gjør det mulig å bruke smakløse ingredienser av dårlig kvalitet og fortsatt få det til å smake godt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5567 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chrika Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Krydder er alfa omega for meg. Pepper, oregano, basilikum, chili, koriander, spisskummin osv. Eller så kan det gjøre underverker å ta litt pesto i maten, både rød og grønn. wheysted og Tomt 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Testa en av de CC'ene med smak i helga, den med charlottlauk (tror jeg det var). Den minna litt om potetsalat, og må passe ypperlig som tilbehør til diverse matretter. Ser for meg at det kan passe bra til krydra kjøtt og røkt laks bl.a. Andrea Rostad Halsan og LiveFailLearn 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5623 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Krydder er alfa omega for meg. Pepper, oregano, basilikum, chili, koriander, spisskummin osv. Eller så kan det gjøre underverker å ta litt pesto i maten, både rød og grønn. Signerer den. Har fått et bedre liv etter at jeg oppdaget spisskummin! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-5658 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helene Drage Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 Soyasaus funker til det aller meste her hos meg, samt hvitløk selvsagt melis1988 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6052 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jester Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 Soyasaus funker til det aller meste her hos meg, samt hvitløk selvsagt Synes soya og hvitløk spesielt sammen får en ekstra høydare med en anelse ingefær Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6056 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helene Drage Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 Synes soya og hvitløk spesielt sammen får en ekstra høydare med en anelse ingefær Det skal jeg teste Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6059 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IdaL007 Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 kylling med karri, chili og hvitløk er en sikker vinner! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6095 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tore Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 Godt selskap og et glass vin er min favoritt Mona Andersen, melis1988 og Marit 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6097 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nicolai Roness Skrevet 19. september 2011 Del Skrevet 19. september 2011 Det er et stoff som gjør at ting smaker kjøtt. Det brukes i nesten alt av ferdigmat, og gjør det mulig å bruke smakløse ingredienser av dårlig kvalitet og fortsatt få det til å smake godt. og så tar det helt sikkert livet av deg! :s Kjetil ville sikkert satt en salig blanding av natriumglutamat og aspartam i drypp! mitt tips er å unngå alt som ikke finnes naturlig i skævven Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6136 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 20. september 2011 Del Skrevet 20. september 2011 Synes soya og hvitløk spesielt sammen får en ekstra høydare med en anelse ingefær Med litt chili i tillegg så har du en vinner Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Keegil Skrevet 20. september 2011 Del Skrevet 20. september 2011 og så tar det helt sikkert livet av deg! :s Kjetil ville sikkert satt en salig blanding av natriumglutamat og aspartam i drypp! mitt tips er å unngå alt som ikke finnes naturlig i skævven BRB, skal teste ut dette. Hvis jeg ikke er tilbake om en time... vel, dere kan donere kroppen min til vitenskapen, så de kan forsøke å knekke fyrstikkoden en gang for alle. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineH Skrevet 20. september 2011 Del Skrevet 20. september 2011 Det er et stoff som gjør at ting smaker kjøtt. Det brukes i nesten alt av ferdigmat, og gjør det mulig å bruke smakløse ingredienser av dårlig kvalitet og fortsatt få det til å smake godt. Men det finnes også naturlig i en del mat, blant annet parmesanost, brokkoli og valnøtter. Så av alle ting et TV-program om dette (og andre ting man tilsetter i mat) i går. De "testet" en gruppe på 9, 4 fikk mat med naturlig MSG ("kinamat", beryktet for å ha mye tilsatt MSG, men her fikk de bare mat med naturlig MSG), 5 fikk italiensk mat (ikke beryktet for mengder av tilsatt MSG), men også denne stinn av naturlig MSG. 7 av 9 fikk sin sedvanlige reaksjon på MSG, hhv 3 av 4 i kinamatgruppen og 4 av 5 i italiensk mat-gruppen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 20. september 2011 Forfatter Del Skrevet 20. september 2011 Har ikke lest meg opp så veldig mye om hva folk mener ang MSG, siden man da ofte ender opp på sider med veldig lav troverdighet. Jeg fant ihvertfall en allergi (blodprøve) på det for endel år siden, og fikk forandret hele livet/kroppen min på et par uker. Reagerer også noe på mat som har høyt innhold av det, men ikke verre enn at jeg spiser det hvis jeg ikke skal trene. Vet ikke hva som ville skjedd om jeg heiv innpå en Toro pose nå, men jeg ville nok hatt det rimelig miserabelt i to-tre dager. Det er nok jeg som har vært uheldig etter å ha vokst opp med store mengder av stoffet. MSG er med all sannsynlighet trygt, men jeg gir det ikke til ungen min for å si det sånn. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/340-sm%C3%A5-tips-for-bedre-mat/#findComment-6302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.