Gå til innhold

Tore

Medlemmer
 • Innholdsteller

  195
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tore

 1. Takk for svar, Speilblankt! Flere som vil dele erfaringer?
 2. Hvor får du v 1 billig?
 3. Noen som har erfaringer mer dette programmet?
 4. Går rett på sak jeg: 1. Hvordan pleier du å måle makspulsen din? Jeg er 32 år og har ved løpetest kommet frem til en makspuls på 205. Det er høyere enn normalt for min alder, og jeg har derfor litt problemer med å stole på målingen. Har tatt flere målinger.. 2. Hvor gammel er du, og hvilken makspuls har du? 3. Hvis du trener etter pulssoner, hvor mange pulssoner bruker du? Og hvorfor?
 5. Og hadde masse tid til å trene mener du? ;-) PS: Jeg ser poenget ditt...
 6. Mer enn mindre absolutte krav for å få lov til å svare på spørsmålet: - Du har egen familie og er en flink partner som tar din del av pliktene i hjemmet og med barna. - Du har fulltidsjobb eller studier som legger beslag på 8 timer av hverdagen din. Spørsmålet: Hvilke slu knep bruker DU for å få tid til å reise ut fra heimen for å trene. Selv pleier jeg å tilby meg å kombinere turene på gymet med å handle dagligvarer.
 7. Noen som har noen gode manualer med vektskiver å anbefale? Ønsket muligheten for å kunne øke type 1kg av gangen, og ønsker klyper i stedet for muttere...
 8. Leser mye om vin :-) Ellers går det stort sett i fag hos meg...
 9. Interessant spørsmål som jeg stiller meg bak! Har skjønt at mange mener styrke og kondisjon må trenes på forskjellige dager pga at heftig kondisjonstrening hemmer opptaket av protein. Men jeg lurer på hvor mye proteinsyntesen hemmes? Er det betydelig eller marginalt?
 10. Tittelen sier det meste ;-) Har trent styrketrening 3 ganger i uka i tre år og har gått lei. Har bestemt meg for å trene i hovedsak kondisjonstrening 3 ganger og 1 gang styrke i uka frem til sommeren for variasjon og "gjøre noe nytt"... Hvordan minimere muskeltapet som følge av nedtrapping på styrketrening og fokus på kondisjon?
 11. Tore

  Ditt motto/ ordtak!?

  "Happy wife = happy life"
 12. Etter å ha lest denne tråden sitter jeg igjen med ett spørsmål....... så.... HVORFOR tar folk jack3d??
 13. Er det bra at jeg gjenkjenner mange av disse frasene fra mitt daglige vokabular?
 14. Tore

  Svart kaffe

  Kokemalt. Er ikke skikkelig kaffe før du blir mett av å tygge gruten ;-)
 15. Hei, jeg lurer på om noen kan oppklare fordeler og ulemper med begge typer program når man har 3 disponible treningsdager per uke. Fullkroppsprogram der hele kroppen trenes alle tre dagene, eller 3-split der man trener forskjellige muskelgrupper alle tre dagene. Når velger man hva, og hvorfor?
 16. Dag 1 (Bryst og skuldre) Bryst benkpress flat med stang skrå benkpress med hantler flyes med hantler avslutter med push ups til failure. Skuldre militærpress sittende med hantler sidehev. Avslutter med mage. Dag 2 (Bein og biceps) Bein knebøy markløft (2 serier) hacklift (tar også legger her) forside lår bakside lår Biceps hantel curl sittende lent bakover med håndflaten pekende fremover stående hammer curl Dag 3 (Rygg og triceps) Rygg nedtrekk ned mot brystet (mellombredt grep) nedtrekk mot brystet lent bakover (litt bredere grep) sittende roing (chins) k
 17. Tore

  Hva jobber du som?

  Webutvikler/programmerer/pappa
 18. Jeg ønsker å slette noen av trådene mine fra forumet, men har ikke funnet ut hvordan jeg gjør dette... Hvordan?
 19. Anbefaler forøvrig juicy chicken-greiene til Maggi. Men den er beregnet for 800gr kyllingfilet, så egner seg best for familier eller en meget voksen mann
 20. Jeg er lettere frustrert over at alle sporer av og viser matvarer i stedet for den faktiske handleposen slik tittelen på denne tråden TYDELIG ber om!! Jeg er den heldige eier av flere handleposer. Her er et lite utvalg: Håper resten av innleggene er litt mer seriøse... jeg hater når tråder sporer av fra tittelen!
 21. Dette er kanskje oppmot 15.000 kcal?? http://forum.fitnessbloggen.no/threads/hei-jeg-heter-asle-og-jeg-er-en-matoholiker.1147/
×
×
 • Opprett ny...