Gå til innhold

Marit

Medlemmer
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Marit

  2-splitt

  Har fulgt RYP mer eller mindre siden januar, men har lyst til å dele opp kroppen litt. Kjenner det er litt slitsomt å skulle "ta ut" hele kroppen på hver trening. Tenkte en over/underkropp deling kunne være greit. Med to dager overkropp og to dager underkropp i uka. Men forslag til andre 2-splitter mottas med takk! Hvordan bør jeg gjøre det med tanke på reps og set på de forskjellige dagene? Bør jeg ha en dag med flere reps (12) og en dag med mindre (6)? Eller kjøre omtrent det samme som RYP og trene over en 6 ukers periode, der det blir færre repitisjoner etter som ukene går?
 2. Og Åge Aleksandersen - Levva livet
 3. Har trent av og på med styrke siden i høst, men aldri hatt noen skikkelig plan å følge. Begynte med RYP i beynnelsen av januar og tar omtrent Knebøy: ca 47 kg. Klarte 50 igår, med 3 reps Skråbenk manualer: 15 kg Biceps med manualer: 10 kg Tricepspushdown: 30-35 kg Nedtrekk bredt: 40-50 kg Roing: 40-43 kg Er snart ferdig med 6 uker på RYP. Etter det kommer jeg til å legge inn enten strake markløft eller vanlige og benkpress. Og noen flere øvelser for rumpa. :thumbsup:
 4. Som jeg skjønner på de fleste av svarene så trenger man ikke tilskudd om man spiser variert. Jeg holder meg foreløpig til proteinpulver, omega3 og så skal jeg finne et multivitamin. Har lyst til å prøve kreatin, så får se om ikke det blir det etter hvert.
 5. Som de fleste andre vil jeg ha best mulig utbytte av treningen min og få best mulig fremgang. I et hav av kosttilskudd er det lett å bli litt "lost" og jeg har ikke peiling på disse greiene. Derfor lurer jeg på hva jeg trenger av tilskudd og om det er nødvendig? Jeg bruker proteinpulver og omega3 til vanlig, men leser jo mye om kreatin, ZMA, BCAA, multivitamin, diverse energidrikker osv. Er dette noe jeg bør bruke og isåfall, hvilke da? Det er jo så mye å velge i blant! Jeg blir litt redd for å velge produkter som ikke er bra for meg, så jeg har til nå holdt meg unna.
 6. Jeg tenkte også slik før. Trente masse kondisjon, omtrent ingen styrke og spise lite. Var spinkel og hadde omtrent ingen muskler. Så la jeg om; ingen kondisjon (det merkes på jobb for å si det sånn *andpusten*), skikkelig styrketrening og MAT. Resultat: +10 kg, mye mer energi både hjemme og på jobb, sterkere, en kropp jeg er mer fornøyd med og etterhvert markerte muskler. Selv om jeg har lagt på meg 10 kg, så er jeg mye mer fornøyd med kroppen min nå. Har omtrent like mye fett på magen nå, som når jeg var på mitt letteste. Men den er mer markert fordi jeg har fått mer muskler. Jeg har fremde
 7. Marit

  Markløft

  Jeg skjønner. Skal prøve mitt beste for å få til dette neste gang. Det er vel bare å øve.
 8. Marit

  Markløft

  Altså, skuldrene mine skal hele tiden være bak stanga og aldri over om jeg skjønner det riktig? Takk for svar!
 9. Marit

  Markløft

  Ok, takk for tilbakemelding! Skal tenke på det neste gang.
 10. Marit

  Markløft

  http://www.youtube.com/watch?v=nCVnDOmjuH8 Tilbakemeldinger på teknikk? Føler selv jeg av og til presser nakken veldig bakover, slik at den ikke går i "rett linje" med ryggen.
 11. http://forum.fitnessbloggen.no/threads/nå-vil-jeg-bli-sterk.2770/#post-91185
 12. Jeg fikk det heller ikke til? Kopierte adressen, men det var kanskje ikke det jeg skulle gjøre?
 13. Takk for svar Var slik jeg trodde det var, men var ikke helt sikker.
 14. Noe jeg har spekulert på en stund og kanskje ganske så teit. Når jeg løfter med frivekter, f.eks bicepscurl og jeg har en manual i hver hånd på 10 kg hver, løfter jeg da 10 kg eller skal jeg telle 20 kg? Og om jeg tar bicepscurl med stang, med to skiver på hver side på 10 kg hver, hvordan teller jeg dette? Ehh..
×
×
 • Opprett ny...