Gå til innhold

Tore

Medlemmer
 • Innholdsteller

  195
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tore

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 06. feb. 1983
 1. Takk for svar, Speilblankt! Flere som vil dele erfaringer?
 2. Hvor får du v 1 billig?
 3. Noen som har erfaringer mer dette programmet?
 4. Går rett på sak jeg: 1. Hvordan pleier du å måle makspulsen din? Jeg er 32 år og har ved løpetest kommet frem til en makspuls på 205. Det er høyere enn normalt for min alder, og jeg har derfor litt problemer med å stole på målingen. Har tatt flere målinger.. 2. Hvor gammel er du, og hvilken makspuls har du? 3. Hvis du trener etter pulssoner, hvor mange pulssoner bruker du? Og hvorfor?
 5. Og hadde masse tid til å trene mener du? ;-) PS: Jeg ser poenget ditt...
 6. Mer enn mindre absolutte krav for å få lov til å svare på spørsmålet: - Du har egen familie og er en flink partner som tar din del av pliktene i hjemmet og med barna. - Du har fulltidsjobb eller studier som legger beslag på 8 timer av hverdagen din. Spørsmålet: Hvilke slu knep bruker DU for å få tid til å reise ut fra heimen for å trene. Selv pleier jeg å tilby meg å kombinere turene på gymet med å handle dagligvarer.
 7. Noen som har noen gode manualer med vektskiver å anbefale? Ønsket muligheten for å kunne øke type 1kg av gangen, og ønsker klyper i stedet for muttere...
 8. Leser mye om vin :-) Ellers går det stort sett i fag hos meg...
 9. Interessant spørsmål som jeg stiller meg bak! Har skjønt at mange mener styrke og kondisjon må trenes på forskjellige dager pga at heftig kondisjonstrening hemmer opptaket av protein. Men jeg lurer på hvor mye proteinsyntesen hemmes? Er det betydelig eller marginalt?
 10. Tittelen sier det meste ;-) Har trent styrketrening 3 ganger i uka i tre år og har gått lei. Har bestemt meg for å trene i hovedsak kondisjonstrening 3 ganger og 1 gang styrke i uka frem til sommeren for variasjon og "gjøre noe nytt"... Hvordan minimere muskeltapet som følge av nedtrapping på styrketrening og fokus på kondisjon?
 11. Tore

  Ditt motto/ ordtak!?

  "Happy wife = happy life"
×
×
 • Opprett ny...