magerkesam Skrevet 23. februar 2012 Forfatter Skrevet 23. februar 2012 Hvordan får dere i dere kesam? Spiser cc på brødskiva med masse pepper, og tenkte jeg sku prøve kesam siden "alle" her skryter det opp i skyene..men det smakte ikke godt i det hele tatt...blæh. Kesam går til alt! Feks Tacosalat - salat, tacokrydra karbonadedeig, salsa og kesam Dip - grønsaksstenger, kesam med krydder Pai - grønsaker, skinke, eggestand og kesam Yoghurt - bland inn kunstig søtning (eg foretrekk splenda og stevia), og vaniljepulver. Evt yacon sirup (frå helsekosten) Smoothie - miks frukt og bær og kesam, godt med litt søtning også Rørte bær - kjøp frosne bær som blåbær, jordbær, bringebær, og bland det inn. Kan varme bæra først, eller ha dei litt halvfrosne, då blir det som is. Nokon blandar med saft eller syltetøy eller lignande Eg elskar kesam! Synes ikkje det smakar så godt åleine, men det gjev fin fylde og konsistens til andre matvarer. Hmm, nemnte eg at ein kan blande det i vaffel eller pannekakedeig? Lukke til! Siter
Opheliia Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Kesam går til alt! Feks Tacosalat - salat, tacokrydra karbonadedeig, salsa og kesam Dip - grønsaksstenger, kesam med krydder Pai - grønsaker, skinke, eggestand og kesam Yoghurt - bland inn kunstig søtning (eg foretrekk splenda og stevia), og vaniljepulver. Evt yacon sirup (frå helsekosten) Smoothie - miks frukt og bær og kesam, godt med litt søtning også Rørte bær - kjøp frosne bær som blåbær, jordbær, bringebær, og bland det inn. Kan varme bæra først, eller ha dei litt halvfrosne, då blir det som is. Nokon blandar med saft eller syltetøy eller lignande Eg elskar kesam! Synes ikkje det smakar så godt åleine, men det gjev fin fylde og konsistens til andre matvarer. Hmm, nemnte eg at ein kan blande det i vaffel eller pannekakedeig? Lukke til! Sjokk at du liker kesam magerkesam:thumbsup: magerkesam 1 Siter
T-bone_84 Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Hva er hantel osv når folk snakker om roing? Jeg forstår det har noe med hva man holder i, men jeg har liksom aldri forstått hva som kalles hva. Jeg bruker en stang som er litt bøyd i hver enda for wide grip, og en sånn trekant greie for narrow grip. Er hantel den med to sirkler du holder i på hver side da eller? Siter
Shooesfly Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Hva er hantel osv når folk snakker om roing? Jeg forstår det har noe med hva man holder i, men jeg har liksom aldri forstått hva som kalles hva. Jeg bruker en stang som er litt bøyd i hver enda for wide grip, og en sånn trekant greie for narrow grip. Er hantel den med to sirkler du holder i på hver side da eller? Hantel er en "dumbell". en manual edit: <- hantelroing Siter
tipptopp Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Hva er hantel osv når folk snakker om roing? Jeg forstår det har noe med hva man holder i, men jeg har liksom aldri forstått hva som kalles hva. Jeg bruker en stang som er litt bøyd i hver enda for wide grip, og en sånn trekant greie for narrow grip. Er hantel den med to sirkler du holder i på hver side da eller? http://www.youtube.com/watch?v=GxJRcKTvCWM Siter
metatera Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Kesam går til alt! Feks Tacosalat - salat, tacokrydra karbonadedeig, salsa og kesam Dip - grønsaksstenger, kesam med krydder Pai - grønsaker, skinke, eggestand og kesam Yoghurt - bland inn kunstig søtning (eg foretrekk splenda og stevia), og vaniljepulver. Evt yacon sirup (frå helsekosten) Smoothie - miks frukt og bær og kesam, godt med litt søtning også Rørte bær - kjøp frosne bær som blåbær, jordbær, bringebær, og bland det inn. Kan varme bæra først, eller ha dei litt halvfrosne, då blir det som is. Nokon blandar med saft eller syltetøy eller lignande Eg elskar kesam! Synes ikkje det smakar så godt åleine, men det gjev fin fylde og konsistens til andre matvarer. Hmm, nemnte eg at ein kan blande det i vaffel eller pannekakedeig? Lukke til! Takktakk Men her kommer dummeste spm, hva er eggestand? (dialekt for egge-noe?) Må seriøst lære meg å like bær og frukt merker jeg.. magerkesam 1 Siter
Opheliia Skrevet 23. februar 2012 Skrevet 23. februar 2012 Takktakk Men her kommer dummeste spm, hva er eggestand? (dialekt for egge-noe?) Må seriøst lære meg å like bær og frukt merker jeg.. Etter litt googling ser det ut til at eggestand er en form for eggerøre laget i stekeovn? Siter
Ninja Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Woohoo! Mitt første dumme spørsmål (som jeg tør å klimpre ned på ordentlig..) Når man tar tåhev... Regner man med sin egen kroppsvekt? *le* Jeg sier det bare fordi det virker som om folk tar så SINNSSYKT mye i tåhev, også kommer jeg og føler meg råtøff som liksom løfter 110kg.. Også er det bare pingle i forhold. Siter
Shooesfly Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Woohoo! Mitt første dumme spørsmål (som jeg tør å klimpre ned på ordentlig..) Når man tar tåhev... Regner man med sin egen kroppsvekt? *le* Jeg sier det bare fordi det virker som om folk tar så SINNSSYKT mye i tåhev, også kommer jeg og føler meg råtøff som liksom løfter 110kg.. Også er det bare pingle i forhold. Man regner ikke med egen kroppsvekt, nei. Kun stang + vekter, men jeg syns nå 110 er relativt bra! Siter
Ninja Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Man regner ikke med egen kroppsvekt, nei. Kun stang + vekter, men jeg syns nå 110 er relativt bra! 10 reps av 110kg ser ikke så bra ut når jeg tror at folk MÅ nå regne med sin egen kroppsvekt. Hihi.. Men takk for svar! Da har jeg noe å strebe etter.. Noe stooort å strebe etter. Takk så mye! :ninja: Siter
magerkesam Skrevet 24. februar 2012 Forfatter Skrevet 24. februar 2012 Takktakk Men her kommer dummeste spm, hva er eggestand? (dialekt for egge-noe?) Må seriøst lære meg å like bær og frukt merker jeg.. Ihvertfall bær, det er veldig bra for deg! Eggestand er ein blanding av egg som blir steikt i omnen i form. Du kan bruke mjølk, eller kesam, samt litt salt. Det blir som pai, berre utan paibotn (den er vanlegvis kveitemjøl og smør allikevel, så ikkje noko stort tap) Etter litt googling ser det ut til at eggestand er en form for eggerøre laget i stekeovn? På ein måte, hovedingrediensen er jo egg! Men eggerøre kan du tilsette litt mjølk i, men eg er usikker på om du kan bruke kesam, eg trur det skiller seg. Pluss at den er rørete av konsistens. Eggestand er heilt glatt, som ein omelett steikt i omnen, utan bruk av feitt Siter
T-bone_84 Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Må seriøst lære meg å like bær og frukt merker jeg.. :huh: :confused: 123abc1 1 Siter
metatera Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 :huh: :confused: ? Jeg greier verken smaken eller konsistensen, syns det er helt jævlig...samme med ren fisk, brekker meg/får spyfornemmelser. Siter
T-bone Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 ? Jeg greier verken smaken eller konsistensen, syns det er helt jævlig...samme med ren fisk, brekker meg/får spyfornemmelser. Wow, det er første gang jeg har hørt noen IKKE like bær og frukt... og sammenligner det med ren fisk Lloyd og FrkDings13 2 Siter
Gjest Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Får man pump av BCAA? Jeg trodde det var kreatin man helst fikk pump av jeg Hva betyr "å få pump"? Siter
DukeNukem Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Hva betyr "å få pump"? Når man trener pumper blodet inn i musklene som man trener og de blir større, de føles blåst opp og de er ekstra harde. Siter
eeee Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Blir det vanskeligere å ta push-ups om man har lange armer? Jeg klarer nemlig ikke push-ups i det hele tatt, kommer meg ikke en gang helt ned selv om jeg står på kne! Jeg har derimot en venninne som ikke har problemer med vanlige push-ups, og hun er generelt mye svakere enn meg i alle øvelser.. (Eller er det bare jeg som ikke har bra nok teknikk? ) Siter
Camomilla Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Takktakk Men her kommer dummeste spm, hva er eggestand? (dialekt for egge-noe?) Må seriøst lære meg å like bær og frukt merker jeg.. Eggestand brukes i blant annet quiche (pai). Det er egg, melk/fløte, ost og salt/pepper. I ovnen stivner dette og blir som en litt mektig omelett. Jeg liker å lage quiche med røkelaks, bacon, brokkoli, chorizo eller annet proteingodt jeg har for hånden. Kan varieres like mye som omelett (jeg dropper paiskallet også, så da er det vel egentlig bare omelett med litt ekstra ). metatera 1 Siter
Jane Skrevet 24. februar 2012 Skrevet 24. februar 2012 Blir det vanskeligere å ta push-ups om man har lange armer? Jeg klarer nemlig ikke push-ups i det hele tatt, kommer meg ikke en gang helt ned selv om jeg står på kne! Jeg har derimot en venninne som ikke har problemer med vanlige push-ups, og hun er generelt mye svakere enn meg i alle øvelser.. (Eller er det bare jeg som ikke har bra nok teknikk? ) Jeg har lange armer og har ikke noe problem med det. Er bare øvelse som må til. Da blir du sterkere Du kommer ikke helt ned? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.