Gå til innhold

T-bone_84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  676
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av T-bone_84

 1. Step by step her. 1) Jo det er logikken her som er relativt shady. 2) Nei, moren må ikke oppdra barnet uten økonomisk støtte fordi hun har født det. Hun må oppdra det alene uten økonomisk hjelp fordi det var HENNES valg å ha barnet. 3) Nei, jeg har ikke tolket. DU SIER at hun ikke skal være økonomisk selvstendig i det øyeblikk du føder barnet uten farens aksept, samtidig som du krever barnebidrag. Trenger ikke være rakettforsker for å se det. 4) Jeg digger at du drar inn verdier og moral her. Finner ikke noe mer lavpanna egoistisk og umoralsk enn en kvinne som får et barn, som får en f
 2. Logikken her er jo rett vest. Hvis argumentasjonen ligger i konsekvensen og ansvar for sine handlinger, så må dette gå begge veier. Et barn kommer til vel at to personer hekker, ikke en. Hvis mannen ikke vil ha barnet, men kvinnen vil, så sier det seg selv at kvinnen må være inneforstått med at hun oppdrar barnet alene, økonomisk og alt annet det innebærer. Hvis du da ikke kan håndtere det å oppdra et barn uten støtte fra en partner, så bør du ikke ha barn før partneren også har lyst til det. Uansett som sexen er en ONS eller ikke. Uten om det, er jeg helt enig at en kvinne må få
 3. Det er godt mulig det er knebøyteknikken som er årsaken. Takker
 4. Hei. Jeg har slitt i det siste med en litt rart smerte som skyter inn mellom ytre hofteparti og inn mellom korsryggen. Jeg kjenner det som regel bare ved knebøy og markløft. Tror helt ærlig at det har kommet av knebøy og ikke markløft ettersom jeg synes å huske smertene først ved dype knebøy. Men det er bare spekulering. Er det noen som har opplevd lignende? Burde man bare ta en god pause da, eller hva er normal framgangsmåte for å bli kvitt driten?
 5. Jeg ser folk henger seg opp i vekt og høyde her, men det blir dessverre bare litt tåpelig. Dette forslaget hadde aldri sett dagens lys med mindre overvekt hadde vært et problem.
 6. Litt flåsete sagt, men jeg sammenligner strengt tatt ikke effekten. Jeg sammenlignet behandlingen. Men igjen, man kan jo se for seg hvordan argumentene ville bli brukt i vanlig kollektivtransport også
 7. Sant nok. Men jeg kan godt omformulere, og poenget vil fortsatte være det samme.
 8. Spørsmålet er jo om det ville blitt videreført til T-bane, trikk og buss. Ville overvektige ende opp med å bli stigmatisert på samme linje som dagens røykere? Men igjen, færre og færre røyker, så det ser jo ut til å fungere.
 9. Relativt interessant å se hvor forskjellige meninger folk har, spesielt innenfor saker der økonomi kan gå fremfor etikk og normer. Men kan vi ikke droppe drittkastinga. Blir så totalt umodent og lavpanna at det bare ødelegger det som kunne/burde diskuteres.
 10. Det er jo rimelig opplagt at en del av prisen vil være fast. Eneste variabelen her er hvor mye folk veier. Og dermed betaler man etter det. Fatter ikke hvordan dette kan kompliseres med mindre man har en subjektiv greie her.
 11. Mulig jeg ikke er helt a jour nå, men jeg forstår ikke litt hva du prøver å si engang. Hvordan flyselskapet vurderer sine utgifter er jo rimelig irrelevant. Det er ikke vanskelig å sette opp en ren vekt / slitasje / drivstoff - ligning.
 12. Har ikke helt oversikt over tråden her nå. Er litt opptatt. Men flyselskaper skal levere et produkt til en pris. Veier man mer krever det mer energi for å transportere deg. At du dermed må betale deretter virker en grei ordning. Ser ikke problemet.
 13. Litt vanskelig å si man ikke er avhengig av noe, ettersom fornektelse omtrent er første symptom. Men jeg stod på Deli igår og hadde tenkt å kjøpe en boks til helga, men valgte og ikke gjøre det siden det har vært så mye snusing i det siste. Trur kanskje jeg genetisk ikke får samme craving etter tobakk som andre. Men jeg har hovedfag i toks og miljøkjemi, så jeg vet alt om responser og hvorvidt noe er sunt eller ikke. Faktumet er like vel at mye av livet handler om livskvalitet. Alt er usunt i rette doser. Det at noen ikke håndterer måtehold og selvdisiplin er ikke noe argument for å stoppe fol
 14. Jeg kunne kjøre 7 dager i uka før jeg startet med baseøvelser. Nå etter 4 treninger på de 4 siste dagene med base, så kjennes kroppen ut som et vrak. Føler meg fysisk sjuk. Hvordan noen orker 7 dager i strekk med mark og bøy fatter jeg ikke.
 15. For samme grunnen til at jeg tar meg en øll. Det er digg.
 16. Ja det er mitt valg. Jeg kjøper fucking boksen JEG putter den i leppa. Er ikke jævla vanskelig. Psyko-babbel som om at det ikke er ditt valg er bare en lett utvei for folk som ikke har selvdisiplin eller ønsker barnehagestaten. Litt vanskelig å gi kilde på allmennkunnskap. De eneste som er i nærheten av norsk drikkekultur er britene.
 17. Det her har alltid vært hovedargumentet mitt og til og med hardbarka SV-kjerringer klarer ikke rasjonalisere det faktumet at folk MÅ ta ansvar for egen helse. Jeg snuser relativt ofte (er vel strengt tatt en snuser), men jeg er ikke så dum at jeg tror det er sunt. Det er mitt fuckings valg. Jeg synes også norsk politikk på alkohol er helt på trynet. Vi er det landet i verden med verst drikkekultur, så det rigide alkoholsystemet bunner igjen ut i at noen få får alkoholskader grunnet dose - respons. Dermed straffes livskvaliteten til de som tar ting med måte. Her er min fuck you til den norske b
 18. Er interessant å høre hva en person som Jamie mener, men den videoen der tar jo ikke tak i hovedproblemet i USA, som er samme grunn til at det ikke er veldig sammenlignbart med Norge. Fedmeepedemien i USA er forankret i fattigdom, der er det ikke her i Norge. Her er folk feite for at de (som regel) velger den livvstilen.
 19. Jeg ser greia med sikkerhetsbelter til bussen osv. Kan forstå at i akkurat slike saker så er det gunstig hvis offentlige tilbud ligger tilrette til alle uansett høyde, vekt, alder eller andre handicap. MEN i denne saken blir det for dumt for meg. Nå minner han meg mer og mer om en som liker å se sitt eget ansikt i media. Gidder ikke gå i detaljer engang, men dette er noe av det dummeste jeg har lest på lenge.
 20. Jeg gadd ikke starte ny tråd for dette, men jeg har en fråga. Jeg kjører et pyramide program, thus hver tredje måned kjører jeg sett med 10 rep på mark. Da er jeg rimelig fucked på 100 kg løft. Hvor mange reps kjører dere på markløft? Er det noe poeng i 10 reps på mark?
 21. Healing... Alternativ medisin.... LOL :ROFLMAO:
 22. Er det ikke bedre å bare kalle det "heavy metal". Der er jo begge representert
×
×
 • Opprett ny...