Gå til innhold

FrkDings13

Medlemmer
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om FrkDings13

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. juli 1992

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg trener og koser meg med mat! Følger både mat- og treningsplan, og på neste formsjekk finner vi ut om jeg skal satse på i høst eller vente til neste år :-) Var på Sandefjord Open i helgen og ble bare mer gira. Koser meg :-)
 2. Info her; http://www.sandefjord-open.com/
 3. Jeg vet ikke om det finnes en slik tråd fra før av, men jeg lurte bare på om det er noen her som skal til Sandefjord Open? Enten for å stille eller bare se på? Jeg skal være med å heie på venninnen min, og jeg gleder meg!!
 4. Såå.. Jeg kjøpte en skriver og en mac, samlet, fra Apple.com, i høst. Macen var bra. Skriveren skrev ut 1 ark, og så kom feilmeldingen om at det var tomt for papir. Det var det ikke. Prøvde igjen. Feilmelding. Jeg ringte HP og prøvde å få hjelp. Ble satt over til 3 forskjellige personer, før de kom frem til at skriveren var defekt og at jeg skulle få ny skriver, men måtte beholde og bruke de "gamle" fargepatronene. Fikk ny skriver, og nye patroner. Satt i de gamle, ettersom jeg fikk beskjed om det. Det godtok ikke skriveren. Ringte HP igjen. Etter 35 min på tlf fant de problemet og lø
 5. Selger 7 av 8 poser med ProZyme Sjokoladesmak. 600 kr :-)
 6. Minner litt om det jeg hadde. Jeg hadde vondt i samme område som du har før jul, og etter to behandlinger var den borte. Mitt tips er i alle fall å komme seg til en naprapat. Jeg har gått til en for litt diverse siden i høst, og han får bort smertene hver eneste gang. Inkludert den som ligner din smerte. Det var forsåvidt bekkenet mitt som var skjevt som gjorde at jeg hadde vondt. Prøv en naprapat! Lykke til!
 7. FrkDings13

  Turn-off

  Det er de som klager over at ditt'n og datt'n ikke er bra nok, de er ikke fornøyd med diverse og burde bli bedre/se bedre ut. Hele tiden. Helt enig med du, det kan bli for mye motsatt vei også, men de guttene som minner meg om meg selv når jeg var 14, de vinner turn-off'en :-)
 8. FrkDings13

  Turn-off

  Turn-off: Gutter uten selvtillit! Gjerne de samme fyrene som fisker etter komplimenter. Har heldigvis ikke møtt for mange av dem :-)
 9. Tusen takk for svar :-) Nei, jeg går ikke på konkurransediett nå, men jeg merker det blir lenge å følge en plan helt til oktober/november, spesielt når målet er å bygge muskler. Jeg spiste en hel del i løpet av julen og bygget muskler uten å legge på meg fett helt av meg selv (-> stolt :cool:). Det koster mye å spise sånn jeg gjør nå, og jeg merker at jeg ikke er like flink når det ikke er "såå" nøye. Om du skjønner? Er du fremdeles inne på kontroller, og får du fremdeles treningsprogram? Jeg skal inn på fredag, høre hva hun har å si da
 10. Hva gjør du frem til neste diettstart? Jeg går på diett men er ikke klar til april, så lurer litt på om jeg skal gå på matplan heelt til i høst (hvis jeg blir klar til det) eller hva?! :-) Må høre med coach på neste formsjekk
 11. Finn noen som kan mat og kosthold og betal dem for å sitte opp et ordentlig kosthold til deg. De som virkelig kan det pleier å ta betalt for det, da det ofte er jobben deres :)
×
×
 • Opprett ny...