Gå til innhold

T-bone_84

Medlemmer
 • Innholdsteller

  676
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Step by step her. 1) Jo det er logikken her som er relativt shady. 2) Nei, moren må ikke oppdra barnet uten økonomisk støtte fordi hun har født det. Hun må oppdra det alene uten økonomisk hjelp fordi det var HENNES valg å ha barnet. 3) Nei, jeg har ikke tolket. DU SIER at hun ikke skal være økonomisk selvstendig i det øyeblikk du føder barnet uten farens aksept, samtidig som du krever barnebidrag. Trenger ikke være rakettforsker for å se det. 4) Jeg digger at du drar inn verdier og moral her. Finner ikke noe mer lavpanna egoistisk og umoralsk enn en kvinne som får et barn, som får en f
 2. Logikken her er jo rett vest. Hvis argumentasjonen ligger i konsekvensen og ansvar for sine handlinger, så må dette gå begge veier. Et barn kommer til vel at to personer hekker, ikke en. Hvis mannen ikke vil ha barnet, men kvinnen vil, så sier det seg selv at kvinnen må være inneforstått med at hun oppdrar barnet alene, økonomisk og alt annet det innebærer. Hvis du da ikke kan håndtere det å oppdra et barn uten støtte fra en partner, så bør du ikke ha barn før partneren også har lyst til det. Uansett som sexen er en ONS eller ikke. Uten om det, er jeg helt enig at en kvinne må få
 3. Det er godt mulig det er knebøyteknikken som er årsaken. Takker
 4. Hei. Jeg har slitt i det siste med en litt rart smerte som skyter inn mellom ytre hofteparti og inn mellom korsryggen. Jeg kjenner det som regel bare ved knebøy og markløft. Tror helt ærlig at det har kommet av knebøy og ikke markløft ettersom jeg synes å huske smertene først ved dype knebøy. Men det er bare spekulering. Er det noen som har opplevd lignende? Burde man bare ta en god pause da, eller hva er normal framgangsmåte for å bli kvitt driten?
 5. Jeg ser folk henger seg opp i vekt og høyde her, men det blir dessverre bare litt tåpelig. Dette forslaget hadde aldri sett dagens lys med mindre overvekt hadde vært et problem.
 6. Litt flåsete sagt, men jeg sammenligner strengt tatt ikke effekten. Jeg sammenlignet behandlingen. Men igjen, man kan jo se for seg hvordan argumentene ville bli brukt i vanlig kollektivtransport også
 7. Sant nok. Men jeg kan godt omformulere, og poenget vil fortsatte være det samme.
 8. Spørsmålet er jo om det ville blitt videreført til T-bane, trikk og buss. Ville overvektige ende opp med å bli stigmatisert på samme linje som dagens røykere? Men igjen, færre og færre røyker, så det ser jo ut til å fungere.
 9. Relativt interessant å se hvor forskjellige meninger folk har, spesielt innenfor saker der økonomi kan gå fremfor etikk og normer. Men kan vi ikke droppe drittkastinga. Blir så totalt umodent og lavpanna at det bare ødelegger det som kunne/burde diskuteres.
 10. Det er jo rimelig opplagt at en del av prisen vil være fast. Eneste variabelen her er hvor mye folk veier. Og dermed betaler man etter det. Fatter ikke hvordan dette kan kompliseres med mindre man har en subjektiv greie her.
 11. Mulig jeg ikke er helt a jour nå, men jeg forstår ikke litt hva du prøver å si engang. Hvordan flyselskapet vurderer sine utgifter er jo rimelig irrelevant. Det er ikke vanskelig å sette opp en ren vekt / slitasje / drivstoff - ligning.
 12. Har ikke helt oversikt over tråden her nå. Er litt opptatt. Men flyselskaper skal levere et produkt til en pris. Veier man mer krever det mer energi for å transportere deg. At du dermed må betale deretter virker en grei ordning. Ser ikke problemet.
×
×
 • Opprett ny...